2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808305 بازدید | 6396 پست
چیزی که منو خیلی نگران کرده علت تشنجش هست!! یکی از دکترها دوباره مشکوک به متابولیک شد اونم نوعیش که ...

سلام عزیزم، شما شیرازید؟ دکار فوق تخصص مغز کودکان خوب می شناسید بهم معرفی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی گفت؟

گفت فکر نمی کنم باشه ولی چون تو بیداری هست و دفعاتش زیاده نوار مغز می گیرم که خیالم راحت بشه، نوار مغزش گفت مشکلی نداره یه دارو میدم دوست نداشتید هم ندید چون اصلا چیز مهمی نیست و بدون مصرف دارو هم تا ۸ ماهگی برطرف میشه

گفت فکر نمی کنم باشه ولی چون تو بیداری هست و دفعاتش زیاده نوار مغز می گیرم که خیالم راحت بشه، نوار م ...

خب وقتی برطرف نشده پس مشکلی هست...دختر من تا ۱ سالگی نوار نشون نمی‌داد ولی داشت تشنج می کرد..ولی ایشالا بچه شما تشنج نیست

خب وقتی برطرف نشده پس مشکلی هست...دختر من تا ۱ سالگی نوار نشون نمی‌داد ولی داشت تشنج می کرد..ولی ایش ...

گفت تا ۸ ماهگی برطرف میشه، الان ۵ ماه و ۱۸ روزشه، بعد وقتی تو نوار نشون نمی داد چطور فهمیدید تشنج هست؟ میشه بگی چه علائمی داشت؟

گفت تا ۸ ماهگی برطرف میشه، الان ۵ ماه و ۱۸ روزشه، بعد وقتی تو نوار نشون نمی داد چطور فهمیدید تشنج هس ...

چشماش خیره میشد دستاشو سفت میکرد خب این طبیعی نیست داروی تشنج برایش گرفتم از دکتر .بعد یک سال تازه تشنج نشون داد

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید از نگرانی زیاد الان دقیقا نمی دونم دارم چی تایپ می کنم، پسر من تو ۶ ماه ...

عزیزم منم حال و روزم عین توه هنوز تو شوکم نمیدونم ب کدوم دکتر اطمینان کنم ،دخترمن مثلا دوروزه پرش نداشته 

یه دلم میگه وایسم شاید تا دوماه دیگه خوب شد 

هرچند نوارش تشنج خفیف رو نشون میده

دوتا نورولوژیست اطفال بردم هردو دارو براش  نوشتن 

یه دلم میگه صبر کنم تا پایان چهار ماهگی یه دلم میگه شروع کنم فنوباربیتال بهش بدم 

از اینکه فنو بچم رو خواب کنه یا تاخیری تو رشدش ایجاد کنه میترسم  از یه طرفم میترسم پرش هاش اسیب بزنه بین زمین و هوام 

فقط هرلحظه میگم خدایا راه روشن و درست رو سر راهم بذار درخواست دوستی میدم بپذیر شماره هامون رو ردبدل کنیم

عزیزم منم حال و روزم عین توه هنوز تو شوکم نمیدونم ب کدوم دکتر اطمینان کنم ،دخترمن مثلا دوروزه پرش ند ...

عزیزم امروز دارو شروع کنید بهتر از فرداست.دو تا دکتر که بردین دارو دادن پس شما به منتظر چی هستین.خدایی نکرده یه تشنج دیگه کنه تا مطمئن  بشید بعد اسیب بیشتر که تو طول زمان نشون میده نه الان که جلو چشمتون.هست فکر می کنید همه چیز خوبه.اگه با دارو یه مدت خواب الود بشه بهتره یا خدایی نکرده اسیبی که هیچ وقت جیران نشه..واقعا نمی دونم چی بگم....

بخونید تمام صفحات این تایپیک رو مطالعه کنید ببینید چند نفر گفتن که مشکل با دارو حل میشه .باور کنید حل میشه و این روزهارو سپری می کنید پا روی این باور اشتباه بگذارید و به خاطر سلامتی بچتون دارو رو شروع کنید .

هی دارم با خودم کلنجار میرم 

خب تا کی باید طول بکشه ؟به خاطر سلامتی بچتون نمی خواید به خودتون بیاید ؟کلنجار رفتن شما شاید باعث تاخیر بشه .می توانید اون موقع خودتون رو ببخشید؟

شما اگر تمام دکتر های مغزو اعصاب دنیا رو بروید وقتی نوار مغز بچه رو دیدن که تشنج نشون داده دارو میدن .و مطمئن  باشید هر چی دیر شروع کنید و تشنج ها بیشتر و کانون گسترده تری می گیرن و آسیب چند برابر و مدت زمانی که دارو باید بدید طولانی تر.

این صحبت های تند و بی محابا برای این هست که شما و تمام مامان هایی که از علی رغم دستور پزشک دارو نمی دن ب خودشون بیان و بپذیرن که که فرزندشون نیاز به کمک داره، خدمتتون عرض می کنم و نه قصد ازارو اذیت شما عزیزان.