2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808601 بازدید | 6396 پست

سلام مامانا خوبين دخترم جديدن حالت ذرق كردن ميكنه دستو پا ميزنه به دكترش فيلم گرفتم نشون دادم  ميگه عاديه ميخواستم ببينم ايا كسي بوده خداي نكرده اينجوري ميكرده تشنج بوده ذوق ميكنه دستو پا ميزنه ولي جلوشو ميگيرم نميكنه  ببخشيد من هي سوال ميكنم با نگرانم ميترسم كه تشنج داشته باشه دكترا نفهميده باشن اين بچه به مغزش اسيب برسه هر دوماه يا سه ماه ويزيت ميشه و نوار ميده  اخه خيلي اينكارو ميكنه

عزیزم تا جایی که من اطلاعات دارم اپیلیم شربته .خوبم هست . ولی فکر نکنم راحت بتونی پیداش کنی .من که ...

ممنونم،دکتر به من گفت قرص آخه،ولی اصلا گیر نمیاد ،نمیدونم ایرانیش رو بدم یا نه ،اخه واسه دخترم ایرانیش رو داده رهاکین۲۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم،دکتر به من گفت قرص آخه،ولی اصلا گیر نمیاد ،نمیدونم ایرانیش رو بدم یا نه ،اخه واسه دخترم ایران ...

عزیزم برو دکتر بپرس اگه اون پیدا نشد چی بهترینه برای جایگزین .ولی اپیلیم شربته .نمیدونم قرص هم داره یا نه .

ببین برند دپاکین ترک .همون والپرووات سدیم هست و به سفارش ترک و ساخت فرانسه هست .قیمتشم معقول تره تو بازار ازاد .از دکتر سوال کن که اونو بدی خوبه یا نه ؟؟؟

الان تو اینترنت زدم قرصشم هست .من نمیدونستم .

ولی خدا لعنتشون کنه اونهایی که باید این داروهارو وارد کنن .همه رو کردن بازار سیاه و با قیمتهای وحشتناک .حالا پولش جهنم .با هرسختی باشه جور میشه .ادم میترسه اصل باشه یا قلابی و یا تاریخ داره یا نه میخواد بده بچه بخوره.

سلام روز همگی به‌خیر. دوستان شما برای رفلاکس بچه غیر از پودر پنازول کار دیگه ای انجام میدید ؟و اینکه ...

سلام خانم پسر من نارس اومد دنیا . الان ۳ ماهشه . ریفلاکس داره عفونت ریه داشت که با آنتی بیوتیک خوب شد. ولی الان تشنج هاش شروع شده از وقتی اومده دنیا همش بیمارستان بستریه امون نمیده ببرمش پیش مغز اعصاب. تمام علائم ها تشنج هم داره مثل کبود شد خیره شدن پرش دست و پا و رگ گردن. حرکات غیر طبیعی چشم ها. الانم یک هفته است بستریه دارو می خوره تشنج چقدر می تونه رو مغز اثر بزاره اگه اثر بزاره قابل درمانه؟ کیا تجربه دارن

سلام خانم پسر من نارس اومد دنیا . الان ۳ ماهشه . ریفلاکس داره عفونت ریه داشت که با آنتی بیوتیک خوب ش ...

سلام عزیزم .اگر به تشخیص تشنج بستری شده پس دارو می گیره و زیر نظر مغزو اعصاب خواهد بود.

بستگی داره. تشنج ها خیلی متفاوت هستند بچه ها با هم متفاوت هستند .ولی چیزی که می تونم به طور قطع بگم که تشنج خوب نیست و قطعا آسیب زا است و هر چی زودتر کنترل بشه به نفع پسرتون و شماست.انشالله که به زودی مشکل حل بشه

سلام دوستان و مامانای عزیز منم بچه م مشکل تشنج داره که دکترا تشخیص صرع دارن چند تا دکتر عوض کردم ولی ...

انشالله هر چه زود تر بهتر بشه عزیزم، دختر منم از ۵۰ روزگی تشنج هاش شروع شدالان ۲۲ ماهشه از نظر تکاملی عقبه و کار درمانی میبریمش، تحت نظر دکتر اشرف زاده در مشهد هستیم تو شش ماه تشنج هاش کنترل شد،اگه شرایطشو دارین یه نسخه ببرینش مشهد، ولی خب اینم بگم نوبت گرفتنش فوقالعاده سخته

سلام....لطفا کمک کنید....پسرم حرکات تیک پرشی داره یه روز داره یه روز نه ....پیش اخوندیان بریم نوار مغز و ام ار ای داد نرمال بود و گفت چیزی نیس تا ۴ ماه خوب میشه الان ۵ ماهشه بردمش اشرف زاده فیلمو نشون دادم گفت تشنج میوکلونوس خوش خیم هستش و قرص فنو باربیتال با ب ۶ و ویتامین د داد هر ۸ ساعت باید بخوره ...اگه کسی در مورد تشنج چیزی میدونه بگه بهم ...بچه تکاملش تا حالا خوب بوده یعنی بچه من معلول میشه سه روزه دارم به خودکشی فک میکنم من حاملگی خیلی سختی داشتم دارم میمیرم راهنمایی کنید

سلام....لطفا کمک کنید....پسرم حرکات تیک پرشی داره یه روز داره یه روز نه ....پیش اخوندیان بریم نوار م ...

سلام عزیزم .نه بابا .نگران نباش .هیچیش نمیشه .درسته که تشنج خوب نیست و باید جلوشو گرفت ولی مشکلی پیش نمیاد .یه مدت دارو بخوره با کمک خدا درست میشه .فقط اینم بگم دکتر خییییلی مهمه .پیش دکتر با سواد ببر کل مدارک پزشکیشو ببینه .اشرف زاده بعضی ها راضی هستن و بعضی ها نه .آخوندیان هم نشنیدم اسمشو.دارو بگیره درست میشه.

سلام....لطفا کمک کنید....پسرم حرکات تیک پرشی داره یه روز داره یه روز نه ....پیش اخوندیان بریم نوار م ...

انشالله خوب میشه عزیزم نگران نباش،دوران سختیه درکت میکنم ولی میگذره، خانم دکتر اشرف زاده خیییلی دکتر خوب و باسوادی هستش