2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808405 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عسل جان، یکی از ممنوعیات بچه های ما شیرینی و قنده که من الان اصلا بهش نمیدم، حتی با شروع رژیم داروهای شربتی ریحانه تبدیل به قرص شد، خانم خورشیدیان، البته خود دکتر انوری متخصص اعصاب ریحانه معرفی کرد
سلام دوستای خوب مامانا و بابا های زحمت کش این تاپیبک پسرم باز امروز بعد از ظهر تشنج کرد مث قبل ابتدای خوابش من با شنیدن صداس سرفش رفتم پیشش دیدم مث گربه ای که ترسیده طاق باز بود و دست و پاهاش عین دقیقا همون گربه الی که ترسیده خشک شده بودن و چشماش گرد همون طور ثابت من اول شوکه شدم تا به خودم اومدمو دیازپامو اوردم باز همونجوری بود
خلاصه با دردسر متوقف شد هم دیازپام هم اکسیژنو با فشار جلو بینیش گرفتم شایدم کار غلطیه من چارهذای نداشتم الان کپرا یا هموند لوبل رو طبق گفته دکتر اشرفی که گفت اگه تکرار شد دوز صبحشم بشه ۵۰۰ اونم ۵۰۰دادم حال عمومیش خوبه خیلی عصبیه و الکی گریه میکنه و پاهاش به نظرم وحشتناک سفتذشدن الان چند تاذسوال دارم
یکی اون دستگاهی که تو ایران اومده منشا تشنجو میغهمه و غیره من از بن یو جان سنبدم کسی چیزی ازش میدونه؟ الان دبگه یه قدمی اینم پسرم مقاوم به درمان بشه دو تا دارو رو تا دوز بالا داره میگیره اگه باز تشنج کنه نمیدونم چی بهش باید بدن
بن یو جان من شمارمو برات خصوصی مبفرستم بابای مهربون عزیز شما گفتی یه قرص جدید هست که تشنجو خوب کنترل میکنه برا همه انواع تشنج بود؟ داروی جدیدی هست که اتگه پیش اشرفی رفتم بهش پیشنهاد بدم اخه خودش بین مریض که میریبم حواسش جمع نیس خستس راستی پسرم به فنی تویین حساسیت داره و کلا ازون گروه نمیشه چیزی بهش ذداد الان اپیلیم و کپرا میخوره
یه بار اقای پیشیاره که دکترای کاردرمان هعست و به قول دکتر محولاتی حق دخالت تو کار مغزو اعصابو نداره یه توضیح داد که من الان به نظرم اون درست گفت دگتر محولاتی ام فقط یه حالتی لجش گرفت و الی میدونست درست گفته وقتی ام ار ای پسرمو دید گفت سی پی ها ساقه مغزشون درگیر نیست ویه حلقه سفید نمیدونم کجا تو ام ار الی دارن که هرکی ببینه میگه سیپی پسر من اون حلقه رو نداذه اما ازین جهت اوضاع بدتره که ساقه مغز هم تا حدی درگیره اقای پیشاره گفت به همین دلیل ده دقیه اول خوابش مهمه و مث کامپیوتری که نمیتونه همه برنامه هارو ببنده و یهو سیمشو میکشیم اونجوری منیخوابه مغزش همچنان در حال پردازشه و گفت تا بیاد مغزش رسجشد کنههی اون ساقه مغز که درگیره ایجاد تشنج میکنه الان چهار تشنج اخیرش ده دقیه اول خوابش بوذه و به وضوح میبینم تا یه کم داره پیشرفت میکنه تشنج میاد سراغش میگفت یه موصوعی تو بارداریم باعث اسیب شده که موضوعی یادم نیومد فقط یه لامپ کم مصرف شکست و نمیدونستم خطرناکه خودم جمش کردم
الان باز من دایره اولم و بدتر حتی نه تنها پسرم پیشرفت نکرده پسرفت کرده نشستنشم دچار اشکاله تازه باید از اول دنبال کنترل تشنج باشم راستی اینم بگم ده روز بود پسرم مث اتاکسی گیج میزد و هی زمین میخورد دکتر اطفال گفتسرماخورده و یه نکته دیگه دکتر فوق تخصص گوارش واسه رفلاکس بهش امپرازول داد یه هفته بهش دادم بعد بروشورو خوندم دیدم باداروها تشمجشتداخل داشته و باعث میشده غلظت پلاسمایش بالا بره تو خون ینی اثر داروها رو زیاد تر کنه و دارویی واسه یبوست که اون درست برعکس مانع جذب میشده و دکتر احمقش با اینکه بیماریهای پیرمو و داذوهاشو گفتم اصلا توجه نکرد
معرفت جان دکتر پسرای گلت کیه و اینکه مگه با یه دونه تشنج دوز دارو رو افزایش نمیدن؟ من اینجوری متوجه شدم که انگار مثلا تو یه روز چند بار تشنج میکنن و اینکه چند سالشونه راه میرن و حرف میزنن؟