2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808405 بازدید | 6396 پست
دوستان كسي ltm نداده چون دختر. من. بين تشنج و رفلاكس مورو موندن بهش دادن قرازه انجام بشه😭😭😭 تورو ...

منم دخترم رفلاکس داشت و همین جور که فرمودید از گلوش صدا می آمد و خیلی اذیت می شد دکتر تاکید کرد که حالت نشسته بخوابونمش تا صبح و پشت سرش رو بلند تر کردم و تاثیر مثبتی را دیدم.

l T M فقط وتنها در مرکز طبی کودکان وجود داره و جوابش حدود دو ماه طول می کشه تا آماده بشه .امیدوارم زودتر پیگیری کنید و نوبت داشته باشید تا زودتر انجام بدید.

منم دخترم رفلاکس داشت و همین جور که فرمودید از گلوش صدا می آمد و خیلی اذیت می شد دکتر تاکید کرد که ح ...

سلام عزيزم فرستادن بيمارستان طوس گفتن طبي دير وقت ميده و جواب دكتر جوادزاده انجام ميده والا دارو دادن كه اگه تشنج باشه كنترل بشه ولي دارو هيچ تغيري نداده اين حركات با رفلاكس همزمان انجام ميده خود دكتر محولاتي اول ميگفت تشنج بد شك كرده چون سابريل دارو قوي هست نميدونم ارجاع داده دكتر جوادزاده واسه ال تي ام  ا من زير ٤٠ درصدتشنج ميبينم دعا كنين واسه دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون رو دقیق متوجه نشدم .اما LTM برای دختر من هم تجویز کردند و انجام دادیم.خیلی خوبه که برای شما ...

بله  شما ديدن نظرشون چي بود چون نوارهاي دختر من سالم هست تجويز كردن والا من واقعا نگران دخترم هستم🥲🥲 همش ميترسم تشنج باشه به مغزش اسيب برسه حتي نميزاره بزارمش زمين ميتزسه رقتي تو بغل هست نميكنه فقط رو زمين يا طاق باز باشه يا درد داشته باشه يا صدا ناگهاني 😔😔 شما انجام دادن چي گفتن تمام فيلم هارو دكتر جوادزاده ديد گفت من زبر ٤٠ درصذ ميگم تشنج چون حركات با هوشياري هست 😭😭 انقدر خدارو صدا كردم خسته شدم به ما تا اخر هفته وقت دادن گفتن بهتون همون روز ميگيم من جاري خواهرمم حملات صرع مانند داشت انجام داد كه تشخيص صرع نبود

منظورتون رو دقیق متوجه نشدم .اما LTM برای دختر من هم تجویز کردند و انجام دادیم.خیلی خوبه که برای شما ...

عزيزم من ازمايش متابوليم هم دادم ام ار اي هم دادم ٤ تا نوار همه سالم تمام موهام سفيد شده نميدونم مشكل دختر شما چي بوذ😔😔 

عزيزم من ازمايش متابوليم هم دادم ام ار اي هم دادم ٤ تا نوار همه سالم تمام موهام سفيد شده نميدونم مشك ...

شرایط دخترم من با دختر شما خیلی متفاوته .اصلا قابل قیاس نیست.چه خوب که زود نتیجه ال تی ام رو گرفتید ما هنوز منتظر جواب هستیم‌ .فقط تو این برهه باید پیگیر بود و مطمئن  بابت روند درمان.

شرایط دخترم من با دختر شما خیلی متفاوته .اصلا قابل قیاس نیست.چه خوب که زود نتیجه ال تی ام رو گرفتید ...

جواب نگرفتم عزيزم بهم گفتن سريع ميدن ٥ شنبه وقت داريم  با هر بار دست باز كردنش ميميرم متاسفانه دكترا هم خودشون نميدونن تشنج هست يا نيست😭🥲😭 فقط گفتن با اين تست معلوم ميشه

من دخترم هموم ميريم دستاشو باز ميكنه  موقع پوشك عوض كردن صدا يهويي مياد يه صورت طاق باز حركت ناگهاني كنه. الانم چند روز رفلاكسش عود كوده اين كارو طاف باز باشه ميكنه بعدش از گلوش صداي اب مياد ميخواستم دوستان كه تجربه دارن كمك كنن با حموم كردن ديدن افتاب تو صورتش  پوشك عوض كردت و حالت طاق باز

من دخترم هموم ميريم دستاشو باز ميكنه  موقع پوشك عوض كردن صدا يهويي مياد يه صورت طاق باز حركت نا ...

حالتون رو درک می کنم ولی هر بچه ای با بچه ی دیگه متفاوته .انشالله فردا از انجام ال تی ام به نتیجه دلخواه برسید .