دختر من مشکل منحصر به فردی داشت.که فقط این دکتری که میگم فهمید چه مشکلی داره و الانم تحت درمانه .و اینکه من چند نفر رو میشناختم که مثل دختر من بودن . به اونها هم گفتم و رفتن پیش این دکتر و الان اونا هم حالشون بهتره و اینکه دعاگوی دکتر هستن.
من دخترم مشکل تب های پی در پی داشت که با هیچ تب بری قابل کنترل نبودن و فقط دکترها کورتن میدادن متاسفانه که تشنج نکنه در اثر تب بالاچندین دکتر رفتم .چقدر خرج کردم .چقدر گریه و.....
چون به مامیگن این تبها رو میگن تب دوره ایی و اسم های متفاوت روش گذاشتن به اسم مثلا تب مارشال یا تب مدیترانه و کوفت های دیگه .و میگن باید رفت تحت شاخه ی روماتولوژی.منم رفتم پیش شاخ های روماتولوژی .نتیجه نگرفتم .رفتم عفونی .رفتم فوق تخصص نوزادان .رفتم ایمونولوژی .رفتم گوارش و.... از هر شاخه دوتا دکتر به اصطلاح شاخ ولی..... . تا اینکه درمونده از همه جا رفتم پیش این دکتری که الان میگم بری.اینو من خانواده ام بیش از 30ساله میشناسنش .دیگه با نا امیدی رفتم پیش اون ببینم اون چی میگه .چون که بهش واقعا ایمان داشتم .که اون راهنماییم کنه چیکار کنم .همینکه گفتم تب .گفت از مغزه و سریع گرفت تو دست برای درمان.مغز یه قسمتی داره که دمای بدن رو کنترل میکنه که اون دچار اختلال که باشه تب های پی در پی رخ میده و تبی که باهیچ چیز غیر از کورتن کنترل نمیشه .البته که دکتر دخترم مخالف صد درصد کورتن هست .ولی روماتولوژی و شاخه های دیگه فقط کورتن میدن .دخترم تا قبل این دکتر خییییییلی حالش بد بود .ولی الان به طلف و محبت خدای بزرگ هر روز داره بهتر میشه .من اینهمه دکتر رفتم بهم نگفتن برو مغز و اعصاب.حالا خدارو شکر دیگه گذشت ولی سواد پزشکی خیلی مهمه من اسم اون دکترهایی که رفتم رو نمیگم که براشون بد نشه ولی واقعا حیوان هم نباید به اونا بدی درمان کنن.خیر سرشون بیشتری هاشونم استاد تمام بودن.
دیگه گذشت.بازم خدارو هزاااااالر بار شکر الان دخترم خوبه