2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808593 بازدید | 6396 پست

راحله

1392/4/11 11:20 ق.ظ

اره رز آبی جونم تو بیداری و در حال خنده اینکارو میکنه
15 ماهشه
ولی چون زیاد اینکارو میکنه نگران شدم
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)

نی نی جان

1392/4/11 12:08 ب.ظ

سلام
راحله پسر من 5 ماهشه بردمش دیروز دکتر گردنشو یهو میندازه فیلمشو به دکی نشون دادم و نوار مغز گرفت گفت این نوعی تشنجه و فنوباربیتال داد . دارم میمیرم تو که نی نیت گردنش میوفتاد چه کردی؟از دادن قرص فنوباربیتال میترسم بچه بیچاره من هنوز غذا هم نمیخوره اونوقت قرص فنوباربیتال؟!!
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی ناز جان
ببخشید حالتهای دخترت چیه؟
*رز آبی*
1392/4/15 6:24 ب.ظ

راحله

1392/4/11 11:20 ق.ظ

اره رز آبی جونم تو بیداری و در حال خنده اینکارو میکنه
15 ماهشه
ولی چون زیاد اینکارو میکنه نگران شدم

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نه قهقهه نمیزنه فقط میخنده و سرشو چپ و راست میبره
شوهرم نگرانشه اون بیشتر باعث شده منم نگران شم
ممکنه یه جور بازی باشه؟ مثلا داره با تکون دادن سرش میرقصه؟
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
سلام
من متاسفانه ترافیکم تموم شده و مدتی وقت و حوصله ندارم برم دنبالش
حالتهای پارسا تکرار شده البته نه به اون وضوح انگار الان گردنشو یه طرف میکنه.
به من میگن یه دکتنر دیگه هم ببرم مثلا صالحی عمران
هنوز ام ار ای نگرفتم نظرتون چیه ؟چه کنم ؟
نی نی ناز ممکنه عباسخانیان اشتباه کنه؟به نظرتون بیارم پیش اشرفی؟
نی نی جان ام ار ای رو برو عزیزم حتما.

دوباره ببرش دکتر ازش نوار بگیرن شاید این دارو مناسب نیست براش یا اینکه مقدارش کافی نیست واسه همین خوب اثر نکرده

من قبلا نیترازپام میدادم به هوراد

الان داروشو عوض کرده کلوبازام میدم که خوبه
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
نینی جان اول باید رگ بچه روپیدا کنن و انژیوکت وصل کنن که متاسفانه هوراد من خیلی اذیت شد سر این قضیه .بعد ماده بیهوشی تزریق میکنن و بچه رو میبرن تو دستگاه واسه ام ار ای که 10-15 دقیقه حداقل طول میکشه.هوراد تا یکی دو ساعت بعدش خوابید و با خنده بیدار شد هیچ لرزشی هم نداشت.نگران نباش مشکلی پیش نمیاد در عوض خیالت راحت میشه

سلام مامانای صبور چطورید؟

منم پسرمو بردم پیش رونق اولا که خاک توی سرش بجه های به این حساسی رو 2 تا 2 تا ویزیت می کنه یعنی 32 هزارتومن که میگیریه حاضر نیست 5 دقیقه تنها ببیندت

گفت پسر من 95% تشنج روش اثر نذاشته و برای اون 5% هم باید نوار بگیره می گفت براثر یه تب ساده بوده نه عفونی حالا خدا عالمه از طرفی هم پدرش میگه من نمیذارم داروی بیهوشی بخوردش بدند و نوار بگیرند منم موندم چیکار کنم تورو خداااااااا راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم

سلام انشاا.... حال نی نی هاتون زود خوب بشه وما اونها رو صحیح و سالم ملاقات کنیم

علاوه بر قصه به فارسی و انگلیسی شعر درباره کودکانتون هم اضافه شد

مامان های بار دار تهر انی و تازه مامان شده ها از هم اکنون برای نوزادتان وقت رزرو کنید و با گفتن قصه و شعری از کوچولوتون هر روز او را سرگرم کنید
عکاسی تخصصی از کودکان در منزل همراه با قصه و شعری برای اولین بار در تهران و ایران برای مشاهده نمونه قصه به لینک های سایت در قسمت پیوند ها مراجعه شود

http://www.ninipics.com
اتلیه تخصصی کودک همراه با شعر و قصه( ترجمه انگلیسی) برای اولین بار در تهران و ایران http://ninipics.blogfa.com/
نورا جان بچت چند وقتشه ؟؟؟.در چند ماهگی اون اتفاق براش افتاد ؟؟

چون دکترا برا دفعه اول تشنج به گرفتن نوار عقیده ندارن ...دارووی خاصی هم بهش تجویز کردن ؟؟؟

اصلا اون شربت بیهوشی مختصری داره بچه ها بعد 1-2 ساعت شنگول بیدار میشن اصلا نگران نباشین
پسر من 9 ماهه بود دو شبم توی آی سی یو بستری شد

دارو بهش نداد ، بنظرتون ببرمش نوار یا نه بخدا دارم دیوونه میشم

ثوری جون روزهای زوج اگر آدرس و شماره میخوای بگو بذارم البته انشاالله احتیاجی نداشته باشی
سلام دوستان
من این مدت زیاد حال خوبی نداشتم نتونستم بیام
متاسفانه برادرمو از دست دادم و ....
فقط چند تا پیغام آخرو خوندم
مامی آرتین کی گفته واسه تشنج اول نوار مغزو عقیده ندارن؟اینطور نیست
کلا نوار مغز خطا داره یعنی ممکنه تشنجو نشون نده اما اگه نشون بده هیچ دکتری نمی تونه نادیده بگیردش
اینقدم پیش این دکتر رونق نرین من هر وقت تفاوت بچمو با سایر بچه ها می بینم از ته دل می خوام خدا واسش نسازه
بچهمن یه تشنج خیلی کوتاه داشت بردیم پیشش و داشت کم کم به بچه ای تبدیل می شد که بگن صرع مقاوم به درمانه
داروهاشو فوری به بالاترین دارو ها تغییر داد
با اونکه شرایط بچم وخیم بود یه بارم داروی ایرانیو تست کرد که همون سه تا تشنج تو یه روز به همراه داشت
مزخرف ترین دکتریه که تو تمام عمرم دیدم
تا حالا نگفتم اما این روزا کمتر صبورم نمی خوام این حرفا تو دلم بمونه
فقط واسه کسایی که بچشون دیگه خحدای نکردهکار زیادی نمی شه واسشون انجام داد خوبه
چون واسه خودش تستهاشو انجام می ده و کسب تجربه می کنه و با زبون چربی که داره به اون خانواده بیچاره دلگرمی میده

یه چیز دیگه اینکه
نزدیک مطب اشرفی یه جایی هست که تست هوش و اینا می گیرن و اتفاقااسم اون بابا هم اشرفیه اما گویا نسبتی با دکتر اشرفی نداره
جدیدا یه دکون تازه وا کرده می گه اوتیسم درمان می کنه!!
به چشم خودم دیدم که به یه مادری که با بچش رد می شد به بهانه ای سر صحبتو باز کردو بعدم گفت بچش اوتیسم داره!!1به همین راحتی !!1با یه نظر من بچه هه رو دیدم یه سالشم نبود اصلا نمی شه اوتیسمو با یه نگاه تشخیص داد اونم واسه زیر سه سال
به مادره می گفت من نامه می دم پاشم مهر می زنم این بچه اوتیسمه!!!بیارش اینجا درمان می شه
من رفتم جلو و پرسیدم مدرکش چیه به من و من افتاد و گفت اوتیسم گفتم مدرک اوتیسم دیگه چیه؟لیسانس اوتییسم!!!!
حال خوبی نداشتم وگرنه بیشتر بهش گیر می دادم تو اتاقشم یه نگا کردم دیدم چند تا دوره چند ساعته در باره اختلالات رفتاری دیده همین
گفتم بیام اینجا بگم مبادا گول این افرادو بخورین
من ازونجا واسه پسرم کتاب و ...می خریدم قیمتاش بیشتر از بیرون بود اما چون زیاد بیرون نمی رم دم دست بود واسم
همیشه گیر می داد کلاسای نیم کره راستو و کوفتو شرکت کنم لابد ازونا خودب پول جمع نکرده یه راه دیگه پیدا کرده مخصوصا که اوتیسم تو ایران زیاد شناخته شده نیست
پسرم خدا رو شکر حالش بد نشده فقط یه بار تو خواب شروع کرد به خندیدن و خندش دیر متوقف شد که یه کم نگرانم کرد
کاردمانیشم خوب پیش می ره البته انتظار معجزه ندارم
اگه نیومدم بذارین به حساب حال رو روز این روزام
سلام

نورا جان عزیزمم نوار گرفتن که بیهوشی نمیخواد فقط داروی خواب اور میدن بهش تا بخوابه و نوار بگیرن

سارا جوووووونم تسلیت میگم عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا نمیدونم چی بگم خدا بهتون صبر بده و عزیزانتو واست نگه داره ....
خیلی ممنون که تجریه ات رو گفتی! لیسانس اوتیسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا که واسه بعضی ها متاسفم
چطوری به خودش جرات داده اسم اوتیسم رو گذاشته روی بچه ی مردم