2777
2789

من چند وقت دیگه عروسیمه شوهرم (عقدیم)رفته خودش النگو برداشته 

ولی من اصلا پسندم نیست خیلی اصرار می‌کنم بیا بریم پس بدیم هنوز قبول میکنه دست دوم ازت بر نداره میگه نه هی بهونه میاره 

من به هیچ عنوان ازشون خوشم نمیومد وگر ن نگه میداشتم نمی‌دونم دیگه واقعا چطوری راضیش کنم حالا فردا میخاد بیاد دنبالم 

توروخدا راهکار بدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول نمیاد دستش چون تو خرید عروسیم میدونم نمیاد دستش نمیشهه

خب بعد عروسی که بلاخره پول میاد دستش قسط ها رو بده حالا سرویس طلا که داری یا چیز دیگه که داری همونجا رو استفاده کن تا پول بیاد دستش 

طلا رو هیچ وقت نفروش حتی اگر النگو شکست هست ضلعی هم شد نفروش

پول نمیاد دستش چون تو خرید عروسیم میدونم نمیاد دستش نمیشهه

هر یک مو از خرس غنیمته؛اینا رو نگه‌دار برای مبادا

در نخستین فرصت هر چه می‌خواهد دل تنگت بخر از سیم و زر

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

خب بعد عروسی که بلاخره پول میاد دستش قسط ها رو بده حالا سرویس طلا که داری یا چیز دیگه که داری همونجا ...

بهترین فکره واقعا 

همین کارو میکنم هر چیم که شد عوض نمیکنم 

من یه وام ازدواج دارم بنظرتون اونو باهاش طلا بخرم 

یا اینکه به تیکه زمین چون ما شهرستانیم زمین در حد 600 گیرم میاد 

هر یک مو از خرس غنیمته؛اینا رو نگه‌دار برای مبادادر نخستین فرصت هر چه می‌خواهد دل تنگت بخر از سیم و ...

ممنون 

میگم بنظرتون وام ازدواجمم الان ب حسابمع باهاش زمین بخرم یا طلا بخرم از همونایی که دوست دارم 

بهترین فکره واقعا همین کارو میکنم هر چیم که شد عوض نمیکنم من یه وام ازدواج دارم بنظرتون اونو باهاش ط ...

نه فقط طلا بخر تا میتونی هم جلو مردم طلاها رو نشون نده در حد یه دستبند نازک و یه گوشواره کوچولو و انگشتر به خودت استفاده کن بقیه رو قایم کن هیچ وقت هم طلا رو نفروش