2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808726 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برای این هفته نوبت ال تی ام گرفتیم. ولی استرس دارم. حس میکنم شیرم هم داره کم میشه. امروز بالای دوازده دفعه اونجوری شد البته زیر سی ثانیه ولی خوب نگران میشم. البته دکترا نمیدونم چرا خیلی نمیگن اورژانسیه. پریروز رفتم مرکز طبی دکتر بدو هم ویزیتش کرد برای مقدمات ال تی ام. گفت به نظرم یا هیچی نیس یا یه تشنج خفیفه ولی اشرفی گفته بود یا کولیک یا اسپاسم. تنکابنی هم که گفت اسپاسم. کلا گیجم. وسط شیر خوردن خیلی اینجوری میشد امروز. یهو چشاشو باز میکنه وسط شیر و نگاهم میکنه بعد دو ثانیه بعد اونجوری میشه!!!! البته وسط خواب و مواقع دیگه هم شد. امروز در کل بیقرار بود کسی دکتر بدو رو میشناسه؟ دکتر خوبیه؟
سلام به همگی ، معرفت جون ببخشید نتونستم بموقع جواب بدم، این روزا پدرشوهرم فوت شدن درگیر مراسم بودیم ، پسرم شکر خدا خوبه ولی همچنان نمیتونه بشینه یا سینه خیز بره . لیلی جان دکتر بدو یکبار پسرمو توی مرکز طبی ویزیت کرد و گفت شاید این بچه با b6 تشنجش کنترل بشه و ظاهرا دکتر خوش اخلاق و خوبیه .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
سلام دوستان لیلی جان بیا اینجا بهم بگو که اینال تی ام چی هست؟ دقیقا بدرد جی میخوره....هزیتش چنده؟ بستری هم میخواد یا نه؟شایدمنم چند وقته دیگه بیام تهران اگر یه نوار مغز مشخصه منم انجام بدم واسه نینیم راستی منیژه جون اگر واتس آپ یا لاین یا وایبر داری و دوست داری شمارمو بذارم برات شاید بتونیم ..بهم کمک کنیم...
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
توروخدا لیلی جان بیا بگو اگر گرفتی جوابش چی بود اگر واقعا خیلی دقیقه منم هرجور شده بیام بگیرم
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
الاله جان میشه در مورد طب سنتی بیشتر توضیح بدی بجز مغز گردو تخم مرغ کرفس و جگر چه غذاهایی باید پرهیز شه. من چند روز پیش به دخترم کرفس دادم صبحش تشنج کرد واقعا فکر میکنم به خاطر کرفس بود و میخوام پرهیز غذایی رو هم امتحان کنم ببینم چی میشه لطفا غذاهای دیگه ای که دکتر بهت گفت نباید خورده شه رو بنویس
سلام بن یو جون راستش همون نوار مغزی هست که فرد رو چند ساعت نگه میدارن و نوارش رو ثبت میکنن همزمان ازش فیلمبرداری هم میشه. پسر من واسه اینکار فنوبارب دوز صبحشو نخورد تا در حین ال تی ام حالت تشنج بهش دست بده حتما که 4 بار اون حالت بهش دست داد. بعد نوارهارو بررسی میکنن و تحلیل میکنن که در زمانیکه اون حالت بهش دست میده نوار مغزی تشنج رو نشون میده یا نه. من دیروز رفتم با دکتر تحلیل گر نوار صحبت کردم گفت شکر خدا در لحظات تشنج ه نوار تشنج رو نشون نمیده اما گفت فیلمهاش خیلی به تشنج نزدیکه و باید یک دور دیگه نوار رو بررسی کنه تا مطمین بشه البته گفت ممکنه در موارد نادری تشنج وجود داشته باشه ولی نوار نشون نده یعنی صد درصد نیست ولی خیلی کمک میکنه اونجا شنیدم یکی بوده چند سال دارو مصرف میکرده واسه تشنج و بعد از ال تی ام فهمیدن تشنج نداشته!!!!!! من جواب قطعیم تا یکی دو هفته دیگه اماده میشه که نشون دکتر اشرفی میدم و بهت خبر میدم. ولی با دکترت مشورت کن در این زمینه. هزینه ال تی ام پسر من با مواد و ویزیت دکتر و .... حدود 500 هزار شد البنه بیمارستان پارس هم انجام میدادکه 24 ساعت طول میکشید و هزینه 1.5 میلیون بود اما چون پسر من 50 د وزه بود بیمارستان پارس گفت بهتره مرکز طبی بیارم چون اونها تا حالا بچه زیر 6 ماه رو تحلیل نکرده بودن. مرکز طبی بچه رو از صبح تا عصر نگه میداره و نیاز به بستری نیست. حتی سرم هم نمیزنن و میشه در حین کار بهش شیر بدی و اون غذا بخوره و ...
در کل هر کاری که سیمها از سر جدا نشه میشه انجام داد. البته میگن دقیق ترین ال تی ام رو بیمارستان پارس انجام میده ولی برای زیر شش ماه تا حالا انجام نداده این هزینه هایی که گفتم هم بدون بیمه بود. بعضی بیمارستانهای دیگه هم دارن که تا 7 روز هم نگه میدارن البته برای بچه انجام نمیدنل
سلام لیلی جون ممنون از جوابت پس همینطور که میگی نوار مغز دقیقی هست خیلی ممنون میشم اگر حواب قطعیشو بهم بگی فقط با عرض معذرت چند تا سوال برام پیش اومده؟ اول اینکه پسر منمه تشنح نداره الان بازم این نوار مغز بدردش میخوره؟ دوم اینکه الان نزدیک به یکسالشه کدوم بیمارستان باید ببرمش؟پارس یا مرکز طبی؟ سوم اینکه یعنی پسر منم نباید دارپهای دوز صبحشو بگیره؟آخه الان هشت ماهه تشنج نداشته..میترسم با دوز نگرفتن تلاش چند ماهمون بباد بره لیلی جان ممنون میشم اگر برات زحمتی نیست از دکترت بپرسی که برا نوزادی که تشنجاش کنترل شده میشه بیاری اگر نرمال باشه قطع میکنن داروشو؟ وای چقدر خوب میشه اگر اینجوری بشه عالی میشه