2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808397 بازدید | 6396 پست
سلام یک مادر
بالا نوشتم پیش ایمان زاده می برم خودش ساسنستول داد گفت برای این بچه ها لازمه تا حالا فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه البته شاید من نفهمیدم الان فقط اگزما و خارش داره که خیلی اذیتم میکنه نمی دونستم واسه چیه شاید واسه اینه ؟ حالا ایندفعه می پرسم ازش .
پسر من الان یک سال و 2 ماهشه خیلی غذاهای محدود میخوره شما چی میدی به پسرت .می ترسم هر چی بدم -تومیگی چی میدی؟؟؟
سوپ(ماهیچه گوسفند-هویج-سیب زمینی-پیاز -شلغم-ماش یا عدس-جعفری) دیگه نمی دونم چی بدم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه تاپیک حساسیت رو نمی خونی؟شلغم ماش و عدس هم می تونن حساسیت زا باشن
پسر من همینا که گفتی به غیر از موارد بالا و تازه جعفری رم نمی خوره
سیب زمینی هم کم
هویجم فقط پخته
برنج ونون هم می خوره
از میوه ها فقط لیموشیرین
راستش غذای خودم هم الان یک ساله همینهاس!!چون بهش شیر می دم
اینجور که معلومه ایمانزاده خیلی دقیق نیست که بهت سانستول داده و راجع به عدس چیزی نگفته ....
ِک مادر عزیز چرا می خونم اون تاپیکو همه بچه ها که مشابه نیستند روی غذاهای الرژیک -تا حالا که با ابنا اتفاق جدیدی نیفتاده برای پسرم شاید با قرص و ستریزین که می خوره کنترل میشه ! نمی دونم -
ایمان زاده جزئ دکترای خوبه الت هوقت نمی زاره ولی تشخیصش خوبه می گم شاید من نفهیمدم که تاثیر بد می زاره بازم می پرسم ازش راجع به سانستول
سلام دوستان

یک مادر جان
خواهش میکنم….ببینم پسرت از شونه زدن به موها بدش نمیاد؟یا اینکه عکس العمل خاصی وقتی دست به موهاش میکشی نشون نمیده؟
عزیزم این روش رو برای شستشو امتحان کن انشالا موثر باشه
آب رو یهو رو سر بچه خالی نکن
از یه لگن کوچیک استفاده کن
در چند مرحله موهاش رو آب بکش
با مقدار کمی آب هر دفعه
اول پشت سر….بعد گوشه راست و چپ
با انگشت سبابه سوراخ گوش و انگشت شصت یکی از چشمهاش رو بگیر و گوشه راست آب بریز
همینطور سمت راست
برای جلو دستت رو روی پیشونی بچه بذار بصورتیکه آب توی چشماش و بینی و دهانش نره و از روی دست شما عبور کنه
موفق باشی
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)

صحرا جان

ام آر آی رو انجام بده ………دور سر بچه کوچیکه

متوسط دور سر موقع تولد 35 سانتی متر….محدوده نرمال بین 32 تا 37 هست
در پایان 6ماهگی معادل 44 سانتی متر
در پایان سال اول 47 سانتی متر
در طول سال اول معادل 12 سانتی متر به دور سر اضافه میشه
رشد دور سر در 3 ماه اول تولد ماهی 2سانت و در 3 ماه دوم ماهی 1سانت و در 6 ماه بعدی ماهی 0/5 سانت

حساب کن؟

در مورد لاکتات:تجمعش در بدن باعث شلی کودک،خواب آلودگی و سایر تظاهرات عصبی میشه…..ایا پسرت این علائم رو داره؟

در مورد ام آر آی که قبلا دادی اطلاعاتی ندارم که آیا میتونسته ضایعه داشته باشه یا نه….فقط باز بهت میگم زود انجامش بدی کار سختی نیست

هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)

یک مادر جان
پسر من خیلی تو خواب پرش داره مخصوصا پا…..اشرفی بار آخر گفت چیزی نیست همینطور کیهانی
ولی اگه یادم نره این بار ازش میپرسم باز
در ضمن میتونی زنگ بزنی مطب بگی منشی ازش بپرسه
راستی الان دارو چی میخوره؟

صحرا جان تشنج مخفی همونی هست که تو انواع تشنج توضیح دادم….به اسم تشنج غایب گفته شده
فکر نکنم ربطی به اندازه دور سر داشته باشه

اسمش مخفی هست.....علائمش کم کم اشکار میشه ...........آیا پسرت از علائم گفته شده موردی رو داشته ....
اگه اره کدوماش؟
سلام میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
پسرم 18ماهشه وقتی میخوابونمش خوابش که میخواد سنگین بشه یکم دست وپاهاش حرکت خیلی کمی داره نه لرزشه نه پرش فقط حرکت اروم وقتی هم خوابش سنگین شد دیگه اصلا تکون نمیخوره علامت دیگه ای هم نداره آیا نگران کننده هست یانه؟بازم ممنونم
وقتی پایین ترینم خداامید من است،وقتی تاریک ترینم خداروشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم خدا نیروی من است، وقتی غمگین ترینم خدا آرام جان من است
ممنون رز جون که جواب دادی
یه کم از شونه کردن موهاش بدش میاد اما دست بزنم به موهاش نه
ممنون می شم بپرسی منشی اشرفی عوض شده یه دختره گنده دماغ اومده که هیچ وقت جواب نمی ده
پسرم الان اورفریل و ملاتونین شبا واسه تنظیم خوابش می خوره
به نقل از رز عزیز:
.......اسم اختلال رو گذاشتم ا”ختلال بی بی انیشتن

راستش تو این مدت با دوستای زیادی آشنا شدم و موردی که تو همه بچه های اونا بود این بود که همه اون بچه ها قبل از 3سالگی به تی وی علاقه مند شده و مقصر اصلی پدر و مادر بودن که به هر دلیلی بچه رو پای تی وی مینشوندن
و تعداد زیادی از اونها از سن خیلی پایین برای بچه بی بی انیشتن میذاشتن!
ارتباط یک طرفه…..و محو تماشای این برنامه شدن بچه وزبان انگلیسی در این سی دی
همه اینا بچه رو از دنیای واقعی جدا کرده و جلوی رشد مغز کودک رو گرفته و از اونجا که تماشای تی وی و این سی دی ها زودتر از سن روی توجه بچه تاثیر میگذارد این بچه ها اکثریت مشکل نقص توجه پیدا کردند

وسائل الکترونی بر مکانیزم های بدن و به خصوص سیستم عصبی و عملکرد نورون ها(سلول های عصبی)

تاثیر منفی داشته

حساس بودن بدن بویژه مغز در کودکان همین طور رشد مغزی در سالهای اولیه تولد

در نهایت این بچه های بخاطر پایین اومدن توجه و رشد مغزی کمتر از سایر همسالان خود و و جدا شدن از محیط واقعی خانه و جامعه …..رفتارهایی شبیه به بچه های اوتیسم از خود نشون میدن ولی اونها بچه های اوتیسم نیستن!
چرا؟ برای اینکه خانواده ها اکثریت میگن بعد از اینکه تی وی رو کم کردن و آموزش رو با بچه شروع کردن به مرور بچه رو به بهبودی رفته ……..آسیب شناس به من گفت بچه اوتیسم پیشرفت میکنه نه با سرعت!

کاردرمانگر جدیدا بهم گفت یک شبکه کودک خارجی در ماهواره مدتی پیش برنامه پخش میکرد و برنامه های اون طوری بود که ما میگفتیم هرکس میخواد بچش اوتیسم بشه باید بشینه پای این برنامه!
یعنی یه همچین چیزی رو داریم!
اتفاقا در مورد بی بی انیشتن با من هم نظر بود

یکی از دوستام که بچه ای تقریبا همسن بچه اکثر شماها داره 2 سال چند ماه……..اونم همش بچه رو پای این سی دی مینشوند
تشخیص اوتیسم گرفته!

به تازگی گفت با کاردرمان معروف مرکز رشد
آقای ن*ع*یم*ی
حرف زده و اون بهش گفته این اصلا صحیح نیست که روی بچه زیر سه سال تشخیص اوتیسم گذاشته بشه
شاید بچه بخاطر فقر محیطی افسردگی داره و بعد از آموزش تا سه سالگی خیلی پیشرفت کنه و نباید تشخیص رو بچه گذاشت
من هم با کاردرمان پسرم حرف میزدم در این باره گفت درسته
البته خیلی توضیح داد که چرا ولی از بس نیومدم زود هر چی گفت یادم رفت!

کاردرمان پسرم میگفت یه بچه با تشخیص اوتیسم دوسال پیش به مرکزشون اومد 2سال با این بچه کار کردند وقتی رفت دکتر بعد از این مدت دکتر گفته اوتیسم چیه؟ کی گفته این اوتیسمه
میگه یه جورایی یه نابغه شده!
این روزا خیلی از زمان رو تو مرکز هستم و دارم چیزای جدید میبینم و میشنوم……..
در مورد تشخیصهای اشتباه متاسفانه ………..