2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808413 بازدید | 6396 پست

سلام

من امروز پیش دکتر اسدی پویا نوار مغز  ویدیویی گرفتم و تشخیصشون اسیب ب بافت پشت مغز رسیده و سی پی و صرع   روی بینایی اثر گذاشته و لوبل رو زیاد کردن و توپرومات رو گفتن قطع کنین

و گفتن برای ۲سال بعد میتونیم‌تشخیص بدیم ک بینایی دارن یا نه الان زوده

خیلی ناراحتم

و ۱سال دیگه رو باید چشم ب راه باشم

و دوست داشتم اینجا بگم شاید کسی باشه بچش مثل بچه من باشه

سلام من امروز پیش دکتر اسدی پویا نوار مغز  ویدیویی گرفتم و تشخیصشون اسیب ب بافت پشت مغز رسیده ...

سلام .متاسفم که تشخیص این هست.اگر زمان باعث بهبود حال بچه بشود حتما سختی ها قابل تحمل تر می شور.کاری جز توکل نمیشه کرد.شما تلاش خودتون رو دارید انجام می دهید .بچه ها خیلی قوی و  متفاوت هستند  آنها امید دارند و تلاش می کنند.پس این درست نیست که ما امید نداشته باشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سروش من اسمانی شد رووحت شاد عزیزکم چه مهمانی کمی باهم بودیم ب امید سلامتی دلبندهای شما دوستان

وااای عزییییزم ای جااانم.تسلیت می گم .خیلی ناراحت شدم.خدا صبر بهتون بده.خیلی متاسفم.😭😭😭😭

روح این فرشته کوچولو حتما همراه شماست و شفاعت شما رو می کنه که اینقدر دوستش داشتید و تلاشتون رو کردید..برای شما آرامشی از جنس خودش آرزو می کتم و امیدوارم همراه دختر گلتون همیشه سلامت باشید.

سلام دوستان توروخدا اگه میدونین جواب بدین. این داروهایی که برای کنترل تشنج میخورن عوارض داره؟ همش ...

اگه تشنجش با تب بوده نگرانی خاصی نداره

دکتر پسرم گفته تب تشنج ساده ترین بیماری مغز و اعصابه و عین سرماخوردگی شایعه و با کنترل تب و دادن دیازپام موقع تب به مدت ۲ تا ۳ روز مشکلی ان شاءالله پیش نمیاد

معمولا بچه ها با تب بالا تشنج میکنن اما متاسفانه پسر من از نوادر بوده و با تب پایین تشنج وحشتناکی کرد زمانی که داشتیم از دکتر برمیگشتیم خونه، توی ماشین..... 

تشخیص دکتر کودکانش قبل از تشنج هم این بود که تب نداره ولی بهش گفتیم بدنش گرمه... 

بعد هم دفعه دوم اصلا متوجه تبش نشدیم تا تب کرد تشنج کرد و بخاطر همین فنوباربیتال به صورت روزانه براش شروع شد

بعد باز یکسال بعدش تشنج کرد همراه فنوباربیتال، والپروات سدیم اضافه شد

گفتن تا پنج سالگی رفع میشه

چند سال دارو خورد همه چی خوب بود و داشتیم با نظر دکتر داروشو قطع میکردیم که امیکرون گرفتیم و پسرم تا بدنش گرم شد تشنج کرد و چون بالای پنج سال بود براش دو سال دیگه با دوز دوبرابر والپروات سدیم تمدید شد

ناشکر نیستم

و از ته دل دعا میکنم همه مریض ها مخصوصا بچه های مریض خوب بشن

ان شاءالله بچه شمام خوب بشه

از عوارض داروهاش هم بدخلقی و پرخاشگری و بی قراریه

البته یه مدت بعد از قطع کامل میگن کم کم عوارضش رفع میشه

متاسفانه توی فامیل ما هم تشنج با تب و بدون تب موارد زیاذی داشتیم و ارثی هم هست

آسمان همه ی ما آبی است .....  
سروش من اسمانی شد رووحت شاد عزیزکم چه مهمانی کمی باهم بودیم ب امید سلامتی دلبندهای شما دوستان

عزیزمممممم تسلیت میگم بهتون

خیلی ناراحتتون شدم

ان شاءالله هیچ بچه ای بیمار و دردمند نباشه

آسمان همه ی ما آبی است .....  

سلام دوستان لطفا کمکم کنید

من پسرم تشنج ۳ روزگی داشت بعدش ۱۵ روز بستری شد در نهایت با لوبل و فنوباربیتال دو وعده در روز کنترل شد و مرخص کردن

الان دو ما هشه دکترش گف هفته ای دو واحد لوبل و کم کن الان لوبل شده ۳ دهم از دیروز خیلی بی قراره همش تو خواب کش و قوس میاد نمیدونم چیه ولی از خواب بیدار نمیشه

امروز رو پام خاب بود پاشو تکون داد چندتا بعد از خاب پرید ولی گریه نکرد

بنظرتون تشنج کرده؟وقت دکترش برای ۳ ماهگیشه یعنی ۱ماه دیگ.برم دکترش بهش اینا رو بگم