2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808584 بازدید | 6396 پست
لی لی خانم، اصلا" به این فکر نکنید که تا الان چی شده،فقط روی توقف تشنجها تمرکز کنید، اصولا 90 درصد اسپاسمیها به یکی از دو داروی استروید(سیناکتن یا پردنیزولون) و سابریل جواب میدن، بنابراین احتمال اینکه سیناکتن اثر کنه بسیار بالاست. در رابطه با جواب ال تی ام هم بنده تخصص ندارم اما فکر نمی کنم ازروی نوار مغز بشه پی برد که اسپاسم سیمپتومتیک هست یا نه، فکر می کنم معنی تحت الفظی جمله بالا هم " نشانه های جداگانه سندروم صرعی" باشه، البته که ممکنه اصطلاح پزشکی هم باشه که بنده نمی دونم. در ضمن همیشه نوار اسپاسمیها هیپس آریتمی ممکنه نشون نده،
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میگنم نانی جان انشالله هیچ مشگلی نباشه عزیزم نانی پسرت فقط تو گفتار تاهیر داشت؟تو حرکت خوب بود؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام محمد حسین این پرشهاش بیشتر شده یعنی این علایم میتونه اسپاسم شیر خوارگی باشه پس چرا فقط بعد از اینکه از خواب بیدار میشه این حالت بهش دست میده اگه اطلاعی دارین بگین از شانس ما دکترش از یکشنبه تا سه شنبه مطب نیست تا ببریم نشون بدیم از نگرانی میمیریم
بچه ها هیچوقت شده نا امید بشید‍ هیچوقت شده به این فکر کنید که بچه هاتون تا همیشه با بچه های دیگه فرق میکنن شده به روزای بد آیندشون فکر کنید امشب دلم خیلی گرفته همسایمون یه نینی داره که جهار ماه از پسر من بزرگتره پسرم با داداشش همبازیه امروز عصری پسر بزرگم بهم میگه مامان امین ازم پرسیده داداشت بلده بدوه؟ گفتم آرهههه پس چی گفت مامان روم نشده بگم راه نیفتاده هنوز خجالت کشیدم وایی یعنی از عصر کارم یکسره گریه کردنه....میدونم بچست میدونم سرش نمیشه همرو میدونم اما یه لحظه باخودم فکر کردم یعنی اگر پسرم راه نیفته حتی داداششم به یه چشم دیگه نیگاش میکنخ همیم پسر بزرگم الان عاشقانه داداششو دوست داره همش میشینه از روزای سه سالگیش میگه که دست داداششو میگیره میبره پاینن باهاش بازی میکنه از روزای میگه که از مدرسه برمیگرده و داداشش میپره جلو ازش خوراکی میخواد اما متوجه شدم حتی اونم داره از راه نیفتادن پسرم عذاب میکشه خییییییلی افسرده شدم خیییلی ناامید
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
نانی شما همونی بودی که بمن گفتی قلوه بمالم به زانوهای بچم خداروشکر که مشکلی نداره خداروشکر
دوستان من یک سوال خارج از بحث داشتم که ممنون میشم جوابم رو بدین. کسانی که بچه هاشون اسپاسم دارن ایا به کمک قرص یا امپول باردار شدین یا طبیعی؟ میخوام بدونم ایا ممکنه اثر بذاره؟
دوستانی که بچه هاتون اسپایم شیرخوارگی دارن یه سوالل؟ اندامهای بچه هاتون تو حالت عادی هم اسپاسم داره؟ امروز یه خانمیو دیدم که دست وپاهای نینیش اسپاسم داشت گفت اول تشخیص فلج مغزیه کوادری پلژی دادن براش اما بعدها فهمیدن که تو نوزادی اسپاسم شیرخوارگی داشتن راستی یه خبر خوب ا....ین خانمه حتی خبرررررر نداشته که بجش اسپاسم شیرخوارگی داشته یعنی دکتر بهشون نگفته بوده و فقط با پردنیزولون کنترل کرده بود الان که چهار سالش بود فقط حرکات ظریف نداشت و ماشالله کلی باهوشو فرز بود
و اون خانمه که بچش تازه سه سالو دوماهگی راه افتاده تا قبل از اون فقط مینشسته میگفت یکسال تمام قرین به روزی ده حمله داشته ممنونم لی لی جوونم انشالل همینطوره نمیدونم چرا گاهی کم میارم شدیدا
راستش منم میخواستم بپرسم یبار اما روم نشد که ایا موقع بارداری یا شیر دهی کسی بوده که استرس شدید داشته باشه؟ والا من هم بارداریم هم زایمان هم شیردهیم خیلی بهم استرس وارد شد همش فکز میکنم این باعثث شده
راستی لی لی من باز تبلتم هنگ کرد اینبار کلا ترکید بردمش نمایندگی کلا حساب کابریامو ترکوند گفت بفرستمش نمایندگی مرکزی ببینیم چشه بهاطر همین فکر کنم گروهام پرید کلا