2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808408 بازدید | 6396 پست

سلام ميشه تو ال تي ام هم تشنج نشون نده 😔 من حركات تنشجي داره نوار و ال تي ام هم سالمه  ولي امروز ديدم يه گوشه نگاه ميكنه بهش دست هم زدم نگام نكرد يا دستاشو ميپرونه. اسپاسمي  چشمم ميزته بستري كردن ال تي ام هم نشون نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ميشه تو ال تي ام هم تشنج نشون نده 😔 من حركات تنشجي داره نوار و ال تي ام هم سالمه  ولي امر ...

خیلی خوبه که تشنج نداشته و ال تی ام طبیعی بوده.من نمی دونم واقعا بچه ها متفاوت هستند.تکامل دخترتون چطوره؟رشد دور سر و تکاملش چی؟

خیلی خوبه که تشنج نداشته و ال تی ام طبیعی بوده.من نمی دونم واقعا بچه ها متفاوت هستند.تکامل دخترتون چ ...

والا تكاملش درسته اخه كلا سه ماهشه نميدونم ميشه به ال تي اميد داشت???  همه اين كارارو هم اونجا كرد 

سلام مامانای عزیز لطفا لطفا هر کدومتون کاملا اگهاهی به تشنج بدون تب یا همون سرع داره منو راهنمایی کنه پسر من ۶سالشه ۳سال و نیمه بود که یه تشنج طولانی بدون تب در اثر ترس داشت متاسفانه دیر متوجه شدیم الان دوسال و نیمه با هیچ دارویی نوار مغزش پاک نمیشه یه دکتر عالی میخوام که تخصصش تشنج در خواب باشه به شدت سردرگمم کمکم کنید امسال کلاس اوله میخوام بیارمش تهران 

سلام خوبين من دخترم از دوماهگي پرش دست داشت با صدا و بي صدا ٤ تا نرار مغز سالم و ام ار اي و ازمايشم سالم يه سريا گفتن تشنج يه سريا نه دكتر محولاتي دارو داد يك ماه دادم تغير نكرد اين حالت با رفلاكس شديد ميشد وقتي درد داشت باز مراحعه كردم گفتن ال تي ام تو   ال تي ام تمام اون كارهارو به وفور انجام داد گفتن تنشج نيست رفع ميشه سوال من اينه چرا وقتي رفلاكس عود ميكنه بيشتر ميشه 🥺🥺🥺 احتمال داره ال تي ام هم نشون نده؟؟؟

مامانا کسی اینجا هست  بچش با وجود داروها بازم تشنج کنه؟ پسر من کلوازام فنوباربیتال و تگاتارت م ...

عزمزمه اکثر بچه هایی که مامان هاشون در این گروه بودند و هستند تشنج های مقاوم دارند.