2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808617 بازدید | 6396 پست
خواهش میکنم عزیزم بله سرش شلوغه...منم فقط واسه مشاوره رفتم.......متاسفانه اینقدر دکترای مختلف رفتم و ...

سلام پسر منم مشکل صرع داره دکترش خوبه اگه مایل بودین کمکتون میکنم عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فرزان جون خیلی ناراحت شدم اگه آنلاین بودی آدرس دکتر حاذق میدم تشخیصش عالیه

سلام ممنون از لطفتون فعلا پسرم نتونسته داروی فنوباربیتالشو قطع کنه حتی نتونستیم از 60 کمتر بهش بدیم روی 55 تشنج شدید کرد فعلا از 75 به 60 رسیده و بعید میدونم بشه کمترش کرد خود دکتر محولاتی هم گفته بود اگه تشنج کرد روی 50 نگه دارید که نشد فعلا غیر از فنوباربیتال ب6 و شربت اورفریل میخوره اسفند ماه باید یه آزمایش دیگه بده و ببینیم دکتر محولاتی چی میگه اگه این سری هم نتیجه نگرفتیم پیش دکتری که مادر هستی جون گفتن میبرم ایشالله اونجا نتیجه بگیریم و تشنجش کنترل بشه چون متاسفانه با همون فنوباربیتال 75 هم گاهی تشنج میکرد امید بخدا التماس دعا . شما بچتونو پیش کدوم دکتر میبرید شرایطش چطوره؟

سلام دوستان  از هرکسی  اطلاع داره عاجزانه خواهش دارم جواب منو بده  پسر من ۹ ماهشه د ...

سلام چقدر از خوندن این اتفاق ناراحت شدم ولی چون توی نوار مغزش چیزی نشون نداده نگران نباشین ایشالله مشکل خاصی نیست و این حالتش هم به زودی برطرف میشه ولی برای اینکه خیالتون راحت بشه یه جای دیگه هم ببریدش

سلام ممنون از لطفتون فعلا پسرم نتونسته داروی فنوباربیتالشو قطع کنه حتی نتونستیم از 60 کمتر بهش بدیم ...

پیش دکتر کوروش قره گوزلو عاااااالیه روش درمانش خوبه نمیزاره بدن به قرص وابسته بشه خیلی میان مطبش که پیس بهترین دکترا نتیجه نگرفتن اما این دکتر درمان کرده

بچتون چند ماهشه منم همین مشکل و داره بچم ۹ ماهشه هنوز گردنش شله شما چکار کردی من دارم دق میکنم

سلام هر چه زودتر کاردرمانی شروع کنید پسر منم تا 8 ماهگی گردن نگرفته بود با کاردرمانی توی 4 سالگی تازه راه افتاد باید صبور باشین و کاردرمانی عقب نندازین ایشالله زودتر از پسر من کارهاش انجام میشه

خواهش میکنم

الان رفتم دیدم که متخصص مغز و اعصاب اطفال نیستن به نظرم بهتره ما شاخه اطفال مراجعه کنیم چون متخصص مغز و اعصاب خیلی حاذق دکتر مهران جلالی پسر عمه خودم هست که توی تهران هم خیلی معروفن ولی وقتی با ایشون درباره بچم مشورت کردم گفتن حتما باید از متخصص مغز و اعصاب اطفال کمک بگیریم با وجودی که هم خیلی با سوادن هم خیلی حاذق باز هم توصیه کردن که پیش اطفال بریم به هر حال بازم ممنون عزیزم

الان رفتم دیدم که متخصص مغز و اعصاب اطفال نیستن به نظرم بهتره ما شاخه اطفال مراجعه کنیم چون متخصص مغ ...

باشه عزیزم هرطور راحتین اما ايشون اطفال هم میبینن چون تشخيص و درمانش عالیه مهم جواب گرفتن و تشخیصه 

سلام ممنون از لطفتون فعلا پسرم نتونسته داروی فنوباربیتالشو قطع کنه حتی نتونستیم از 60 کمتر بهش بدیم ...

سلام عزیزم .خوب هستین؟؟؟پسر گلت خوبه؟؟؟

عزیزم الان من اومدم زیارت مشهد و دارم این پیام را برات مینویسم .دعا میکنم که اقا امام رضا که همین دوساعت پیش مهمونش بودم تمام بچه ها خوب بشن و درکنارش عزیزای دل ما و ارش جان .

امیدوارم که دکتر پسرت بتونه به زودی کنترل کنه تشنج پسرتو و نیازی به عوض کردن دکتر نباشه. توکل به خدای مهربان 

سلام عزیزم .خوب هستین؟؟؟پسر گلت خوبه؟؟؟ عزیزم الان من اومدم زیارت مشهد و دارم این پیام را برات مینو ...

همیشه از این به بعد شاهد رشد و موفقیت و خوشی شون باشیم .

ولی خوب منم تا جاییکه میدونم بچه ها تو شاخه ی کودکان باید برن ویزیت بشن و تحت درمان قراربگیرند.

سلام عزیزم .خوب هستین؟؟؟پسر گلت خوبه؟؟؟ عزیزم الان من اومدم زیارت مشهد و دارم این پیام را برات مینو ...

سلام عزیزم زیارتت قبول ممنون که به یاد من و مامانهای اینجا و بچه هامون بودی ایشالله همیشه سلامت باشی خودت و خانوادت. 

خدای امام رضا هم ایشالله بچه های ما را شفا بده .

بله دقیقا با شما موافقم بهتره که پیش متخصص مغز و اعصاب اطفال بریم.