2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808601 بازدید | 6396 پست
سلام به همه مانای مهربوون

مژده جون شاید برای افسردگیش باید پیش یک دکتر مشاور اطفال ببری -انشالله روز به روز بهتر بشه
این مقاومت به خواب چیه ؟؟؟میشه راجع بهش یک کم بیشتر توضیح بدی؟؟؟ پسر منم هر وقت میخواد بخوابه کلی جیغ و داد میکنه حتی اگر خسته باشه وقتی میبینه قضیه جدی می خوابه برخی مواقع که تا نبم ساعتم گریه میکنه تا نخوابه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اشرفی چیزی راجع بهش بهتون گفته؟؟؟
نینی ناز جون با یک مادر عزیز کاملا موافقم -یه سری چیزها کیسه دوختن و ..........به حساب نمیاد .وقتی من پیش اشرفی رفتم تازه دیروزش نوار مغز گرفته بودم منشیش رفت تو نشون داد گفته بود رنج دستکاه این دکتر رو من نمیتونم حدس بزنم و دقتش مهمه که من از اونم مطمئن نیستم و برای تشخیص درست نیاز به نوار مجدد است تصمیم با خودتون ، و منم گرفتم همون روز .امیدورام هیچ مشکلی پیش نیاد ولی برخی مواقع ارزش ثانیه ها و روزها رو جدی بگیریم بهتره به چیزهای دیگش فکر نکن سلامتی نی نی ها مهمه.
خانم آبی عزیز من اطلاعاتم ناقصه ولی یه دوره ای پسر منم برخی مواقع صداش می کردم توجه نمیکرد البته بیدار بودد و با اسمش برنمیگشت دکتر گفت مشکل عدم تمرکز ممکنه داره و دیدن تلوزیون اینا رو کمتر کن برطرف میشه و خیلی بهتر شد .نمیدونم این که میگی خوابه هنوز زوده برای خوابگردی ، بهتره با یه متخصص مشورت کنی به امید خدا چیز خاصی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامانای صبور و بازم صبور و صبور

یه سوال برام پیش اومده به بچه هایی که تشنج داشتند واکسن نمی زنند ؟؟؟ الان جایی خوندم تعجب کردم گفتم از شما سوال کنم پسرم تا 2 هفته دیگه یکساله میشه نمی دونم چی کار کنم؟؟؟
عزیزم واکسن یکسالگی اصلا ربطی به اینا نداره ام ام آر که هیچ رقمه نه تب میاره نه اصلا با تشنج ارتباطی داره -واکسن های 3 گانه رو دو گانه می زنن به خاطر تب بالا .یکسالگی موردی نداره راحت باش تبم نمیکنه
سلام خوبید؟
شبتون بخیر دوستان
هر کدوم از دوستان در مورد مطالبی که مینویسم میتونن کمکم کنن .ممنون میشم بنویسن
انیتا از اسفند سال گذشته با یک بار تشنج در 16 ماهگی(الان دوسالشه) اون موقع تونیک بود تشنج مقاوم به درمان گرفته
یعنی بعد از 6 ماه که هیچ تشنجی نداشت
از یکسالگی هم بخاطر اینکه نوارش نرمال نبود و تکاملش تاخیر داشت(نمینشست و ...)لیسکانتین میخورد
لاموتریجین نصف صبح و شب بعد از 16 ماهگی اضافه شد
تا اینکه اسفندماه بعد از مدت زیادی کاردرمانی که راه رفتن رو شروع کرده بود متاسفانه تشنح های مقاوم به درمان میوکلونیک و اتونیک
یعنی
افتادن سر از گردن -پرش دوطرفه دست ها شروع شد
کل عید رو بیمارستان بود
مرخص شد
والپرات آنزیم کبدش رو برد بالا و قطع شد-فنوبارب بی تاثیر بود -سابریل-کبرا
الان
کلونازپام یکی صبح-یکی شب
شربت اتوسوکسیماید 3.5 صبح و شب
توپوماکس صبح و شب
لاموتریجین نصف صبح و شب
و دیازپام 2 که از دیشب شروع شده رو میخوره
اما
چندروزی بود که تشنج هاش پرش چشم شد و به تدریج هر دفعه پشت سرهم
امروز
دیدم تشنج هاش پلک زدن مکرر شده و پرش بدن جوری که اینقدر هول کردم از صبح عین دیونه ها شدم و نمیتونم نزدیکش بشینم
ناخدا میزنم زیر گریه
خیلی حالم بده
میخوام بدونم شما تو بیمارستان وو.... دیدید تشنج های این شکلی رو؟نوعش چیه؟
یه شیرخشک هم امروز از بیمارستان گرفتم که از ترکیه میاد و دارن رو مقاوم به درمان ها امتحان میکنن
خواهش میکنم اگر چیزی میدونید بهم بگید
برامون دعا کنید
داریم روانی میشیم
و خدایی که در این نزدیکیست....
مستانه جون واقعا متاسف شدم از پستت خدا بهت صبر بده عزیزم مطمئنم خداوند مهربون پاداش طاقت و عشق به فرزندت رو بهت میده عزیزم
نینیتو پیش کی میبری؟
عشق 2 حالت داره ...عشق مادر به فرزند...، عشق خدا به بنده....... بقیه ش تاثیرات هورمونیه ..

Lilypie Third Birthday tickers
مستانه جان من واقعا تجربه ای ندارم عزیزم اگه خاستی حتما پیش دکتر اشرفی ببرش
خانم ابی حساس نشو چقدر طول میکشه این حالت های نینیت؟؟
صحرا جان مقاومت به خاب اختلال نیست عادت رفتاریه ... بچه مغزش خسته س بدنش خسته س ولی میخاد به شیطنتش ادامه بده من کلا ارامبخش شبو قطع کردم اویسا بهتر شد
عشق 2 حالت داره ...عشق مادر به فرزند...، عشق خدا به بنده....... بقیه ش تاثیرات هورمونیه ..

Lilypie Third Birthday tickers
سلام مامانا

مستانه جون خیلی ناراحت شدم....پسر من هم قبلا پلک پلک زدن رو داشت ولی نه به این شدت که میگی
فکر کنم این نوع پتی مال هست....تو این صفحه انواع تشنج رو گفتم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=333561&postID=14859972#14859972

در مورد کانادا هم....بچه های دکتر محمدی اونجا زندگی میکنند اگه اشتباه نکنم....خودش هم گاهی میره....فکر کنم اون بتونه کمکت کنه
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
الان آنیتا بهتره یا پلک زدن ادامه داره؟
انشالا حالش خوب بشه و با خبرای خوب بیای نی نی سایت
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
سلام دوستان
امیدوارم خودتون و کوچولوهاتون خوب باشین
مستانه جونم از دیدن پستت کلی غصه خوردم
انشالله که مشکل دختر نازنینت حل شه خیلی بیادتم و دعات میکنم
پسر منم سرش از گردن میوفتاد
اما شکر خدا به دارو جواب داد
در مورد پرش پلک اطلاعی ندارم متاسفانه

بچه ها هوراد من گاهی سرشو به چپ و راست تکون میده انگار داره میگه نه!
ممکنه نوعی تشنج باشه؟ یا اینکه من زیادی حساس شدم؟
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
مستانه جون از صمیم قلب برای خودت و نی نی ت صبر و سلامتی آرزو میکنم اگر قابل باشم و خدا صدامو بشنوم فقط فقط می خوام که سلامتی رو از هر چه زودتر لمس کنی با تمام وجود .خیلی دلم گرفت .
من چیزی راجع به این موارد نمیدونم خواهر ببخشید منو
رزآبی جون یه سوال من برای واکسن 18 ماهگی نمی دونم چیکار کنم تا حالا همه رو با نامه اولی که دکتر دیووونه امیر سالاری داده بود دو گانه زدم .یادم رفت از اشرفی بپرسم این 18 ماهگی رو چیکار کنم شما همه رو 3 گانه زدین ؟ بزنم یا بپرسم ازش؟ سر شما فکر کنم بالای 2 ساله ؟ شما چیکار کردین ؟
سلام
عزیزم پسر من سابقه تشنج نداره ولی دکترش گفت دوگانه بزنه همه را دوگانه زدم دوستام هم همینطور برا بچه هاشون می گن کلا تشنج زاست این سه گانه بی قراری می ده بعدش هم سیاه سرفه دیگه ریشکن شده دیگه ...خدا رو شکر
شماره تماس 09368669501 مریم تهرانی