2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808593 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم هر چه سریعتر کنترل بشه پسر من که هشت ماهشه فقط میشینه نه سینه خیز نه چهار ذست و پا کاردرمانی هم تو شهری که هستم نیست و این که هنوز چیزی رو به سمت دهنش نمیبره برام وحشتناک نگران کننده است ممکنه مشکل ذهنی باشه باورتون میشه ترسیدم از دکترش بپرسم
خدایا کمکم کن
حتی اگه به زور چیزی خوراکی دستش بدم و ببرم سمت دهنش بفهمه خوراکی هستش از دستش میندازه و با گریه دهنش رو باز میکنه ولی اصلا بلد نیست خودش چیزی بخوره و این خیلی منو میترسونه اخه بچه ها از شش ماهگی دیگه وسایل رو میزارن دهنشون
خدایا کمکم کن
سلام به همگی، مامان علی؛ امیرعلی من الان 13 ماه و یک روزه ، دستشو بعد از شش ماهگی به طرف اسباب بازی دراز کرده و تا قبلش اینکارو نمیکرد ولی خوراکیو نمیبرد به سمت دهنش ولی الان اینکارو میکنه پس نگران نباش ، نگرانی ما دردیو دوا نمیکنه فقط دعا کن و از خدا کمک بخواه ، اونوقت آرامش میگیری ، لیلی جان پسر من تقریبا برای 15 روز سابریل مصرف کرده ولی بهش نساخت و تشنجاش بیشتر شد و تیک هم گرفت و ناآروم بود ناآرومتر شد . آنیتا جان امیدوارم دخترت هر چه سریعتر بتونه بایسته و تکاملش خوب پیش بره ، بن یو جان امیرعلی بعد از اون تشنج یه بار دیگه تشنج کرد ولی خفیف بود و فقط پاش میلرزید و از خواب هم بیدار نشد و بردمش دکتر متابولیک که بهش b6داده بود و طبق آزمایش گفته کارنیتینش یه مقدار کمه و بهش ال کارنیتین داده و برای بی اشتهایی زینک پلاس داده ولی همچنان نمیشینه و در 4 یا 5 ماهگی غلت میزد که بعد از تشنج هاش اینکارو نتونست انجام بده ولی امروز تونست غلت بزنه و خوشحال شدم ، بن یو جان از نظر ذهنی هم انگار عقب افتاد . انشااله روند تکاملی پسرت خوب پیش بره .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
سلام منیژه جون پسرت دیگه تشنجش قطع شد؟ ایشالا که خوب خوب باسه همیشه بچه ها یک سوال کسی تا حالا راجع به تشنجهایی که در اثر عدم تکامل سیستم بینایی هست چیزی شنیده؟ یا کسیو میشناسین ازین نوع تشنج داشته باسه؟
سلام مامان علی شاید چون خوراکیه دوست ندارن پسر من از سه ماهگی لیسک میکرد دهنش ولی هنوز که هنوزه خوارکی رو نمیکنه دهنش همه چیزو میکنه الا خوراکی حتی دستمال کاغذی رو با میل میخوره منیثزه شکر خدا پسر نشستن یاد گرفته وبا اینه تعادلش خوب نیست اما میشینه از نظر ذهنی هر کی میبینه میگه خییلی باهوشه حتی کار درمانش میگه بهره خوشیش خیلی بالاست شاید شما هم حس میکنی وبا بقیه همسنتش مقایسش میکنی میدونی خواه یا ناخواه خطلی از رفتارای هوشی بسته به چهار دست وپا رفتنو سینه هیز رفتنه که بچه های ما بلد نژستن اگر بلد بشن مطمئنل خیلی باهوشن
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔