2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808513 بازدید | 6396 پست
شش ماه درمان رفلاکسشو ادامه دادیم اما همچنان توی خواب اینجوری میشد و به مرور به هم زدن چشمش دو طرفه شد متاسفانه حتی دکترش یه آزمایش کلی براش نوشت که مرکز طبی انجام دادیم اما چیزی نشون نداد بعد از شش ماه با اینکه داروهای رفلاکسشو قوی تر کرد اما باز بهتر نشد و همچنان توی خواب این حالتو چندین بار داشت و چیزی که برامون عجیب بود این بود که توی خواب حتی با تکون دادنش و تکون دادن بالش خیلی اوقات اینجوری میشد من ناامید از درمان بردمش پیش یک دکتر گوارش دیگه ایشون رفلاکسشو تایید کرد و گفت چون با خوردن داروی رفلاکس بد خوابیه شبانش خوب شده و دیگه توی روز خود بخود اون حالت نمیشه حتما رفلاکش داشته اما رک بگم بهتون بهتره با یه دکتر مغز و اعصاب دیگه مشورت کنید چون پرش چشمش و حساسیتش به مزه ها غیر عادیه و اگر رفلاکس تنها مشکلش بود باید تا الان خوب میشد
این شد که من با کلی غصه توی نت دنبال یک دکتر خوب تو تهران گشتم از این تاپیک و با تعریفهای دوستان بردمش پیش دکتر محولاتی فیلم هم ازش گرفتم و نشونش دادم ایشون هم با شنیدن شرح حال و دیدن فیلمها تعجب کرد و مجدد نوار گرفت این بار هم نوار تشنج نشون نداد فقط دو مورد نا منظمی داشت که آقایی که نوار میگرفت گفت ممکنه sharje مغز باشه که دکتر بهتر تشخیص میده و دکتر گفت همه بچه ها تشنج نمیکنن اما بعضیها مستعد تشنج هستن گفت مثلا هر بچه ای با تب تشنج نمیکنه بچه مستعد تشنج با تب تشنج میکنه گفت بچه شما هم مستعد هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت بچتون حتما رفلاکسو داره که با داروها بهتر شده اما احتمالا همون رفلاکس عامل این حالتش شده و باید تواما تحت نظر هم دکتر گوارش باشه هم مغزو اعصاب و بهش لیسکانتین داد و همونجور که گفتم خیلی هایپر و بی قرارو بد قلق شده بود اما از اون موقع دیگه تو بیداری حتی با خوردن مزه دارها هم اون حالت نشد ولی تو خواب هنوزهم میشه یکم دفعاتش کمتر شده اما هنوز هر بر بخوابه چه روز و چه شب اونجوری میشه و الان هم گفتم که طبق تجویز دکتر دارم کم کم داروشو با تگرتول جایگزین میکنم
دخترم خدارو شکر اصلا مشکل تکاملی نداشت فقط یکم دیر حرف افتاد که ارثی هست و الان خدارو هزار بار شکر کامل حرف میزنه اما نمیدونم این چه مشکلیه که پیدا کرده و بدتر از همه اینه که نمیدونم واقعا مشکل مغزی داره یا از رفلاکسشه به هر حال هر دارویی عوارض داره هم رفلاکس و هم مخصوصا داروی مغز نگران تشخیص نادرستم و اینکه نکنه همین داروها بعدا براش مشکل ساز بشه از طرفی هم اگر واقعا مشکل از به مغز ربط داشته باشه نمیشه بیخیالش شد ممکنه بعدا دچار تشنج بشه اینه که سردر گم و نگرانم
ببخشید شرح حال دخترم طولانی بود اما خواستم کامل توضیح بدم شاید شما یا دوستان نظری بدید که کمک کننده باشه راستش کلا بجزاینکه خودبخود اینجوری میسه تو خواب با محرک جسمی هم تو خواب اینجوری میشه گاهی حتی اگر تو خواب ببوسمش یا حتی ملحفه بندازم روش یا دست بزنم بهش کلا با تماس جسمی و این خیلی برام عجیبه که چرا گاهی با کوچکترین تماسی باید اینجوری بشه انگار کلا عصبهاش تحریک شده بازم معذرت میخوام وقتتونو گرفتم
بابای مهربون دکتر اسدی پویا متاسفانه رفتن امریکا و تا سال 95 برنمیگردن. اینم شانس ماست. ولی تورو خدا اگه تشنج بچتون کنترل نمیشه بستریش کنید بیمارستان. منتظر دکتر نمونید که ببینید کی داروشو عوض میکنه
Lilypie Maternity tickers
سلام بهمه.....نوا جون من مورد مشابه دختر شما دیدم که دکترا مونده بودن اثر رفلاکس تشنج کرده یا بخاطر تشنج معدش ضعیف شده...در هر خال رفلاکس شدید هم عوارضیی داره که میگن ختی وقتی خوب میشه عوارضش مشخص میشه...اون دختر خانم روزی ده الی جهل بار ببخشید جسارتا عق میزده هزار تا دکتر برده بودنش کلی عکسو آزمایش تا یکی بهشون گفتع بود برید متهصص مغز و اعصاب و اونجا مشخص شد اینا تشنج بوده میدونی همه ارگانهای بدن با هم در ارتباطن ممکنه یه بجه طاقت درد نداشته باشه و کولیک و رفلاکس شدید عصبیش کنه و همین باعث تشنح بشه و برعمسشم صدق میکنه مثل دادش من که تشنح کرده بود و م ث ا ن ش و کلیه هاش از کارافتاده بود
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
نوا خانم خداروشکر که دخترت مشکلی نداره اما فکر کنم جون افتادین تو لاین دارو باید ادامه بدید تا ببینید چی میشه انشالله مشکلی نیست اینقدر نگران نباشید
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
دوستان مم یه پیشنهادی دارم اونم اینه هر کی میاد یه شرح حال مختصر از نینیش بده اونو بصورت جدول دربیاریم بغد من به مامانحی میگم بذارع پست اول که هر کی خدای نکرده مشکل برتش پیش میاد بدونه کدپم کاربر مشکل مشابهشو داره نظرتون چیه؟ شرحال به این صورت باشه نام کاربر...تاریخ تشنح...علت تشنج...نوع تشنج.....داروهای مصرفی.....وضعیت کودک......وضعیت درمانی
بن یو....دو ماهو یک هفتگی......تردید بین حساسیت به واکسن ثلاث و بالا بودن ۲۰تا آرژنین خون از رنح نرمال......تونیک کلونیک ژنرالیزه....لیسکانتین فنوباربیتال ...ب۶...پردنیزولون..فولیک اسید..ال کارنیتینو قطع همگی بغیر از لیسکانتین و فنو بعد از دوماه........تاخیر حرکتی ....قطع فنو و ادامه درمان با لیسکانتین
کاربر مامان ابولفضل دقیقا حالتاش عین پسر شما بود ایشون مراجعه کرده بودن به دمتر و کفته بودن تشنج نیست اما باید دارو بخوره تا دوسال اگر واتس آپ میتونید با ایشون در ارتباط باشید یا عضو گروه تشنج بشید