2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808617 بازدید | 6396 پست
مینا جان ام ار ای لازمه بعضی پدرا از رو دوست داشتن بچشون تصمیم های خطر ناکی میگیرن هیچ فک نکردین اگه خدای نکرده مشکلی باشه زمان رو نباید از دست بدین
اما با توجه به چیزایی که گفتی خیلی بیشتر به این نتیجه میرسم که تاخیر نداشته و مهم ترین نکته اینه که خودت حس نمیکنی تاخیر داره کوچکترین تفاوت هارو اول از همه مادر متوجه میشه
خدارو شکر کن و اخرین اقداماتم انچام بده بعدم اگه امیدخدا چیزی نبود موضوع رو فراموش کن و با انرژی مثبت به همسر و بچه و زندگیت برس
من میرم باز سوالی بود بعد که سر زدم جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به دکتر اطفالش معتقدم همه جوابهارو بردم پیش و اون بهمون گفت که من به احتمال 90% میگم تسشنج بوده تا درمان رو جدی بگیری

حتی اگه نوار مغز هم نشون نده
خدایا شکرت که دخترم سالمه خدایا شکرت که شوهرم سالمه خدایا خودت از جمیع بلایا حفظشون کنCafeMom Tickers
سلام

امروز رفتم پیش دکتر اینالو تو شیراز اما تا 20 فروردین باید صبر کنم تا بهم نوبت بده

سوال اولم از یک مادر عزیز اینه که قرص رو طبق نظر دکتر اطفالش ادامه بدم یانه؟؟؟؟؟؟
خدایا شکرت که دخترم سالمه خدایا شکرت که شوهرم سالمه خدایا خودت از جمیع بلایا حفظشون کنCafeMom Tickers
در ضمن اگه دکتر دیگه ایی نمیبرمش بخاطر اینه که تو بیمارستا هم جلو خود دکتر او حمله بهش دست داد و دکتر دید

واینکه دکتر اینالو تو تحقیقات من بهترین دکتر مغز و اعصاب اطفال هست

نمیخوام با بردنش پیش یه دکتر دیگه که تعدادشون تو شیراز خیلی کم هست هم دچار یه درمان نادرست و اشتباه بشم
مثلا دکتر جدید با نظر به اینکه الان حال عمومیش خوبه دارو رو قطع کنه بعد دوباره یاسمین دچار حمله بشه و اتفاقهایی بدی براش بیفته

ببخشید اذیت میشی با سوالهای من اما من خیلی نگرانم 10 روزه دارم میزسم به مرز جنون
مینای عزیز هربارکه کسی میادتو این تاپیک و ازبچش مینویسه به شدت متاثرمیشم به امید روزی که همه مریضاشفاپیداکنن .به نظرمن داروشوبده تا دکترببینش چون اصلا نباید این داروها یهوقطع بشه
فقیرکسی هست که2تا النگو دستش باشه و2تا دندون خراب تودهنش