2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808593 بازدید | 6396 پست
سلام

یاسمین امروز قرصشو دیر خورد بجای ساعت 11 ساعت 12 خورد یعنی 1 ساعت تاخیر اما خدارو هزار بار شکر اون مشکل دیگه براش پیش نیومد

حالا سوالم اینه که نوبت بعدی رو ساعت 11 بدم یا همون 12 ساعت بعد که میشه ساعت 12
خدایا شکرت که دخترم سالمه خدایا شکرت که شوهرم سالمه خدایا خودت از جمیع بلایا حفظشون کنCafeMom Tickers
مینا 65 چرا انقدر استرش و ناامیدی
وقتی سهم خودتو ادا میکنی یعنی بی توجهی نمیکنی و دوا درمونشو ادامه میدی بقیشو عزیزم بسپار به خدا که خودش حلاله همه مشکلاته درمون میکنه نی نیتو
پی کو باکس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مینا جون زیاد حساس نباش
حرفهای دکترت رو با حرفهای ماتغییر نده
در مورد دارو مهم 12 ساعت بعد هست اگه با ساعت 11 که بشه 12 مشکل نداری میتونی دفعه بعدو 12 بدی اتفاقا منم میشه بین 11 و 12 در نوسانم ههه

نرگس
+1

1392/12/8 4:53 ب.ظ

مینا 65 چرا انقدر استرش و ناامیدی
وقتی سهم خودتو ادا میکنی یعنی بی توجهی نمیکنی و دوا درمونشو ادامه میدی بقیشو عزیزم بسپار به خدا که خودش حلاله همه مشکلاته درمون میکنه نی نیتو
مینا 65 این خاصیت مادراست واون حسی که نسبت به دلبندشون دارن

منم پارسال پسرم تشنج کرد یک بار و من خیلی استرس واضطراب شدیدی گرفتم ..طوری که تحت نظر دکتر روان و اعساب بودم ..در عرض 1 ماه 10 کیلو کم کردم ....والان خودم بعد یه سال صفرام سنگ داره باید عمل کنم ....واقعن همه مادرا حق دارن

و در مدت این یه سال یه عالمه تجربه کسب کردم ..دکتر متخصص کودکانی رو پیدا کردم که خودش گفت من در بچگی تشنج میکردم ..برادر دوستم الان متخصص اعصاب و مغزه ..نوه دایی مامانم الان فوق لیسانس تغذیه و خیلی موارد دیگه

ولی باید دقت کنیدم که درمانشون صحیح انجام بشه ....
سلام مامانای مهربون
داداش من الان یه هفته س پشت سر هم تشنج میکنه البته اصلا قبلا سابقه تشنج نداشته. داداشم 13 ساله ش هست.
دکتر شهرمون تشخیص نمیدن چی شده. ام ار ای و سیتی اسکن چیزی نشون نمیده.
کمک کنید . شنیدم دکتر رضا شروین بدو تو تهران دکتر خوبیه . اگه کسی شماره مطبش رو داره برام بنویسه.
اگه کسی میدونه چطوری میتونم از بیمارستان دکتر قریب ( طب کودکان تهران ) ازش نوبت بگیرم.
ممنون بچه ها.
سلام
امیدوارم حال همه کوچولوهای این تاپیک خوب باشه

سلام مخصوص خدمت یک مادر عزیز
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
گل گلدون
جان
خونسردی خودت رو حفظ کن....هر پلک پلک زدنی نشانه تشنج نیست....اگه این پلک زدن غیر ارادی هست و به نظرت مشکوک و زیاده....حتما با دکتر مغز و اعصاب مشورت کن....در صورت امکان از این حالات فیلمبردای کن و به دکتر نشون بده
انشالا مورد نگران کننده ای نباشه
اشرفی معمولا 2 ماه بعد وقت میده ....و مابین مریض هر هفته که زنگ بزنی هفته بعدش
به دلت بد راه نده شاید تشنج نباشه گلم
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
نوروز یعنی هیچ زمستانی ماندنی نیست
اگر چه کوتاهترین شبش یلدا باشد . . .
سلااااااااام...سلام به روی ماه همه مامانای زحمتکش و خستگی ناپذیر.....و سلام ویژه به رادمان عزیزم و یک مادر وااااقعی.....

امسال کلی گرفتاریهای خوب و بد داشتم......به چشم بر همزدنی گذشت......گاهی فاصله رد شدن یه فکر از کله ام...تا مرور دوباره اون فکر..چننننند ماه شد..ولی باااور کن.....باااور کن تمام اون روزا...به یاد بچه های این تابیک....خودت و گل پسرت....و چند تا دیگه از دوستای سایت بودم......

نمیدونم چی بگم.....نمیدونم ....واااقعا....واقعا نمیدونم......ولی فقط خواستم بدونید...که همیشه....تو همه لحظات به یادتونم...و آرامش و صبر و سلامتی برای خودتون....و سلامتی و شادی برای فسقلوهای معصومتون ارزو میکنم.....

سارا جونم.....تو یک مادر واااقعی هستی....که یه روزی..به همین زودیا.....شاید همین امروز...شاید همین فردا.....نتیجه زحمتت رو میبینی..........
وااای فاقی جونم سلااام
حرفات کلی بهم روحیه داد و کلا حضورت خیلی خیلی ممنون
این اولین عیدی من تو سال جدید هست
اینکه یه دوست نادیده منو فراموش نکرده
خدایا پس حتما تو هم منو یادته
منم سارااا
یادته چقدر برای اومدن پسرم برنامه ریزی کردم ؟چه رویاها داشتم؟نذار فک کنم کاش اصلا اتفاق نمیفتاد
دوست جونای گلم سال نوتون مبارک انشالله سال جدید سراسر خوشی و شادی و همراه با سلامتی برای خودتون و خانوادتون باشه امیدوارم تو این سااااااال جدید به هر چی میخواین برسین
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)