2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808344 بازدید | 6396 پست
صحرا جان
من اطلاعی راجبش ندارم....چون تو اون سن پسرم هنوز تشنجش تشخیص داده نشده بود! از دکتر بپرس....

راستی چه ساعت و روزی تنکابنی جواب میده....چرا ساعت 4 هم زنگ میزنم کسی برنمیداره؟
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
راحله جان تو بیداری اینطوریه؟
یادم نیست چند وقتش هست هوراد؟ شاید بخاطر شناخت باشه....داره اندامهاش رو میشناسه....باز اگه خیلی نگرانی با دکترش مشورت کن
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رز آبی جونم تو بیداری و در حال خنده اینکارو میکنه
15 ماهشه
ولی چون زیاد اینکارو میکنه نگران شدم
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
سلام
راحله پسر من 5 ماهشه بردمش دیروز دکتر گردنشو یهو میندازه فیلمشو به دکی نشون دادم و نوار مغز گرفت گفت این نوعی تشنجه و فنوباربیتال داد . دارم میمیرم تو که نی نیت گردنش میوفتاد چه کردی؟از دادن قرص فنوباربیتال میترسم بچه بیچاره من هنوز غذا هم نمیخوره اونوقت قرص فنوباربیتال؟!!
سلام نی نی جان عزیزم پسر منم 8 ماهگی این حالتش شروع شد که گردنشو مینداخت پایین یهو
منم فیلمشو بردم و نوار مغز و ام ار ای گرفتن گفتن نوعی تشنجه البته خفیفه ولی خب دارو دادن
پسر من کلوبازام میخوره روزی 1 دونه که خداروشکر بهش ساخته و دیگه این حالتش تکرار نشد
الان 15 ماهشه و به مروز دکترش داره داروهاشو کمتر میکنه
نگران نباش روز به روز بهتر میشه انشالله
دارو رو بده حتما
خوب میشه عزیز
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
نینی جان سلام...
عزیزم نوار مغز نینی تو به دکترهای دیگه هم نشون بده...فنوباربیتال یه قرص قدیمیه ..بنظرم روش یه تحقیق کن حتما
واسه پسر گلت سلامتی از خدا میخام
عشق 2 حالت داره ...عشق مادر به فرزند...، عشق خدا به بنده....... بقیه ش تاثیرات هورمونیه ..

Lilypie Third Birthday tickers
سلام

یک مادر جان کجایی؟ پسرت خوبه؟ چرا خبری ازتون نیست
صحرا جان
درسته متاسفانه دکتر تا 25 ام نیست................