2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808405 بازدید | 6396 پست
گل گلدون خیلی سریع به دکتر دونه ها بگو کاش میتونستم جوری بهت اطلاع بدم حساسیت دارویی شوخی نیست و لیسکانتین هم دقیقا علایمش همینهواسه پسرمم اینجوری شد دکتر فورا دارو رو تغییر داز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ali واسه پرش دست برو دکتر ازش فیلم بگیر نشون بده به دکتر مغزواعصاب راستش پسر منو هیچکس تشخیص نمی داد تا فیلم گرفتیم بردیم پیش دکتر انوری اون گفت دوسال باید دارو بخوره تشنج پارشیال داره درضمن دکتر خوب برو هر دکتری نرو یک مادر دکترش گفت دوباره شروع کنید لیسکانتینو اگه باز جوش زد داروی دیگه ای نوشت توش سدیم داشت اسم کاملشو یادم نیست وای انقدر خوشحالم بالاخره یه دکتری درد بچمو فهمید چیه
علی عزیز من جواب دادم شما باید ببری دکتر و فیلم بگیری گل گلدون بله تشنج زیر دوسال متاسفانه تاثیر داره اما کم و زیاد داره خیلیا رو میشناسم که بچشون مدام تشنج کرده حتی دکتر هم نبردن(البته نه الان دهها سال قبل)الان یه ادم نرماله و حتی باهوش! بستگی داره کجای مغز اتفاق میفته چقد طول میکشه و... اما با دارو کنترل و زیر هفت سال درمان قطعی میشه
به من که ام آر آی نوشته گفته جواب قطعیتو با این می دم داروام فقط یه شربت داده ام آر آی امشب خدا کنه جوابش او کی باشه دکتر گفت اگه مشکل دار باشه سخت می شه قضیه اسم تشنج بچتو نگفت دکتر؟ راستی نینیت چند وقتشه؟
خودتونو نگران نکنید
تاثیر گذاشتن یا نذاشتنش قطعی نیست که
بعدم میگن تاخیر پیدا میکنن یعنی بلاخره یه روز به بچههای هم سنشون میرسن
رو پسر من که خیلی تاثیر گذاشته اما هچنان امیدوارم
الان علم پیشرفت کرده حتی داروهایی هستد که باعث جبران این صدمات به مغز میشه
و هیچی مهم تر از مثبت فک کردن نیست
پسر من خیلی حالش بهتر بود تا زمانی که دکتر کاردرمانش یهو حرفای ناراحت کننده ای به ما گفت
الان میخوام همه فکرپسر من خوب میشه همین روزا...