2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808639 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستای خوبم ایلیای من تا چهار ماه پیش هم می شست هم دستشو می گرفتی راه می رفت هم گردن می گرفت ام ...

سلام دوست عزیزم میشه خواهشا آدرس این دکتر رو به من بدین واقعا احتیاج دارم 

پیام منو دیدین حتما برام آدرس یا شماره تلفنش رو بزارید 🙏🙏🙏

سلام دوست عزیزم میشه خواهشا آدرس این دکتر رو به من بدین واقعا احتیاج دارم  پیام منو دیدین حتما ...

سلام عزیزم .شاید ایشون انلاین نشه چون پیامش برای چندسال پیشه .ولی اخرش نوشته از دکتر کیهانی دوست راصیه .شاید همون دکتر باشه .میخوایید تو اینترنت بزنید و ادرسش رو ببینید.احتمالا همونه

سلام دوستان 

از هرکسی  اطلاع داره عاجزانه خواهش دارم جواب منو بده 

پسر من ۹ ماهشه دو هفته پیش ضربه محکم ب سرش خورد 

بعد از اون مثل حالتی کهآدم سرما سرماش میشه گاهی میلرزید در حد یکی دو ثانیه.  این لرزش ها زیاد شد بردم دکتر نواز مغز گرفت گفت سالمه ممکنه کمبود ویتامین ب ۶ باشه دارو داد گفت روری دو بار قرص ویتامین ب ۶ رو بده اگر خوب نشد بیا آزمایش متابولیک بده علت لرزش ها مشخص بشه . 

خیلی حالم خرابه . پسرم جوری شده که هر نیم ساعت این لرزش ها رو در حد یکی دو ثانیه داره . فقط در حالت بیداری داره.  و جز لرزش هیچ علائم خاصی نداره. تو نت نوشته تشنج میوکلونیک.  اما دکترم چیزی نگفت . 

خواهش میکنم اگر کسی تجربه مشابهی بچه ش داشته بهم کمک کنه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سلام به همگی، خانم بن یو ممنون از مواردی که گفتین، کلا" اسپاسم شیرخوارگی دوره داره، من امروز صبح مو ...

سلام بابای مهربون من تازه متوجه شدم دخترم اسپاسم شیرخوارگی داره اون سه ماهشه و هنوز جواب ازمایش متابولیکش نیومده میشه بپرسم فرزند شما چند وقتشه دکترش کیه و روند تکاملش چطور بوده؟

من هم خییییلی نگران تاخیر تکاملی بچم هستم. دوستی پرسیده بودن تاخیر داره؟در جوابشون باید بگم بله تاخی ...

بچتون چند ماهشه منم همین مشکل و داره بچم ۹ ماهشه هنوز گردنش شله شما چکار کردی من دارم دق میکنم

مینا جان موز رو به ابن خاطر میگن برا بچه های تشنجی خوب نیست چون موز برای کبد بد هست و داروهای تشنج ه ...

یعنی موز ندیم واسشون بده منم میدم بعصی روزا بچم اسپاسم شیر خارگی داره

خانوما کی سابریل میخاد من بستشو بازار ازاد واسه پسرم خریدم ولی یک ماه ک خورد دکتر داروشو عوص کرد هرکس خواست من نصفه بستشو دارم خیلی بد گیر میاد گفتم اگر کسی نیازشه مناسب تر میدمش

سلام من سابریل واسه پسرم گرفتم ولی یک ماه ک استفاده کرد دکتر قعطش کرد اگر کسی لازم داره من از قیمتی ک خودم گرفتم مناسب تر میدم من هرجا گشتم گیر نیومد بازار ازاد گرفتم  ابنم شمارم تماس بگیرید ۰۹۱۸۴۹۲۹۳۵۳

دکترهم از نطر اصل بودنش تاییدش کرده

اگر کسی سابریل نیاز داره من پسرم یک ماه ستفاده کرد ولی دکتر داروشو عوص کرد خودم بازار ازاد گرفتم ولی اگر کسی نیاز داره مناسب تر از قیمتی ک خودم خریدم میدم  از نطر اصل بودنشم دکتر تاییدش کرده اینم شمارم۰۹۱۸۴۹۲۹۳۵۳

گر کسی سابریل نیاز داره من پسرم یک ماه ستفاده کرد ولی دکتر داروشو عوص کرد خودم بازار ازاد گرفتم ولی اگر کسی نیاز داره مناسب تر از قیمتی ک خودم خریدم میدم  از نطر اصل بودنشم دکتر تاییدش کرده اینم شمارم۰۹۱۸۴۹۲۹۳۵۳