2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808693 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالر جان داروش چیه ؟؟من یه شیشه باز نکروه اورفریل دارم این نیست؟
بگو برات بپرسم بلکه پیدا شه
الان چی میدی مگه؟
به ققول نرگس جون ناامیدی معنا نداره من چی بگم که پسرم هم یه الرژی عجیب داره هم صرع

مینا جون شما هر زمان میای سوالتو بپرس اومدم دیدم جواب میدم
سلام داستان دختر من از زمانی شروع شد که تو بغل خواهر شوهرم یهو کبود شد فقط لباش من جدی نگرفتم اما خیلی ترسیدم فرداش که خواستم ببرمش پیش دکتر اطفالش بازم تکرار شد

دیگه برام جدی شد که دتر باهوش من چرا یهو اینطوری میشه

بعد که جلو خود دکتر هم اتفاق افتاد دکترش سریع گفت ببرمش اکو از قلبش و نوار مغز و نوار قلب بگیرید که چون تا عصر به دفعات اتفاق افتاد سریع بردمش بیمارستان و تو بیمارستان تشخیص دادن که مشکوک به تشنج

سرم وصل کردن و تنها داروش فنوباربیتال بود
خدایا شکرت که دخترم سالمه خدایا شکرت که شوهرم سالمه خدایا خودت از جمیع بلایا حفظشون کنCafeMom Tickers
روز بعد شروع کردن به ازمایشهای مختلف مثل قند خون وکلسیم و کارکرد کلیه و اکسیزن خون که همه ازمایشها به لطف خدا خوب بود

نوار قلب و اکو سالم بود و نوار مغزش هم هیچ امواجی که نشون بده تشنج بوده نیست

اما دکتر اطفالش گفت که ممکنه نوار مغز سالم هم تشنجهایی رو نشون نده که در نهایت گفت تا یک ماه فنوباربیتال رو ادامه بده بعد دوباره نوار مغز بگیر تا کم کم قطعش کنیم
خدایا شکرت که دخترم سالمه خدایا شکرت که شوهرم سالمه خدایا خودت از جمیع بلایا حفظشون کنCafeMom Tickers
دختر من 8 ماهش تمامه

که 9500 وزنشه بعد قدش 72 هست دور سرش 45 هست

مهارتهاش خودش به تنهایی میشینه و از دهنش اوای نامفهوم میاد بیرون

دندونش 5 ماهگی در اومد

یاسمین تو اون حالت لباش کبود میشد اما کاملا هوشیار بود چون باهاش که بازی میکردم تو اون حالت میخندید صداش میکردم روشو بر میگردوند

تب هم نداشت

اما بعد که اون حالت تمام میشد بیحال میشد و میخوابید اما حتی تو او حالت شیر هم میخوره 20 دقیقه بعدش هم با کمی گیجی از خواب بیدار میشه
خوب مینا جون شما تو شرح حالی که گفتی مشخصه خیلی خوب و درست اقدام کردی و تمام کارهای لازم انجام شده
دکترش هم مشخصه سهل انگار نیست
اما واسه اینکه مطمین شی پیش یه دکتر فوق تخصص مغزو اعصاب دیگه هم ببر
اولین چیزی که برام سواله چرا ام ار ای ننوشتن
نشستن تو 8ماهگی خوب شروعش کی بوده؟اگه 8یه کم دیره و اینکه رشد تکاملی دخترعزیزت چقدر طبیعیه فقط دوتا ایتمی که گفتی نیست
ازمونهای خاص هست
و البته یکی از سنجش های خوب تو مراکز بهداشت و درمانه اگه دریت سوال کنن جداول خوبی دارن تو پرونده هر بچه
خلاصه اینایی که گفتم در منفی ترین حالت بود اما اونچه به نظر میاد خدا رو شکر دختریت چیزیش نیست
اما چون خودم به سرم اومده توصیه میکنم شما که اینهمه پیگیر بودی تا اخرش برو و یه دکتر فوق تخصص خوب دیگه هم ببر
تو شش ماهگی نشست و الان خودم که نگهش میدارم دستشو به مبل میگیره و وایمسه

ام ار ای هم نوشته اما شوهرم به خاطر بیهوشی نذاشت انجام بدم
من شیرازم

فردا میبرمش پیش دکتر اینالو که براش وقت بگیرم

در ضمن دخت من از 2 ماهگی گردن گرفته و غلت زدن هم از 4 ماهگی بوده
نه دیگه تکرار نشد تا الان خدارو شکر هیچ کاری هم نیست که که انجام نده و باعث شه من احساس کنم عقب رفته