2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808344 بازدید | 6396 پست
دوستان عزیز، به نظر من تشخیص مواردی که در نتیجه آزمایش دیده میشه رو به دکتر متخصص واگذار کنید. بعضی وقتها ما موارد غیرنرمالی رو توی نتیجه آزمایش می بینیم که ممکنه با توجه به شرایط بچه و داروهایی که مصرف می کنه از دید پزشک نرمال به حساب بیاد. به همین خاطر بهتره تشخیص رو بسپریم به پزشک.
سحر خانم، مواردی که توی نتیجه آزمایش متابولیک آزمایشگاه زند و بیمارستان پارس (که فرستادن آلمان) بود با هم فرق داشت اما برای ما نتیجه هر دو نرمال بود. البته فکر می کنم یک سری آزمایش های متابولیک دیگه هم وجود داره که توی این آزمایش هایی که ما انجام دادیم نبوده. شاید دکترش اینطور تشخیص داده شاید هم به این دلیل باشه که بعضی از این موارد توی ایران قابل انجام نیست. بعضی آزمایشها هم توی انستیتو پاستور انجام میشه مثل تست بئوپترین و دیوپترین که معمولا موقعی انجام میشه که توی آزمایش متابولیکی که انجام دادین میزان فنیل آلانین بالا باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سحر جان با بیمه انقدر شد البته گفتم که خیلی آزمایشهای دیگه هم نوشته بودن یکی از آزمایشها همین hplc بود خانم بن یو گلوتامینش 821 بود لاکتات و پیرواتش هم کمی بالا بود که گفت مهم نیست قبل از اینکه برم پیش دکتر یه هفته گریه کردم و شبا نخوابیدم چون فکر میکردم بچم متابوایکه بعد دکتر بهم گفت اصلا نباید جوابهارو نگاه میکردی
سحر خانم، همون طور که خودتون هم نوشتین کاردرمانی عامل تشنج نیست ولی می تونه تحریک کننده باشه. من فکر می کنم بهتره تا قطع تشنجها کاردرمانی نکنین هرچند بعضی ها ممکنه حرف من رو نپذیرن ولی این تجربه شخصی ما بود. در ضمن با احترام به همه کاردرمانگرها من فکر می کنم مشکل تا حدی از روش کاردرمانی توی ایران باشه. چون قاعدتا کاردرمانی باید در یک تیم انجام بشه. تیمی که متخصص مغز و اعصاب هم در اون حضور داشته باشه تا در صورت لزوم کاردرمانی رو قطع کنه. در این تیم باید کسانی باشند که بتونن به اصطلاح تراپی های دیگه ای مثل گفتار درمانی، ورزش درمانی و فیزیوتراپی هم انجام بدن چون بچه هایی مثل بچه های ما مشکلات دیگه ای مثل پایین بودن تن عضلات (muscle tone) هم پیدا می کنن که روی گردن گرفتن، نشستن، توانایی کار با دست ها و پاها تاثیر می گذاره.
مساله ای که من فعلا خیلی بابتش ناراحتم رشد کم دورسر پسرم هست توی 6ماه فقط 4 سانت رشد کرده واین یعنی اینکه رشد مغز کم بوده و دیروز هم دکتر گفت متاسفانه ملاجش بسته شده راستی ملاج بچه ها چند ماهگی بسته میشه؟
گلی جان بچه ها ملاج پشتیشون حدود چهار ماهگی بسته میشه و ملاج جلوییشون حدود 9 تا 18 ماهگی بسته میشه ملاج بچه منم دو ماهگی بسته شده ولی رشد دور سرش نرمال بوده تا حالا که دکتر گفت تا زمانی که رشدش خوبه مشکلی نیست ولی بسته شدن ملاج مانع قطعی رشد نیست چون 18 ماهگی که ملاج کامل بسته شده مغز بازم رشد میکنه اگه لازم باشه ملاج رو با جراحی باز میکنن که جلوی رشد مغزو نگیره
بابای پیگیر ارقام ازمایشگاه زند و پارس خیلی باهم متفاوت بود؟؟؟چون لاکتات و لیسین و تایروسین بجه من یکم بالاتر از نرمال بود که دکتر گفتن مهم نیست. مثلا لاکتات رو گفتن اگه بالای 28 بره اونوقت برامون مهم میشه.
و درمورد کاردرمانها من نظرم اینه که کاردرمان مجرب و با سابقه کم داریم . متاسفانه کاردرمانی که با بچه ی من بدکار کرد 25 سالش بود و میگفت استاد هستم. خودش هم بچه نداشت که بالاخره کمی بهتر درک کنه حس مادر و فرزندی رو. من بهش چندبار هشدار دادم که بچم خییییلی بد داره کریه میکنه آسیب نبینه بکم بهش صبر بدید اما پاسخی که به من داد این بود نههههه هنه بچه ها همینطورین چیزی نیییییست. و بعدش بچه ی من حالش بد شد. و تاسف دیگه ای که توی کشور ما به راحتی ازش میگذرن اینکه مسوول کاردرمانی یا مدیرش اصلا اونجا نبود طی چند جلسه ای که من بچمو بردم. شاید اگر بود و جیغ و فریاد بچه ی 7 ماهه ی منو میدید جلوشو میگرفت .هیچ بچه ای رو توی این سن همون جلسات اول روی توپ بزرگ نمیزارن .ولی بچه ی منو جلسه اول روی توپ کوجیک و جلسه دوم و سوم روی توپ بزرگ گذاشت که ویط جلسه ی سوم حالش بد شد. من قصد شکایت ازشون داشتم و دارم.برای شکایت باید به دانشگاه علوم پزشکی شکایت کنم یا سازمان نظام پزشکی؟؟؟شما کدوم کاردرمانی بردید بچتونو؟؟
Lilypie Maternity tickers
سحر خانم آیتم های دو تا آزمایش با هم فرق داشت. البته الان خاطرم نیست هر کدوم چه مواردی رو پوشش می دادن ولی اگه بتونم پیداشون کنم بهتون خبر میدم. ما هم وضعیت مشابهی در کاردرمانی داشتیم. تمام مدتی که کاردرمانی انجام می شد دختر ما گریه می کرد و ناراحت بود و ما هم همون جوابایی که به شما دادن رو دریافت کردیم. من نمی دونم به کجا باید شکایت کرد ولی جایی که ما می بردیم مرکز توانبخشی فروغ عصر شیراز بود.
سحر خانم، من در مورد طب سوزنی با یه متخصص طب سوزنی ملاقات داشتم در حدود دو ماه پیش که ۱۲ جلسه را در حدود ۲.۵ میلیون هزینه داشت و میگفت که دوره اول رو انجام میدیم اگه تاثیر داشت چند دوره دیگه ادامه میدیم تا کامل خوب شه و اگر تاثیر نداشت قطع می کنیم. همچنین به یه متخصص دیگه ایمیل زدم که ایشون گفتن برای گردن گرفتن موثره!!
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
ولی من پیشنهاد میکنم عجله نکنید تا مثل کاردرمانی باعث عود تشنجها نشه، مهم کنترل کامل تشنجها است، مطمین باشید اگه اسپاسمها کامل کنترل بشه و پرش و ... نداشته باشید از یک تا دو ماه بعد قطع تشنجها تکامل پیشرفت میکنه
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com