2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808316 بازدید | 6396 پست
عزیزم انشالله به زودی حالشون بهتر میشه. چیزی که من متوجه شدم این است که شاید نقص ایمنی دارند که زود ...

سلام عزیزم

مرسی از اقنکه جواب دادین

گلم دکتر گفت چون کرونا گرفته بود بدنش خیبی ضعیف شده باید خیلی مراقب باشید تا دوباره مقل فبل بشه

چوک دقیقا بعد اون تشنج و کرونا اینجوری شده لصلا قبلش ابنجوری نبود که همش مریض باشه...متاسفانه همش میترسم تشنج کنه به همه رفتاراش حساس شدم شب وو خواب تکون میخوره گریه مقکنه یا هر چیزی میگن نکنه تشنج باشه

شما میدونید توی سن دو سال به بابا چه علائمی تشنج حساب میشن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مرسی از اقنکه جواب دادین گلم دکتر گفت چون کرونا گرفته بود بدنش خیبی ضعیف شده باید خیلی ...

شما حالت های عادی بچتون رو می شناسید ولی اگر حرکت های اضافه ای و غیر عادی دیدید باید فیلم بگیرید و به دکتر نشان دهید الزاما همه حرکات بچه ها مثل هم نیست و همه تشنج نیست ولی باید هشیار بود.

متاسفانه بیماری های ویروسی جدیدا زیاد شده و کاملا مسری و قابل سرایت است.دختر من در بیمارستان از هم تختی هاش گرفت و این باعث شد که دو هفته مجدد به تاریخ بستری اضافه بشه.

متاسفانه دخترم بلع یادش رفته و ما مجدد با لوله ان جی تغذیه می کنیم.البته ما دستگاه ساکشن هم خریداری کردیم تا انشالله بتوانم بهتر بهش کمک کنم تا مجدد عفونت ریه نگیره.

متاسفانه بیماری های ویروسی جدیدا زیاد شده و کاملا مسری و قابل سرایت است.دختر من در بیمارستان ا ...

سلام به همه

امیدوارم حالتون خوب باشه

امروز پسرم نوار مغز داد دکتر گفت چیز خاصی نیست و یه چیز خفیفه

کسی میدونه یعنی چی نوار رو بزارم بلدین تفسیر کنید؟

چون به فنوباربیتال حساسیت داده بود دکتر براش لوبل و ب ۶ نوشت 

لوبل چطور شربتیه؟مثل فنو باعث نیشه بچه هی بیوفته؟پسرم ۳ هفته فنوباربیتال خورد راه رفتنش خیلی بد شده بوو

دکتر پسرم خیلی عالبه ولی زیاد حرف نمیزنه اگه کسی در مورد شربت لوبل میدونه که عوارضش چیه م ...

عوارض دارو هر چی باشه بهتر از تشنج و اسپاسم و یا هر چیز دیگه ای حتی ضعیف هست. معیار، صحبت های دکتر مهمه و می تونه به فرزندتون کمک کنه  ما اینجا فقط تجربیات رو با هم به اشتراک می زاریم.

خدا رو شکر که جای نگرانی نیست و آسیبی فرزندتون رو تهدید نکرده.

عوارض دارو هر چی باشه بهتر از تشنج و اسپاسم و یا هر چیز دیگه ای حتی ضعیف هست. معیار، صحبت های دکتر م ...

مرسی عزیزم

با دارو تشنج کنترل میشه؟

همش نگران اینم مثلا یه جا خیره بشه من نفهمم تشنج باشه متوجه نشم

به دکتر گفتم تو خواب خیلی تکون میخوره و بعضی اوقات ناله و گریه میکنه

اما کلا دکتر کم حرفیه هیچی نگفت

گفت اگهوحساسیت داد مثل فنوباربیتال ثریع قطع کن خطر مرگ داره

سر فنوباربیتال خودش نبود من ۴ تا دکتر دیگه بردم نگفتن از فنو هستش و دارو رو ادامه داده بودم خدا رحم کرد

من خیلی خوشحالم براتون که تشنج نیست .ولی خب شاید یک مشکل دیگه در یک زمینه دیگه داره .یعتی اگر مطمئن ...

دختر من رفلاكس شديد داره يك بارم خون امده از معدش تحت درمان نميدونم والا اين لرزش دختر خواهرم هم داشته و هم چنتا از بچه هاي دوستام ولي من نگرانم خيلي در حدي  كه اصلا لذت نميبرم از بزرگ شدن دخترم هر كاري ميكنه فكر ميكنم تشنج😕 

سلام من یک‌ماهه دارم ابن تاپیک رو میخونم و چقدر عالیه ای کاش هنوز باشید و به ماها کمک‌کنید خیلی مح ...

سلام خانوم دكتر احساني پور تهران منخصص عفوني  هست  اگه تند تند مريض ميشه پيش ايشون ببرين. و متاسفانه من اين چند وقته انقذز تو دكتراب مغز اعصاب اطفال بودم تشنج بعد كرونا خيلي شايع هست و ميگن مقطعي هست و رفع ميشه🙏🏻🙏🏻

سلام سدیم والپرات تا کی گیجی داره ایا برا همیشه هست یا نه اوایل دارو بعد بدن عادت میکنه از حالت گیج و منگی و راه رفتن اصلا نمیتونه راه بره .داروهاش لوبل والپرات کلوزام الکارنتین ب ۶خیلی درگیرم