2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808349 بازدید | 6396 پست
سلام کسی اینجا فنوباربیتال نمیده ؟

سلام من قبلا فنوباربیتال میدادم بچه کاملا شل شده بود دیگه دکتر گفت فنوباربیتال اصلا روی اسپاسم شیرخوارگی تاثیر نداره و لیسکانتین جایگزین فنوباربیتال شد

دخترتون آزمایش ژنتیک داده یا خودتون و همسرتون؟  چون من و شوهرم در دوران نامزدی آزمایش ژنتیک دا ...

سلام هزینه ازمایش ژنتیک ۱۲ میلیون و۶۰۰ هست از بچه، که اگه ژن ناسالمی پیدا شه شما و همسرتون هم باید ازمایش بدید که هزینه اونم فکر کنم نفری ۱۵۰۰ هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

عزیزان من برا بچم ۱۱ آذر نزد دکتر محمودرضا اشرفی نوبت گرفته بودم از اون جایی نوبت هاشون و چندین ماه بعد میدن مشکل پسر من حل شد ، و دیگه نبازی نیست ببرمش پیش دکتر، اگه کسی خواست بره پیام بده که از کد پسر من استفاده کنه 

سلام دوستان  من اومدم از تجربه خودم بگم شاید به درد کسی خورد  پسر من ۴ بار تو یه ماه حال ...

تو رو خدا جواب بدین

نوزادم ۲ماهشه تو بیداری با یک چشم چشمک میزنه مثل ادمای بززگ 

تشنج؟

رفلاکس و حساسیت گاوی هم داره

چقد جالب واسه منم همین اتفاق افتاد با این تفاوت که سه دکتر دوتا تهران یکی بندر عباس همین تشخیصو دادن ...

تو رو خدا جواب بدین

تشنج؟

والا من اینو نگفتم نگرانتون کنم واسه شما که همه دکترا ماشالله همینو گفتند.ولی به نظرم توی یوتیوب حتم ...

تو رو خدا جواب بدین

تشنج؟