شبانماه مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 13 عنوان کلاس خیاطی یا شاگرد خیاطی 74 بازدید | 15 پست سلام خانوما شبتون بخیر اینجا کسی کلاس خیاطی میره ؟ یا وردست خیاطی هست؟ماهانه چقدر هزینه میکنید ؟ دیروز | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7hope عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 544 من هم کلاس خیاطی رفتم و هم شاگرد تولیدی بودم . تولیدی کار کردن خیلی فرق داره , عملی دستت توی کاره و مدام چرخ میکنی راه می افتی
matmazel18 عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 750 من کلاس میرم ولی خصوصی چون آشناس ماهی یه تومن میگیره بنظرم برو حتما ضرر نمیکنی. دامنارو یاد گرفتم هی میرم پارچه میخرم میارم میدوزم خیلی ذوق میکنم🥰 حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 23447 دیگه هزینه پارچه هست. هزینه کلاس هم جداست ولی لباس های کاربردی بدوزی به مرور خرجش درمیاد یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
7hope عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 544 هم شهریه هم هزینه های وسایل شهریه و هزینه وسایل رو واسه الان نمیدونم واقعا . من حدود هشت سال قبل میرفتم کلاس
شبانماه مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 13 من هم کلاس خیاطی رفتم و هم شاگرد تولیدی بودم . تولیدی کار کردن خیلی فرق داره , عملی دستت توی کاره و ... من قبلا یه ماه خیاطی یه جای رایگان رفتم یه مانتو و دامن دوختم بنظرتون تولیدی قبولم میکنن؟
شبانماه مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 13 من کلاس میرم ولی خصوصی چون آشناس ماهی یه تومن میگیره بنظرم برو حتما ضرر نمیکنی. دامنارو یاد گرفتم هی ... آها موفق باشی عزیزم یعنی بنظرتون کلاسای دیگه گرونتره ؟
شبانماه مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 13 دیگه هزینه پارچه هست. هزینه کلاس هم جداست ولی لباس های کاربردی بدوزی به مرور خرجش درمیاد همین دیگه میخوام بدونم هزینش چقد میشه حدودی
matmazel18 عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 750 آها موفق باشی عزیزم یعنی بنظرتون کلاسای دیگه گرونتره ؟ بنظرم نه گرون نیست ولی سعی کنین چند جارو بگردین قیمتا دستتون بیاد حتما حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻
شبانماه مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 13 بنظرم نه گرون نیست ولی سعی کنین چند جارو بگردین قیمتا دستتون بیاد حتما باشه خیلی ممنون از راهنماییت💓
matmazel18 عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 750 باشه خیلی ممنون از راهنماییت💓 قربونت♥️ حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻
7hope عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 544 من قبلا یه ماه خیاطی یه جای رایگان رفتم یه مانتو و دامن دوختم بنظرتون تولیدی قبولم میکنن؟ نمیدونم واقعا . ممکنه به عنوان پادو بخوان شما رو ، جارو زدن و اینا بعد بهتون اتو بدن و در آخر چرخ خیاطی. اما در کل چون عملی هستش خوبه