2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808408 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان،من بچه ام 26 روزه است، از اولی که به دنیا اومد بعضی اوقات یه خالتی میشد مثل اینکه از یه چیزی خیلی بترسه،البته الان خیلی کم شده،یه حالت لرزشی هم داشت الان تقریبا 70 درصد خوب شده،اون علایم ترسی هم که میگم بعضی اوقات بیشتر بود مثلا وقتی میخواستم پوشکشو عپض کنم،احساس میکردم سردش شده،حالا شما ها که تجربه دارین میشه منو راهنمایی کنید
سلام ساره جون ، اگه ببری دکتر مغز و اعصاب کودکان و نوار گرفته بشه ، نوار تشنجو نشون میده ولی اینکه ببری دکتر یا نه ، نمیتونم بگم ، چون در مورد پسرم ، همه میگفتن بچه ت ریسه میره و چیزیش نیست ولی من 8روزش بود ، بردمش دکتر و معلوم شد تشنج بود و بستری شد پسرم و تا الان که 27ماهشه درگیر کنترل تشنجشم که هنوز کنترل نشد. اینو نگفتم که بترسونمت ، همه بچه ها یه جور نیستن ، انشااله بچه ت سالمه و هیچیش نیست ولی مراقب علائم باش و از متخصص کمک بگیر . خیلی به حرفهای اطرافیان اکتفا نکن چون بعدا پاسخگوی عواقب بیماری نیستن و فقط با مشاوره های غلط با آینده یه نفر بازی میکنن البته این دخالت ها غیرعمدی و از روی ناآگاهی و دلسوزیهای نابجاست.
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
خانوم مامانجی اونی که سیستمی که میگن کانون تشنج روپیدامیکنه روسیستم ltmمیگن.توبیمارستان مرکزطبی کودکان وچندتای دیگه انجام میدن.ظاهراکمک کنندست ازاین لحاظ که زودترمنشا ودلیل این نویزایی که باعث اختلال درمغزمیشن روپیدامیکنه.قیمتشم زیریک میلیونه ...