2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808407 بازدید | 6396 پست
سلام دخترم دوماهو ٤ روزشه حركاتي داشته خودشو سفت ميكرده مشكوك به تشنجه موفق نشدن هنوز نوار مغزي بگير ...

این علائم تشنجه لطفا جدی بگیر و حتما دنبال کنترل باش من پسرم دقیقا همین کار و کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دخترم دوماهو هفت روزشه  يه حركات غير عادي داشت تو بيداري كه مشكوك به تشنج بند دستشو حال ...

بله احتمال داره من تشنج پسر دو ماهمو نوار مغز نشون نداد یه هفته بعد با تشنج اسپاسم شدید بستری شد حتما جدی بگیر دکتر دیگ برو همه علائمشو زیر نظر بگیر یک چیزایی کوچیکی تشنجه ک شاید باورت نشه هر چیز مشکوکی رو به دکترت بگو

سلام دوستان امیدوارم به حق این روزا به حق امام حسین هیچ بچه ای مریض نباشه

خاستم بگم تمام حرکتایی ک بهشون مشکوک بودم تشنج بود پسرم فقط دو ماه و ۲۰ روزشه

اولیش چشمک زدن بعد سفت کردن عضلات دست و پا باهم

پرتاب یک دست و دو دست به بالا افتادن سر به بغل بیرون اوردن زبان

همه ی این تشنجا رو پسرم تو دو روز کرد الانم بستری کردن و هرچی دوز دارو بالا میبرن بازم کمترل نمیشه و گفتن اسپاسم شیرخوارگیه دارم دق میکنم بچم جلو چشمم عذاب میکشه و من کاری ازم برنمیاد

براش دعاکنین

سلام دوستان امیدوارم به حق این روزا به حق امام حسین هیچ بچه ای مریض نباشه خاستم بگم تمام حرکتایی ک ...

اي جونم عزبزم منم حالم بده سه تا توار مغز ام ار اي هم دادم چنتا دكتر بردم دارو نميدن فردا هم ميخوام برم يه دكتر ديگه انشالله بچه شما هم سالم باشه روزي چند بار انجام ميداد كجا هستين

سلام عزیز.هر تشنجی خطرناک نیست. هیچ اتفاقی رو هم نمی توان پیش بینی کرد .فقط تحت نظر دکتر خوب باشید ب ...

سلام به دختر من گفتن رفلاكس مورو حالا قراره دكتر اشرفي هم ويزيت بشه و ميگن تشنج هم باشه خيلي خفيف كه نوار و ام ار اي نشون نداده اگه خفيف باشه ميتونه زندگي عادي داشته باشه😔😔😔 من واقعا نگرانشم چون گاهي ميترسه دستشو باز ميكنه فكر ميكنم كه تشنحه واي دكترا گفتن يه مدت رهاش كن دكتر نيكخواه ٤ نوار هم دادم  اميدوارم خدا معجزه كنه و تشنج نباشه

سلام عزیزم .خوب هستین .من مامان هستی هستم .اون کاربری قبلیم پاک شد .این جدیده .خیلی ناراحت شدم از بابت ارش جان .الان احوالشون بهتره ؟؟؟امیدوارم به زودی تحت نظر هر دکتری که هست خدا خودش شفاش رو بده و خوب بشه و دیگه حتی سرما هم نخوره چه برسه به تشنج.

تو این روزهای محرم از خدا و امام حسین ،شفای تمام بچه هارو میخوام. خدا هیچ کسی رو با بچه امتحان نکنه .واقعا سخته

سلام خدمت همه ی والدین گرامی . نکته ی مهم این هست که از حرکات بچه هاتون حتما فیلم تهیه کنید و به یک پزشک خیلی خوب مراجعه کنید . فیلم باید طوری باشه که از سر تا نوک انگشتان پا رو نشون بده . تجربه ی بنده این هست که فیلم خوب ، از نوار مغز و ام آر آی هم مهمتره.

سلام مامانا من رقیه هستم مامان علی کوچولوی 2/5ساله پسر من بعد از واکسن چهار ماهگی تشنج طولانی داشت که یکماه بستری بود متاسفانه همون تبدیل شده به صرع 

دارو فنوباربیتال کلوزام و تگاتارت میخوره اما اثری رو تشنجش ندارن بخدا که بند دلم پاره میشه هربار تو حالت تشنج میبینمش میگم دیگه امکان نداره من بتونم بخندم من تبریزم میخوام پیش یه دکتر خوب تو تهران ببرم کسی رو سراغ دارین؟

به نظرتون صرع خوب میشه؟

سلام مامانا من رقیه هستم مامان علی کوچولوی 2/5ساله پسر من بعد از واکسن چهار ماهگی تشنج طولانی داشت ک ...

سلام عزیزم .خوب هستین .من شنیدم دکتر اشرفی و دکتر محولاتی خوبن ولی دکتر دختر من یه دکتر دیگه هستش .البته دکتر محمدی هم شنیدم خوبه .ولی دکتر دختر من حسن باقری هستش و اینکه ما از سال 65-66به نظرم میشناسیمش و درمان چندین نفر را از این دکتر دیدیم .که مهمترینشم دختر خودمه .اگه دوست داشتی در حد یه ویزیت و مشاوره برو پیشش .هرروز از ساعت 3 بهبعدم هستن معمولا .تو اینترنت بزنید ادرس و شمارشو میاره  

خدا گل دخترتون رو حفظ کنه ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم . نظر من اینه در حد یه مشاوره بری پیش باقری و یکی دوتا دکتر دیگه هم بری .بعدبه  هر کدوم که به نظرت درست تر و دقیق تر حرف زده در مورد درمان اعتماد کنی و جلو بری .من میگم باقری خوبه چون بیشتر از 30ساله میشناسیمش و بهش اعتماد دارم .ولی شما با همسرت حتمامشورت کن و با چندتا پزشک ویزیت بشین و درنهایت اول و اخر با توکل به خدا به یه پزشک اعتماد کنید و روند درمان را پیش بگیرید.