2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808585 بازدید | 6396 پست
سلام یک مادر جون
منم برای رادمان جون حدیث کسا رو میخونم گلم.........انشالا با خبرای خوب بیای
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها دختر منم چهار بار تشنج کرده الان چهارده ماهشه نه میشینه نه راه میره هیچی به هیچی دو ماهه دارم کاردرمانی میبرمش
نمیدونم بگم تغییر کرده یا نکرده خیلی سختمه از شیش ماهگی تا الان استپ وزن داشته دور سرشم کوچیکه همه کار واسش میکنم اما دریغ از یه ذره تغییر
پریا دختری از جنس بلور، بالبخندی زیبا و آینده ای شیرین و دلپسند برای رویاهایمان (مامان افسانه)
سلام مامانی اتفاقا خیلی کار خوبی کردی من خودم تازه پسرمو بردم وگرنه خیلی هم عالی میشد یه نوبت داشته باشم از دکتر اشرفی چند وقت پیش واسه یه سوال همسرم تا شب نشسته بود تو مطبش چون تلفنشون که مدام مشغول بود ماهم راجع به آمپولای پسرم سوال داشتیم دوستان منم تا یادم نرفته ...دوتا شربت اورفریل و یه نوترو پیل هرسه باز نشده هستن دارم و لازم ندا م کسی خواست بهم ایمیل بده
مامان نرگس پسر منم علائمش عین پسر شماست دکتر انوری لیسکانتین داده بهش گفته ام آر آی هم انجام بدین 3 روزه لیسکانتین می دم اما بدنش یه کوچولو جوش زده حالا منتظرم ببینم اگه بدتر شد برم پیش دکترش راستی پسر منم به شدن بی قرار شده لیسکانتین بهترش کرده اما قطع نشده هنوز حملاتش پسر شما حملاتش قطع شده؟ نوار مغزشم به گفته دکترش وضعش خراب بود