2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808270 بازدید | 6396 پست
بابای مهربون ؛ مصرف سیناکتن از 14 اردیبهشت امسال شروع شد و هفته اول هر روز، هفته دوم یک روز در میان ، هفته سوم دوروز در میان و هفته چهارم سه روز در میان و بعد از این یکماه تا پنجشنبه گذشته هر هفته یک آمپول تزریق میشد تا دیشب که قطع شد . راجع به داروهای گیاهی ، با موسسه حجامت ایران تماس گرفتم و نتونستم از پروفسور زنده دل وقت بگیرم و گفتن فقط بیمار سرطانی میبینه ولی به سایتی که توصیه های ایشون برای بیماران تشنجی و مغزی درج شده بود، مراجعه کردم که پنج صفحه بوده و رفتم پیش یکی از شاگردانشون که هم در موسسه حجامت کار میکنن و هم در شریعتی مطب دارن بنام معصومه صرافان که اگر خواسته باشید کل نسخه امیرعلیو میذارم توی همین سایت و کم و بیش عمل کردم چون امیرعلی عسل و ارده نمیخوره و طبق نسخه باید صبحانه این باشه و نتونستم قطره اسطوخودوس مارک لاریگل پیدا کنم ، دکتر گفته بود اگه این مارک باشه مطمئنتره و از موسسه حجامت تهیه کن که باغ فیضه و من نتونستم برم اونجا و این مارکو جای دیگه گیر نیاوردم .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منیژه جون ممنون از راهنماییت عزیزم بابای پیگیر چه جالب !پس بچه شما هم مثل بجه ی من به سرش اومده. به خاطر یکم تاخیر تکاملی فرستادن کاردرمانی و بر اثر کاردرمانی این مشکل پیش اومد. کااااااااش این دکترای مغز و اعصاب اطفال یکم بیشتر مجال میدادن به بجه ها. چندتا از دکترا به من گفته بودن بچت خوبه و تاخیرش مهم نیست اما دکتر مغز و اعصابش اییییینقدر منو ترسوند که هم ام ار ای بردمش هم کاردرمانی و این برای من تجربه خییییییلی بدی شد و تا همیشه ناراحتم و افسوس مبخورم که اییییییییی کاش هیچوقت بچه رو کاردرمانی نبرده بودم. چه اشتبااااهی کردم. بابای پیگیر شما بالاخره آز متابولیک دادید؟جوابش شبیه به جوابه آزمایشگاه زند بود؟؟؟؟چون ما هم آزمایشگاه زند رفتیم. جای دیگه نرفتیم. چون دکتر اشرفی اونجا رو معرفی کردن
Lilypie Maternity tickers
بابای مهربون منم خیییییلی نگران گردن بچم هستم. گاااهی دمر میشه و سعی به غلت هم کمی داره اما هنوز گردنش رو صاف و زیاد نگه نمیداره. سرپا که میگیرمش همش انگار داره پایین قالی رو نگاه میکنه. روی دوشم که میگیرمش گاهی سرشو صاف نگه میداره ولی باز سدشو میزاره روی شونم و لم میده. بجه شما هم اینطوریه؟شوهرم دیروز نگاه کرد به گردنش گفت عضله های گردنشم خوبه . به نظرم مشکلش از تعادلشه نه از عضلش. بعضی ها هم که بچشون این مشکل رو داشته یعنی تشنج مبگن به خاطر داروهاست . نمیدونم . منم خییییییلی ناراحتم. منیژه خانم میشه برنامه ای که بهتون دادن رو بزارید؟
لیلی جون کی ازمایش دادید؟با بیمه اینقدر شد؟مال ما با بیمه شد حدودای 150 تا 200. نکنه مال ما کامل نبوده؟؟؟؟خانم دکتر جبلی هم من خییییلز تعریفشو شنیدم .پس حتما ازمایشگاه زند خوبه که میفرستن اونجا
مرسی منیژه خانم، داروی گیاهی پس تاثیر آنچنانی نداشته، البته بنده به باغ فیض دسترسی دارم اگه نیاز بود آدرس دقیق رو بدید تا برم و براتون تهیه کنم. خانم سحر من بعید میدونم کاردرمانی باعث تشنج بشه، در واقع کاردرمانی بروز تشنج رو تشدید میکنه و همونطور که خودتون گفتید مقداری تاخیر تکاملی وجود داشته که به علت تشنج بوده و با کاردرمانی بروز پیدا کرده، متاسفانه تو مراحل اولیه علایم اسپاسم شیرخوارگی خیلی شبیه ریفلاکس هست و تشخیصش برای خانواده و حتی پزشکان هم سخته، دیروز شرح حال دختری رو میخوندم که الان ۷ سالشه و از ۷ ماهگی تکاملش شروع به پسرفت میکنه و بعد از ۳ هفته تشنجها شروع میشه که سریع تشخیص میدن و خوشبختانه با اولین دارو پاسخ میگیرن و ۳ روز بعدش تشنجها قطع میشه، به گفته مادرش در اون یک ماه تکامل بچه تا حد بچه ۱۰ هفته ای پسرفت کرده و البته یک ماه بعد از کنترل تشنجها کم کم تکاملش برگشته و الان هم کاملا نرمال هست. بنابراین برای عادی کردن تکامل فقط راه چاره کنترل سریع تشنجهاست.
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
دوستان به نظر من گردن نگرفتن به خاطر عوارض داروهاست در مورد پسر من که همینطوره چون پسرم سه ماهگی کامل گردن وپا میگرفت ووقتی دمر میذاشتمش تلاش میکرد سینه خیز بره حتی از این نظر جلوتر از سنش بود ولی با شروع داروی کلونازپام بدنش شل شده و گردن نمیگیره چند هفته پیش که دکتر کلونازپام روزش رو قطع کرد دوباره شروع کرد گردن بگیره حتیبعد از دو ماه که گریه نکرده بود شروع کرد گریه کنه اما دوباره از هفته گذشته که سابریل رو براش شروع کردیم گردنش ول شد
درسته بابای مهربون معمولا کاردرمانی باعث تشدید تشنج میشه نه ایجاد. اما بچه ی من تاخیرش به خاطر نارس بودنش بود . نسبت به سن اصلاح شدش خوب بود. و بچه های نارس همشون تکاملشون دیرتره. بهترین دکتر اطفالمون که بردمش گفت بچت عالیه ببرش پایان 9ماهگی بیارش.بهرحال من همیشه از کاردرمانی بردن بچم پشیمونم. رفلاکس و مشکل گوارشیش هم از وقتی شروع شد که داروخانه متاسسسسفانه به ما داروی لشتباه داد. به اشتباه قرص زخم معده و بیماریهای گوارش به بچم دادن.
گلی خانم دقیقا بچه منم با کم کردن نیترازپامش هم گریش مثل قبل شد تقریبا هم گردنش بکم بهتره. دوستان شما در مورد طب سوزنی برای درمان شلی گردن و تعادل و تکامل حرکتی و تشنج چیزی میدونید؟من چندتا سایت دیدم که ظاهرا خیلی خوب اثر داره. به نظر شما درمان با طب سوزنی رو امتحان کنم؟
سلام بهمه...اسم اون آزمایشگاه رو پیدا کردم آزمایشگاه مسعود...این آزمایشکاه رو دکتر پسرم یلی قبول داره و واقعا عم کارش درسته....راستی شما همتون اسم آزمایش بجتون کورماتوگرافیه اسد امینه های خون به روشhplc بود؟ لیلی جون من فقط یکی از پروتئنای پسرم بیست تا بالا بود تو کمیسیون پززشکی گفته بودن دارو بخوره چون این اسید امینه ها سمن.......شما کدوم یکی از اسید امینه هاش بالا بود؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔