2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808413 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سحر خانم اسپاسم های شیرخوارگی به سلولهای مغز آسیب می زنن و سلولهای مغز هم فکر می کنم تنها سلولهایی باشن که جایگزین نمیشن و به همین دلیل این اسپاسم ها تاثیرات مخربی روی رشد کودک دارند. مثلا رشد ذهنی و حرکتی دختر ما تا حدود زیادی توی همون 7 ماهگی مونده. ولی اولا هیچ دو بچه ای که این بیماری رو دارن شبیه هم نیستن و بعضی از اونها اگر تشنج شون زود کنترل بشه می تونن زندگی کاملا نرمالی داشته باشن و رشد کنن. و ثانیا مغز انسان خیلی پیچیده هست و هنوز با وجود همه پیشرفتها دانشمندان چیز زیادی در موردش نمی دونند و دائما کشف های جدیدی انجام میشه و میشه به آینده امیدوار بود. همینطور مغز بچه در حال رشده و با روشهای مختلف میشه خیلی از تاخیرها و پیشرفتها رو جبران کرد. همین که بچه شما تشنج نداشته باشه خیلی جای امیدواری داره.
امروز دکتر اشرفی تو برنامش میگفت اسپاسم شیر خوارگی هر چه زودتر تشخیص داده بشه و درمان درستی هم براش انجام بشه بهتره میگفت بچه هایی هستن که این مشکلو داشتن والان شاگرد اول مدرسشونن
میگفت این بچه ها در ابتدا متاسفانه نشانه خاصی ندارن برای همین گاهی دیر تشخیص داده میشه میگفت گاهی اوقات در ابتدا یک حالتی مثل دلپیچه دارن فقط که والدین فکر میکنن کودکشون دلپیچه داره
سلام به همه، متاسفانه تشنج دخترم کنترل نشده و من تا اواخر هفته بعد صبر میکنم و دیگه نمیتونم تحمل کنم. چون باید داروش عوض میشد در شرایطی که سیناکتین در حال حذف شدن هست هرچند فاصله بین تشنجها بیشتر و زمانش در حال کمتر شدن هست. خانم سحر مهمترین نکته کنترل سریع تشنج هست اما دکتر دخترم خیلی با حوصله داره کار انجام میده و من به شدت نگرانم. چند هفته طول کشید تا بعد از فیلم گرفتن ما و نشون دادنش به دکتر تشخیص اسپاسم بده و یک ماه ب۶، یک ماه پردنیزولون و یک ماه هم سیناکتین جواب نداد هر چند کمتر کرد اما برای یک ماه دیگه بدون دارویی جدید واقعا عجیبه، دوستان اینجا میگن اعتماد کن اما من به شدت نگرانم. خانم سحر در پستهای قبلی مواردی که بهبودی کامل داشتن رو گفتم و هرکدوم داستان خودشون رو دارن. خانم سحر و خانم گلی، دکتر فرزندتون کی هست و دارو چی چ با چه دوزی مصرف میکنن و تشنجهاشون کنترل شده یا نه،
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سلام به همه بابای مهربون من نگرانی تون رو درک میکنم ولی دارو عوض کردن زود به زود هم تاثیری جز عوارض دارویی نداره من وقتی پیش دکتر تنکابنی میرفتم بچه هام خیلی تشنج داشتند و مجبور بودم هر روز یا برم مطبش یا بیمارستان مفید و مفید هر دو روز به اصرار خودم داروی بچه ها رو عوض میکرد ولی متاسفانه کل سیستم بدن محمد ومهدی به هم خورده بود تا جای که تا غروب هزار بار میخوردن زمین و متاسفانه ما نمیدونستیم این همه افتادن تشنج بود یا عوارض دارو همی
بابای پیگیر ممنونم از جوابتون. ایشالله بچتون بهبود پیدا کنه. بابای مهربون درمان بچه من با روزی 3 تا فنوباربیتال شروع شد یکی صبح دو تا شب که اصصصلا تاثیری نداشت . رفتیم دکتر اشرفی فنوباربیتال رو کرد بکی صبح یکی شب +سابریل 1/4 صبح و 1/4شب دو روز اول رو بچه خواب و بی حال بود ولی بعد دیدیم نهههه بچه بهتر که نشد هبچ بدترهم شد.و مدت تشنج بیشتر شد. بردیم بیمارستان بستریش کردیم. فنوبار رو 20 میل صبح و 20 میل شب بهش تزریق میکردن . با شروع 1/4نیترازپام شب و 1/4صبح خداروشکر آروم شد . البته فنوباربیتال رو هم داره.راستی ب6 هم کنارش بهش میدم
Lilypie Maternity tickers
به نظر من وقتی تشنج کنترل نمیشه ببرید بیمارستان بجه رو بستری کنید. من به دکتر محولاتی گفتم اگه با فنوبار و سابریل بچم خوب نشد چکار کنم؟گفت هیچی تا دو ماه بهش بده دارو رو . چون نمیشه زود زود عوض کرد. بعد بیا عوض کنیم. خب مرد حسابی تا دوماه بچه تشنج کنه که شما نمیخوای دارو دو تغییر بدی. آدم متاسف میشه واقعا....یعنی اگه بچه خودشونم باشه همینطوری عمل میکنن ؟؟؟؟؟؟
Lilypie Maternity tickers