2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808405 بازدید | 6396 پست
نه ساکن شیراز نیستم اما حاظرم هرجایی که دکتر خوبی باشه برم و دخترم تکاملش بهبود پیدا کنه

اگه میتونی بیای تهران دکتر دختر من خیلی باسواده و با تجربه اگه میخوایین ادرس بدم برو پیش اون حتما .ولی من چون دکتر قبلیش گفتین شیرازه فکر کردم خودتونم ساکن شیرازین .درخواست دوستی بدم تا ادرس دکتر دخترمو بدم  تو شخصی .بهش اعتماد کن و با روند درمانش پیش برو و به خدا توکل کن.ایشالا که خوب میشه.تا الان هر کی من این دکتر رو بهش معرفی کردم ازش راضی بوده و اینکه تو مطب هم برای اطمینان بیشتر میتونه از مراجعه کننده ها تحقیق کنین.

اگه میتونی بیای تهران دکتر دختر من خیلی باسواده و با تجربه اگه میخوایین ادرس بدم برو پیش اون حتما .و ...

بله بی زحمت آدرسشون رو ارسال کنید

بازم رفتم تهران یه سر میریم پیش دکتر طب سنتی روازاده اونم زیاد تعریفشو شنیدم اخه دخترم تمام داروهای شیمیایی رو استفاده کرد جواب نداد راستش ناامید شدم و حتی رژیم کتوژنیک هم جواب نداد

و اینکه دخترتون چه مشکلی داشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بی زحمت آدرسشون رو ارسال کنید بازم رفتم تهران یه سر میریم پیش دکتر طب سنتی روازاده اونم زیاد تع ...

دختر من مشکل منحصر به فردی داشت.که فقط این دکتری که میگم فهمید چه مشکلی داره و الانم تحت درمانه .و اینکه من چند نفر رو میشناختم که مثل دختر من بودن . به اونها هم گفتم و رفتن پیش این دکتر و الان اونا هم حالشون بهتره و اینکه دعاگوی دکتر هستن.

من دخترم مشکل تب های پی در پی داشت که با هیچ تب بری قابل کنترل نبودن و فقط دکترها کورتن میدادن متاسفانه که تشنج نکنه در اثر تب بالاچندین دکتر رفتم .چقدر خرج کردم .چقدر گریه و.....

چون به مامیگن این تبها رو میگن تب دوره ایی و اسم های متفاوت روش گذاشتن به اسم مثلا تب مارشال یا تب مدیترانه و کوفت های دیگه .و میگن باید رفت تحت شاخه ی روماتولوژی.منم رفتم پیش شاخ های روماتولوژی .نتیجه نگرفتم .رفتم عفونی .رفتم فوق تخصص نوزادان .رفتم ایمونولوژی .رفتم گوارش و.... از هر شاخه دوتا دکتر به اصطلاح شاخ ولی..... . تا اینکه درمونده از همه جا رفتم پیش این دکتری که الان میگم بری.اینو من خانواده ام بیش از 30ساله میشناسنش .دیگه با نا امیدی رفتم پیش اون ببینم اون چی میگه .چون که بهش واقعا ایمان داشتم .که اون راهنماییم کنه چیکار کنم .همینکه گفتم تب .گفت از مغزه و سریع گرفت تو دست برای درمان.مغز یه قسمتی داره که دمای بدن رو کنترل میکنه که اون دچار اختلال که باشه تب های پی در پی رخ میده و تبی که باهیچ چیز غیر از کورتن کنترل نمیشه .البته که دکتر دخترم مخالف صد درصد کورتن هست .ولی روماتولوژی و شاخه های دیگه فقط کورتن میدن .دخترم تا قبل این دکتر خییییییلی حالش بد بود .ولی الان به طلف و محبت خدای بزرگ هر روز داره بهتر میشه .من اینهمه دکتر رفتم بهم نگفتن برو مغز و اعصاب.حالا خدارو شکر دیگه گذشت ولی سواد پزشکی خیلی مهمه من اسم اون دکترهایی که رفتم رو نمیگم که براشون بد نشه ولی واقعا حیوان هم نباید به اونا بدی درمان کنن.خیر سرشون بیشتری هاشونم استاد تمام بودن.

دیگه گذشت.بازم خدارو هزاااااالر بار شکر الان دخترم خوبه

دختر من مشکل منحصر به فردی داشت.که فقط این دکتری که میگم فهمید چه مشکلی داره و الانم تحت درمانه .و ا ...

خداروشکر،که دخترت بهتر شده

امیدوارم دختر منم بتونه تاخیرش رو جبران کنه

آدرس رو بفرستید بی زحمت ممنونم بابت راهنمایتون

خداروشکر،که دخترت بهتر شده امیدوارم دختر منم بتونه تاخیرش رو جبران کنه آدرس رو بفرستید بی زحمت ممن ...

چشم درخواست دوستیمو قبول کن تو شخصی میفرستم  .این دکتر اصلا تو اینترنت مطرح نیست ولی خیلی مریض براش از کشورهای عربی میان.یعنی از لحاظ درمانی تو شاخه ی خودش مطرح شده هست بین فقط مریض ها نه تو اینترنت و....

ایشالا که بتونه بچه ات رو خوب کنه.

سلام دوستان  از هرکسی  اطلاع داره عاجزانه خواهش دارم جواب منو بده  پسر من ۹ ماهشه د ...

عزیزم دکتر پسرم یه بچه که همين مشکلو داشت و دکترای دیگه تشخیص ندادن ایشون تشخیص درست دادن

عزیزم دکتر پسرم یه بچه که همين مشکلو داشت و دکترای دیگه تشخیص ندادن ایشون تشخیص درست دادن

چه تشخیصی دادن گلم؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سلام بچه ها من دخترم نارس بود بعد مرخص شدنش زردی بالا گرفتن روی ۲۳ شبی که بردمش گفتن بدنش به شدت کم ...

اگر تهرانی حتما ببرش پیش اقای دکتر حسن باقری متخصص مغز و اعصاب کودکان...کار و تشخیصش حرف نداره واقعا....

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
سلام دوستان  از هرکسی  اطلاع داره عاجزانه خواهش دارم جواب منو بده  پسر من ۹ ماهشه د ...

ازمایش متابولیک ....ام آر ای و نوار مغزی هر سه رو انحام بده

به نظرم اگر تهرانی یک ویزیت برو پیش دکتر حسن باقری...هر سه رو احتمالا برای بچه تون میگن انحام بدین...اما تشخیص و درمانش عالیه واقعا

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
سلام دوستان من یه سوال دارم لطفا هر کی میخونه جوابمو بده من بعدا میام میخونمش : دختر من 7 ماهشه چند ...

به نظرم فقط به نوار مغزی اکتفا نکنید

کاش ام ار ای هم میدادین

چه تشخیصی دادن گلم؟

نمیدونم تو نظراتش بود عزیزم گفته بود بچم لرزش سر داشت کلی دکتر برده بودنو ال تی ام اینا و نوار گرفته بودن تشخیص ندادن این دکتر با یه نگاه مشکلشو فهمیده بوده

سلام مامان رز من دخترم  یک سال و دوماهگی تشنج کرد بر اثر مننژیت بیمارستان علی اصغر بستری بود دو سال لوبل خورد و تشنج نکرده بود که بعد دو سال سرش یهو پایین میبرد دکترش گفت تشنج و کلوبازام داد ولی تاثیر نداشت رو دخترم و بدتر شد منم دکترش عوض کردم با هزار مکافات از اشرفی وقت گرفتم دارو عوض کرد گفت ب بدنش نساخته والپرات سدیم داد دو ونیم سی سی که گفت بعد از. یه هفته سه و نیم سی سی کم.ولی باز دخترم. شب پا میشه  سرش و بالا و ‌‌‌‌‌‌‌پاییم کنه حالم اصلاا خوب نیست .چرا کنترل نمیشه گناه ما چیه الآنم بخاطر اینکه تشنج میکرد بیدار شدم خوابم نمیبره 🥺🙏اگ کسی مثل من هست کمک کنه از تجربه اش چند روزه سی و نیم سی سی کردم شربت دکتر گفت میتونی تا پنج سی سی ام بدی .ای یه هفته بین زیاد کردن سی سی ها فاصله باش..

اگر تهرانی حتما ببرش پیش اقای دکتر حسن باقری متخصص مغز و اعصاب کودکان...کار و تشخیصش حرف نداره واقعا ...

سلام عزیزم خوب هستین؟؟؟؟؟

شما هم بچه تون تحت نظر دکتر حسن باقری هستش؟؟؟از کی تحت نظرش هستین؟؟؟

دختر منم شرح حالشو بالاترگفتم .فقط دکتر حسن باقری تشخیص داد.الانم تحت نظرشم.من تا الان اسمشو تو نی نی سایت تو عمومی نگفتم که دیگران فکر نکنن تبلیغ الکی دارم میکنم چون واقعا دکتر شریف و محترمی هستن .ولی به معنای واقعی دکتر باسواد و با دقت و با تجربه ایی هستش.دکتر دختر منم حسن باقری هستش.امیدوارم تن یه همچین دکترهایی سالهای طولانی سلامت باشه واقعا تا به ادم هایی مثل ما کمک کنن