2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808328 بازدید | 6396 پست
سلام دوستان من تازه عضو شدم یه پسر 5ماهه دارم موقع تولد پسرم هیپوکسی شد و بالطبع اون خونریزی مغزی و بعد هم تشنج کرد از بدو تولد زیر نظر دکتر نصیری توی اصفهان بوده علت هیپوکسی رو هم آمپول فشار میدونند تا دو ماهگی خوب بود ولی بعد کم کم تیکهاش و از جا پریدناش و لرزشاش شروع شد تا حالا 4 مرتبه داروش رو عوض کرده یه کم بهتر شده ولی هنوز علایمش کاملا رفع نشده تهران پیش دکتر اشرفی هم بردمش اون هم حرف تازه ای نزد دکتر میگه کاراش با تاخیر خواهد بود مثلا هنوز نمیخنده و واکنشی نسبت به اطراف نداره الان دارو فنوباربیتال ولوبل وکلونوزپام مصرف میکنه دکترا میگن راجع به آسیبی که مغز دیده الان نمیشه قضاوت کرد باید تا 7ماهگی صبر کنیم بعد MRI بگیریم واون موقع قضاوت کنیم خیلی نگران هستم خیلی زیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوم گلی. در کل هر نوع آزمایش تشخیص اختلالات جنین جزئ غربالگری به حساب میاد. تقریبا مطمینم که مشکلات تشنج رو نمیشه با این ازمایش پیش بینی کرد. تجربیات بچه های تاپیک رو بخونین. حتی بچه هایی که به دنیا اومدن و از خودشون دارن ازمایش میگیرن خیلی چیزی رو نشون نمیده و واقعا سخته. اکثر این مشکلات در حین زایمان بوجود میاد. راستش من به آمپول های فشار و بی حسی و این چیزا خیلی مشکوک شدم.
معرفت و سی سی عزیز ممنون از جوابتون. سیسی جان یعنی به نظر شما بیهوشی از بی حسی تو سزارین بهتره؟ یا به نظرتون تبحر دکتر زنان مهمه؟ به نظرتون بهتر نیس هرکسی بگه چطور زایمان کرده و دکترش کی بوده که به جمع بندی برسیم؟ من بچه ندارم ولی خیلی نگرانم
در مورد هیپوکسی اینکه وقتی به دنیا اومد نفس نمیکشید بچه را احیا کردند بعد از چند دقیقه احیا شروع کرد خیلی خفیف نفس بکشه که سریع بردندش بخش نوزادان ومن دیگه نفهمیدم چی شد گفتند باید یه شب توی بخش نوزادان بمونه تا تنفسش منظم بشه ولی فرداش گفتند بچه لرزشای شدید داره که فهمیدیم چون بچه را باوکیوم کشیدند مغز خونریزی کرده و بچه تشنج داره که خیلی هم شدید بود و دایم دست و پاهاش رو سفت میکرد و میلرزید از همون روز براش داروهای تشنج رو شروع کردند فنی تویین و فنوباربیتال 10 روز بستری بود در ضمن این اتفاقات روی مکیدنش اثر گذاشته بود و تا یک ماه مکیدن نداشت و با لوله بهش شیر میدادیم حتی هنوز هم مکیدنش قوی نیست و نتونست سینه بگیره بعد از اینکه تونستند تشنج رو کنترل کنند با داروی فنی تویین مرخص شد تا دو ماه خوب بود ولی بعد از جا پریدنش شروع شد هم توی خواب و هم توی بیداری دکتر میگفت جاپریدنی که باعث بیدارشدن بشه و بچه شروع به گریه بکنه خطرناکه واز جا پریدن توی بیداری خیلی خطرناکتر از توی خوابه بعد از این داروی فنوباربیتال براش شروع کردیم که بهتر شد از جاپریدن توی خواب رفع شد ولی همچنان توی بیداری ادامه داشت که داروی لوبل رو بهش داد باز بهتر شد ولی کامل رفع نشد که کلونوزپام داد الان دوهفته است که مصرف میکنه اولش خوب بود ولی چند روزه که دوباره توی بیداری جا میپره شنبه میخوام ببرمش دوباره پیش دکترش نمیدونم چرا این جاپریدن توی بیداریش کنترل نمیشه. در موردلرزش لرزشهایی خطرناکه که به صورت سریع وپشت سر هم باشه ویکی از نشانه های خطرناک بودنش هم این هست که موقعی که اون عضو رو زمان لرزش میگیرید لرزش قطع نشه. اگه سوالی بود در خدمتم. دعا کنید پسرم خوب بشه خیلی نگرانشم.
گلی جون سلام ایشاالله به حق این شبهای عزیز همه بچه های مریض هرچه زودتر خوب بشن دل پدر مادرهاشون شاد بشه پسر کوچولوی شما هم زود زود خوب بشه به حق آبروی امیرالمومنین درکت میکنم پسر منم پرش توی خواب وبیداری داشت با اینکه چهار سال ونیمش بود ولی خیلی پرش داشت و بعدش گریه میکرد هر چی دارو هم میخورد باز هم پرش ها رو داشت تا اینکه دکترش رو عوض کردم براش آمپول سیناکتین نوشت خدا رو شکر نزدیک یک ساله که دیگه پرشهاش قطع شده ودیگه نه تو بیداری ونه تو خواب پرش نداره
کسی به بچه اش داروی کلونوزپام میده؟ پسر من نوبت صبحش رو تا میخوره خوابش میبره ولی شبها وقتی میخوره کلافه اس و تا صبح نمیخوابه اگر هم بخوابه خیلی خوابش سبکه و بیدار میشه بچه های شما هم اینطوری هستند؟
سلام خانوم گلی. بچه من هم بعد از ترخیص فقط توی پروندش دیدم نوشته احیا شده و یک ساعت هم توی مراقبتهای ویژه بود. جزئیات دیگه ای رو نمی دونیم. اون هم توی دو ماهگی پرش و شبه تشنج داشت . اگه امکان داره نامه ای به ایمیل من ارسال کنید چون به صورت خیلی جزئی ازتون سوال دارم. ممنون holylandtova@yahoo.com
گلی خانوم بچه منم سه ماهشه و چهار بار لرزش چشم داشته و الان دارم فنو میدم بهش دکتر گفته ملاجش زود داره سفت میشه بچه شما هم ملاجش زود سفت شده؟ اگه اینطوره رشد کم دور سرش برای همون باید باشه دور سر سه ماه اول باید ماهی دو سانت و سه ماه بعدی ماهی یه سانت رشد کنه مال بچه من فعلا خوب بوده ولی خیلی نگرانم من حدس می زنم این حالتها هم بخاطر همین باشه که چون ملاج زود سفت شده مغزش تو فشاره. حالا باید ببینم دکترش چی میگه
ریحان جان ما هم این روزای سختو گریه و نگرانیو استرسو کشیدیم کارهایی که میگم انجام بده وقتی خیره میشه حتما ازش فیلم بگیر دوم اینکه تو اون حالت یه صدای بلند دربیار ببین واکنش داره یا نه پرش از خواب میتونه طبیعی باشه ولی میتونه هم یه نشونه باشه قران بزار بالای سرش دستاشو با یه پارچه محکم به بدنش وصل کن یعنی یه پارچه رو دستاش بنداز و دو طرف پارچه رو بزار زیر خودش که تکون نخوره ببین پریدن از خوابش بهتر میشه با نه اصلا هم بابت اتفاقی که هنوز نیفتاده نگران نباش اگر هم چیزی باشه جزیی هست و با چند ماه دارو کنترل میشه واسه بچه های با وضعیت وخیم که تو همین تاپیک هم زیاده دعا کن مدام هم صلوات بفرست و هر وقت برمیداری و میزاریش زمین بسم الله بگو انشالله چیزی نیست عزیزم
سلام خانوم گلی. بچه من تو سن دوماهگی بیشتر وقتی به پشت میخوابوندمش چهرش و چشماش حالت وحشت داشت و دستاش به اطراف و بالا پرش داشت. یا مثل وقتی از خواب میپره ، همونطور توی بیداری میپرید. این حالتا بخصوص زمان تعویض پوشک خیلی زیاد میشد. و در نهایت تبدیل میشد به سیانوز پنج ثانیه ای. اول دکتر گفت تشنجه ولی دیدیم وقتی بچه رو بغل میکنیم یا به پهلو میشه حالتاش کاملا خوب میشه و سیانوز هم نداره. نظر دکترش هم تغییر کرد و داروشو قطع کرد. چون تشنج باتغییر وضعیت قطع نمیشه. ما تا چهارماهگی همینطور با بغل کردن و به پهلو گذاشتن حالتاشو کنترل کردیم و الان که شش ماهشه اون حالتا به صفر رسیده. اگه امکان داره در مورد جزئیات حرکات بچتون توضیح بدین. ممنون