2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808281 بازدید | 6396 پست

کسی تجربه دادن این دارو را داره به بچش در برابر تشنج ایا کنترل کرده یا نه .من بچم قبلا بازم ماهیانه بود الان دیگه این چند وقت پیش ۴ بار در روز شد بردیم بیمارستان یبارم اونجا شد بعد ۲ دقیقه بعد تشنجش کلا ضربان هم از بین رفت اکسیژن کلا رفت خدا برش گردوند احیا کردن خود پرستارها هول کرده بودن اگر تو خونه اونطور بشه اصلا نمیتونم تصور کنم اون صحنه را چی بهم گذشت که تو اون لحظه گفتم خدا بچم هر ثانیه تشنج کنه ولی برش گردون 😥الان علاوه بر لوبل والپرات کلوزام ال کارنتین ب ۶ دیازپام احتمالا موقع تشنج بیمارستانی دیگه دیازپام تزریق نکنن فنی توئین باشه کلا تبش رو ۳۷ و نیم میره تو خونه با هیچ دارویی پایین نمیاد بعدم ختم به تشنج میشه با ۳۷ و نیم هم بیمارستان تا ۳۸ نشه دارو تزریق نمیکنه اما دیگه هر وقت ۳۷ و نیم شد تو خونه اصلا کنترل نمیکنم بیفایدس زودی میبرم بیمارستان گرچن دارو با این درجه نمیزنن ولی بازم اونجا بهتره خونس که قلبش ایست کنه باز امکانات بهتره من هر چقد احیا بلد باشم چطور میتونم تو اون لحظه برا بچم بکنم اصلااا 

کسی تجربه دادن این دارو را داره به بچش در برابر تشنج ایا کنترل کرده یا نه .من بچم قبلا بازم ماهیانه ...

بچه ها با هم متفاوت هستند این دارو برای یکی جواب میده برای یکی شاید جواب نده.دارو ها باید حداقل یک ماه مصرف بشوند تا اثرش رو ببینید. مشورت با دکتر خوب و کار بلد شاید  بتونه  خیلی بهتون کمک کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها با هم متفاوت هستند این دارو برای یکی جواب میده برای یکی شاید جواب نده.دارو ها باید حداقل یک م ...

هر چی دکتر بوده تو این شهر اصفهان بردم هیچ دارویی جواب نداده یا به حداقل نرسونده مرحله اخر یه دکتر گف یه ازمایش ژنتیکه بده بفرستیم المان گفتم الان خب بگیرید گف اگر یه مرتبه دیگه تکرار بشه اما خیلی گیج و بیحاله 

سلام به همگی .من بعد از ۲۵ روز دخترم رو به خانه آوردم دوران نقاهت قطعا طولانیه ولی خب خانه راحت تر هستم که بتونم ازش مراقبت کنم .با توجه به تشنج هایی که داره و خیلی عجیبه که حتی تو بیمارستان کم هم نشد و شدت و قدرت هنوز ادامه داره .دکتر بعد از نقاهت تجویز ACTHرو داد .اینجا کسی از این دارو استقاده می کنه؟تجربه ای از این دارو دارید؟ 

سلام مامانای عزیز لطفا لطفا هر کدومتون کاملا اگهاهی به تشنج بدون تب یا همون سرع داره منو راهنمایی کن ...

دکترسوزان امیرسالاری بیمارستان بقیه الله سه شنبه ها هست.. و دکتر زهرا رضایی بیمارستان طبی کودکان.. پسرم 6 ساله بیمار دکتر اولی هست عالی

سلامي دوباره كن دخترم وقتي خوابش مياد خودشو ميده عقب هي من بدنش دوبار لرزيد دكتر بردم باز نوار گرفتن گفتن چيزي نيست من همش ميترسم اسيب به مغزش رسيده ياشه اگه رسيده بود تو نوارو ام. ار اي  نشون ميداد دختر من تو عرض سه ماه ٥ تا نوار داده با يك بار ال تي ام نميدونم از حمومم ميترسه ميره حموم خيلي ميترسه😔😔😔 من هميشه براي بچه هاي اين تايپيك دعا ميكنم براي دخترمنم دعا كنين من يك بار هم بچمو از دست دادم قشنگ ديونه شدم 

سلامي دوباره كن دخترم وقتي خوابش مياد خودشو ميده عقب هي من بدنش دوبار لرزيد دكتر بردم باز نوار گرفتن ...

شما هر کاری لازم هست انجام دادید و پیگیر هستید خدا رو شکر که نوار ها خوبه و مشکلی نیست .توکل کنید و بسپرید به خدا .

سلام سدیم والپرات تا کی گیجی داره ایا برا همیشه هست یا نه اوایل دارو بعد بدن عادت میکنه از حالت گیج ...

عزیزم من لوبل میدم به پسرم حدود یک‌ماهه اما گیجی نداره است روس..دادوهای دیگه رو اطلاعاتی ندارم‌گلم

سلام من بچم از لوبل بود که از دو شده بود ۳ تا از والپرات سدیم نبود که ۳ را ۲ کردم خیلی خوب شد اون گیجی و منگی خدا را هزار بار شکر الان شده ۳ تا والپروات ظهر و ۳ تا شب ۲ تا لوبل ظهر ۲ تا لوبل شب میدم ۴ تا ال کارنتین در کل روز یه قرص ب ۶ در طول روز شربت سانستول بهش میدم و خدا را شکر تا الان دیگه مشکلی نبوده شاید والپروات بهش ساخته و کنترلش کرده چدن حس میکنم اگر فقط همون لوبل تنها را میخورد مثل قبل تا الان ده تا تشنج را کرده بود با وجود این همه داغی بدنش و ابریزش بینی و بیحالی و ویروس جدید ولی والپروات کنترلش کرده

یهو اینقد داغ میشه که دیگه بدو بدو لباساما اماده میزارم و ..اما تا تبش را میگیرم تا ۳۵ هست اصلا تب نداره فقط داغه اما اگه قبلا بود با کوچکترین داغی بدن اصلا مجال به کنترل تب بهم نمیداد تشنج را میکرد اما یکی از اثری که والپروات داره کنترل تب هم هست علاوه بر صرع و تشنج و ..