2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808663 بازدید | 6396 پست
بن یو جون آز متابولیک سه تا نوار و سی تی اسکن و سونوی مغز داده همه چی ش خوبه شکر خدا ماما سام جون گفتی بچه ات اسپاسم دره ا 4 ماهگی فهمیدی. قبلش یعنی نداشت ؟ ضمنا سونو و سی تی و ...انجام ندادا؟ وقتی اینجوری میشه بدنش جمع میشه؟ از روی چی تشخیص دادن اسپاسمه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آناهیتا جون بچه های من دو سه ماهه که خوبند ولی یکی شون دو هفته میشه تشنج های ریز داره یعنی نشسته یهو با کله می افته دکتر داروش رو عوض کرد ولی خوبه خوب نشده فعلا ایشاالله بهت وقت میده هر چی هم معطل بشی می ارضه دکتر خیلی خوبیه کاش به میگفتی تشنج داره زودتر بهت وقت میداد منشیش خوب و مهربونه
لیلی جان خوب خداروشکر وس اگر اینارو داده که جای نگرانی نیست. آز سی پی کی میزان پروتئن خون در عضله ها رو میسنجه یا بعضی از بیماریهای که منجر بتشنج میشه فکر کنم اگر میخواست دکتر میگفت لابد حالا باز میخوای اینسری ازش بپرس. لیلی جان پسر منم اول گفتن اسپاسم شیرخوارگیه ولی بعدا معلوم شد که نیست نگران نباش چون هیلی کوچیکن و سیستم عصبیشون کامل نیست توی نوار مغز اشتباه میشه حتما...ختی منو مشا هم بعد از یه بیخوابی بریم نوار مغز اختلال مغزی نشون میده...منم فکر نمیکنم اسپاسم باشه...تشنح نوزادی شایعتره دلیلش هم کامل نبودنذسیستم عصبیه...انشالله که با لیسکانتین حواب میده..
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
منیژه جون شما پسرت چطوره؟کار درمانی میبری؟ پیشرفتی جیزی ازش دیدی؟ من پسرم الان تا سه چهار مین اینا میشینه یه انید خدا تا عید نشستنش کامل میشه دعا کنید دلم خیلی براش میسوزه پسرم خیلی دوست داره بشینه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
ماماسان جان سلام دکتر آسم وآلرژی ببر اسپری میده صرر نداره بچه های منم کوچیک بودن اینجوری بودن سینه شون هم خس خس میکرد خیلی سه ماه اسپری زدم خوب شدن دکترش گفته نباید چیزی مصرف کنه اخه بچه ها تو این سن یه دوره آلژی میگیرن با داروی های طبیعی نمیشه براشون کاری کرد باز هم از دکترش بپرس راهنمایت میکنه ایشاالله زود خوب میشه
باید بریم فوق تخصص گوارش؟ یا تخصص دیگه؟ میدونین چیه بچه ها... پریروز مطب اشرفی بودم. جلوی اشرفی حمله داشت پسرم . اشرفی گفت واقعا تو این سن سخته بین کولیک و تشنج تشخیص داد ولی به تشنج هم میخوره. جواب همه ازمایشها و نوار و سی تی و .... هم نرماله و فقط محض احتیاط این طفلک باید داروهای با این همه عوارضو بخوره اینه که اصمیم گرفتیم هر جوریه سریعا مطمین بشیم نه اینکه از روی حدس و گمان ب ج ه رو اذیت کنیم. فعلا فنوبارب میخوره چون لیسکانتین حالشو خراب کرد و تو یه روز 20 دفعه شدکه اشرفی که دید گفت اگر در همین حده نمیخاد ببرین بیمارستان! خلاصه از دیروز فنوبارب میدم که کم کم کمش کرد و از عصر دیروز تشده. اما مریروز که زیاد شد همش به خودش میپیچید و دل درد هم داشت. میدونم لیسکانتین گوارشو میریزه به هم. بهم سابریل دادن گفتن اگه با فنوبارب قطع نشد سابریل اضافه کن ولی نیخام تا قبل سابریل مطمین بشم که حتما تشنجه فعلا هفته دیگه وقت گرفتیم واسه ltmولی اگر زودترم جای دیگه پیدا کنیم میبریم. گفتم ببرم دکتر ببینه اگه کولیک باشه واسه اونم دارو بده اید با داروی کولیک قطع شد و فهمیدیم مشکل چیز دیگه است. باید متخصص گوارش ببرم؟ کسی تا حالا شرایط منو نداشته؟ بگنش احتمالا تشنجه و بعد بفهمه کولیکه؟ البته من هنوز نمیدونم چیه و خیلی سختمه تا هفته دیگه صبر کنم دارم میمیرم از استرس
ماماسان عزیزم به دونه بگیر از عطاری براش دم کن بده بخوره عالیه عزیزم زودم خوب میشه لیلی جان من این نوارو نگرفتم چون اینجا نداره برای کولیک هم فکر میکنم همون متخصص گوارش و یا خود متهصصای نوزادان میفهمن عزیزم پسر منم اوایل با کولیک اشتباه گرفتنش ولی کولیک نبود چون که یه لحظه بچم انکار میخ میشد اگر تو همون چند ثانیه سطح هوشاریش پایین میاد یا اصلا نیست تشنجه اگر تشنح نباشه باید موقعی که دستشو میگیری سریع از اون حالت دربیاد...بعدشم حتما خودت متوجه میشی که حالت نینیت طبیعیه یا اینکه نه غیر نرماله ولی اتشالله که کولیک باشه