2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808654 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی رو می شناسم که دخترشون تشنج می کرد پزشکان قادر نبودن که تشخیص بدن چرا ؟ بعد از مدت زیادی ، تشخیص دادن که یک ژنی در بدن این دختر بود که باعث می شد تا نوعی سم از بدنش دفع نشه و دلیل تشنج هم همین سم بود که مال قارچ خونگی بود ، کسانی که پزشکانشون هنوز نتونستند دلیل تشنج رو پیدا کنند این رو بهشون یادآوری کنند ، شاید به درد بخوره ، بعد از سم شناسی و داروی مربوطه حال این دختر خیلی بهتر شد
سلام سی سی جان. پسر من روی دست هم میخابه. ما خیلی بررسیش کردیم و چون همه چیزش نرمال بود فکر میکردیم رفلاکسه یا الرژی. اواخر که حدود دو ساعت بعد شیر میشد ولی کم کم فقط تبدیل شد به اول خوابش. برای مطمین شدن ازینکه تشنج هست یا نه دکتر اشرفی گفت بریم مرکز طبی ال تی ام که کاش رفته بودیم بیمارستان پارس. توی مرکز طبی پسرمو 5 ساعت بستری کردن و نوار مغزشو تو کل 5 ساعت ثبت کردن. نصف خواب بود و نصف بیدار. سه بار هم اون حالت بهش دست داد. امواج مغزیشو توی اون حالت بررسی کردن. مرکز طبی گفت نرماله و امواجش توی اون حالت تشنج نیس ولی اشرفی گفت فیلماش خیلی شبیه تشنجه شاید امواج از یه جای مغز اومده که ثبت نشده. ما هم برای اطمینان فایلاشو گرفتیم و بیمارستان پارس نشون دادیم که گفتن اشتباه گفته مرکز طبی و امواج تشنجو نشون میده باز برای اطمینان فرستادیم امریکا به دکتر ایرانی خیلی خوب هست اونم دید و گفت کاملا امواج تشنجه و داروشم توپیراماته. البته عزیزم من پسرم در هر حالتی تشنج میکرد. خواب و بیداری و به پهلو و سربالاو ... نوار مغز معمولی اصلا قابل اطمینان نیس. ما سه سری گرفتیم و گفتن نرماله ولی توی ال تی ام امواج تشنج خیلی شدید ثبت شده بود متاسفانه. البته هنوز علتو پیدا نکردیم. احتمال داره ازمایش ژنتیک بدیم. کسی بوده راجع به ازمایش ژنتیک اطلاعاتی داشته باشه؟
سی سی جان اگر اون حالت پسرت با بغل کردن قطع میشه شاید تشنج نیس. من اخر هفته ها تشنج پسرم بیشتر میشد چون بیرون بودیم خوابش بهم میریخت. برنامه اش میریخت بهم. ضمنا من 5شنبه ها چند هفته چلو گوشت پخته بودم که بعدا تست کردم وسط هفته خوردم تشنجای پسرمو زیاد کرد. نمیدونم چرا!!!!
پسرم الرژی داره. پتچ تستوالرژی گرفتیم به گندم و ... الرژی داشت ولی واکنش الرژیک چندانی نداره فقط رفلاکسشو شدید میکرد و گاهی صورتش دونه میزد اما ازینکه روی تشنجاش اثر بذاره نگرانم و واسه همین شیرمو فعلا نمیدم بهش.
توی همشهری یک ماه پیش یه خانومه نوشته بود بچه اش دو سال تشنج میکرده و علتش مشخص نشده و دکترا نفهمیدن چشه. بعد فهمیدن حساسیت غذایی شدید داشته و حتی شیرهای ضد الرژی هم نمیتونسته بخوره. فقط یه سری غذای مخصوص خارجی میتونه بخوره که هر وعده اش 20 هزار تومنه. بچه اش مثلا 13 ساله بود ولی بخاطر تاخیراش در حد بچه 9 و 10 ساله بود. ولی داشت خوب میشد. کسی مقاله اشو نخونده. دنبالش میگردم
سلام ماماناى گل که نگران بچه هاتونین شماکه تجربه دارین لطفابه منم کمک کنید پسرم سه ماه ونیم داره به خاطرطول کشیدن زردیش فنوباربیتال خورد وبه مرور کم وقطعش کردم الان دوهفته ایه توخوابوحتى بیدارى دستش پرش داره وچشماش خیره میشه .آیا اینتشنجه.رفلاکس هم داره شیرضدالرژى میخوره نگرانم بهم بگیدچیکارکنم
خدایاکمکم کن که هرچه می شکنم دل نباشد...
شما به طب سنتى عقیده دارین دراین مورد کمکى میکنه ...ببرمش دکتراعصاب یا خودش خوب میشه...دلم نمیخواد تواین مطب دکتر هابچرخم بعدشم پشیمون بشم...تشنج علایم دیگه داره؟
خدایاکمکم کن که هرچه می شکنم دل نباشد...