2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808405 بازدید | 6396 پست
سلام لیلی جان راهنمایی درباره رژیم رو که آلاله جان کامل گفتند برات.....درباره نوار مغزم که زودتر از سه ماه یکبار نمیگیرن حالا هر دکتری ببری.....لیلی جان من تشنجای پسرم عین نینی شما بود هر روزی سه جهار بار هر بار پنج شش ثانیه یدفه یجا خیره میشد و دست وپاشودسفت میمرد چهار پنح ثانیه بعد خوب میشد...من شنیدم تشنج بالای یه دقیقهاگر همراه با کبود شدن باضه ممکنه آسیب رسان باشه ...من وقتی دارو کرفت از شکل تشنج اولش رسید به لب گزدیگی و پلک زدن پی در پی ...بعددباز خوب شد..انشالله دیگه کنترل شده و نمیکنه ...راستش من رژیمی نکرفتم،،،البته پسرم بعد از چهار ماه شیر خشمی شد ولی حرفای آلاله جان رو گوش کن حتما حواب میده
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
دختر من با رعایت رژیم غذایی دیگه دچار اون تشنجها نمیشه.البته هنوز داره چون مقاوم به دارو بود تشنجش.در واقع دختر من سی پی کامله.ولی خب دکتر از همین پیشرفت هم خیلی تعجب کرده.گفتم که نوار مغزش این دفعه بهتر بود.البته الان تقریبا یک ساله که من رعایت می کنم.کارهای طب سنتی و اسلامی هم براش کردم.ولی تاثیر زیادی نداشت. سی تی و ام ار ای سالمه به قول دکتر مغزش خوبه ولی ضعیفه و رشد نکرده. شکل تشنجها این طوری بود که 20 ثانیه طول می کشید .دستاش را باز می کرد به حالت ترس یا تعجب و نفس های عمیق و تند تند می کشید .یا به جا خیره می شد و بعد آب فراوان از دهانش می یومد.یا خیره میشد و لبها را جمع می کرد بعد صدای لیک لیک از دهانش می یومد.خیلی خفیف بود این حالتها .خیلی هم طول کشید تا دکتر تشخیص داد. البته این را هم بگم که بعد از واکسسن 2 ماهگی همه این حالتها تشدید شد و من متوجه غیر عادی بودنش شدم.در واقع زمینه را داشت و با واکسن شدید شد.آخه دکتر ابلهش نگفت 2 گانه بزنین.برای یه بچه 1 کیلیویی.رعایت رژیم هم من از 10 ماهگی شروع کردمم بعد کلی پرس و جو و سرچ و این دکتر او ن دکتر گوشت بوقلمون.بلدرچین خیلی خوبه.کنجد خیلی خوبه فقط با اطمینان می تونم بگم که برای بچه ای که تشنج داره رعایت رژیم غذایی طبق طب سنتی اسلامی و منع غذاهای ممنوعه صد در صد موثره .کمک زیادی می کنه به بچه و حداقل باعث تشدید نمی شه. توی بیمارستان که بودم مورد ها ی زیادی می دیدم :یه شب یه بچه را آوردن تا صبح تشنح می کرد و مرتب بهش دیازپام نزریق میکردن.بعد مامانش گفت بچه دیروز برنج ماهی و ترشی خورده بود عصر هم هندونه. یا دختر 15 ساله ای که ماهی خورده بود شب قارچ و برنج سفید. البته گرمی زیاد هم خوب نیست باعث میشه کبد گرم بشه.باید اگه مشکل گوارشی نداره آب پرتقال شیرین یا آب انار شیرین.یا یه مفداری آب لیمو شیرین خوبه.
فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بن یو جون و الاله جون از توضیحات کاملتون راستش پسرم یه روزه خااابش کمتر شده البته طبیعیه چون یه هفته است وارد دو ماهگی شده. هر حرکتی میکنه بهش مشکوکم که نکنه مدل جدید تشنج باشه. فردا میبرم تنکابنی هم ببینه. اخرش نفهمیدم واقعا تشنج هست یا نه. زمانی و اشرفی گفتن احتمالا تشنجه. ضمنا اون چیزی که بیشتر نگ انم میکنه دلیل تشنجهاشه. اینو هم باید بپرسم الاله جون یعنی واکسن باید به جای سه گانه دو گانه میزد؟ قطره فلج و .... چی؟ الاله جون یعنی نینیت سونو و سی تی اسکنش خوبه اما سی پی هست؟ از کی رشد مغزیش متوقف شد؟
من شکر خد ا از بچگی هر وقت ماهی میخوردم با خرما میخوردم. ولی یه چیزو نفهمیدم. بادمج ن گرمه چر ا اینقدر بده؟ کرفس هم خیلی سرد نیست اما گفتی خیلی بده. اینجوری تشخیص سخت میشه واقعا بن یو جون الان بچه ات همه چیزش خوبه؟ تاخیر حرکتی و .... نداره؟
بچه ها دختر من قرص سابریل مصرف میکنه...فکر میکنم سرما خورده... تب نداره ولی بینیش کیپه کیپه و سرفه میکنه... به دکترش گفتم گفت هر دکتری بردی بگو این دارو رو مصرف میکنه ! همین ! برای سرفه هاش اگه خیلی زیاد شد استومینوفن میتونم بدم ؟؟ یا فایده ای نداره ؟ بدون دارو چه جوری میتونم بهترش کنم ؟ بخور سرد براش میزارم شبها.
سلام به همگی ، لیلی جان پیامهامو دریافت میکنی ؟ ماماسن عزیز ، دکتر برای سرفه پسرم زمانیکه سرماخورده بود و سرفه های شدید داشت یه شربت گیاهی ضد سرفه داد ، خیلی خوب شد ، باورم نمیشد سرفه هاش با این شربت گیاهی درست بشه چون شبیه سیاه سرفه بود .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
سلام منیژه جون. دیدم الان. حتما باهات تماس میگیرم مگر داروهای سرماخوردگی برای تشنج بده؟ مثلا من اگه سرماخوردگی یا بروفن بخورم واسه شیرم بده؟ راستی علت تشنج ها چی میتونه باشه؟ معمولا کی تشخیص میدن علتشو؟ چقدر زول میکشه تا دقیقا مشخص بشهمغزشون سالم هست یا خدایی نکرده مشکل داره؟ اینکه تشنج دارن یه مسیله است اما اینکه دلیلش چیه مشکل اصلیه. تنکابنی گفت فعلا نمیشه علتشو تشخیص داد
خیلی ناراحتم. راستش امروز صبح و نیم ساعت پیش باز تشنج کرد. البته خیلی خفیف حدود 5 ثانیه. ای خداااااااا امروز بردمش تنکابنی گفتم صبح اینجوری شده گفت اگر دوباره شد به جای فنوبترب یه شربت داد اونو بدم. البته فردارو صبر میکنم ببینم تکرار میشه یا نه میترسم اثر غذاها یا داروهایی باشه که دیروز خوردم. اخه سرم درد میکرد ژلوفن خوردم. ضمنا خورشت بامیه خوردم. شبم املیت. نمیدونم اینا بد هست یا نه گرچه تنکابنی گفت غذا تاثیر نداره ولی میدونم هیچ دکتری به طب سنتی عقیده نداره خیلی ناراحتم عین افسرده هااااا همش فکرای بد میاد تو نظرم. یعنی میشه یه مدت دیگه سالم مثل روز اولش بشه بدون هیچ عارضه ای؟ کسی بوده بچش مثل نینی من تشنج کنه و بعد مثل یه بچه طبیعی خوب بشه؟
سلام بهمگی لیلی حان عزیزم من درکت میکنم حالتو...نگران نباش عزیزم پسر من همه جیش خوبه و خداروشکر تشنحا روش اثر نذاشته خیلبی باهوشه شیطونه فقط بخاطر شربت لیسکانتین که میخوره نمیتونه تعادل بگیره وهنوز کاری نمیکنه البته بخاطر شربتشه اینسری دکتر گفت نه بخاطر تشنجش گفت تا زمانی مه شربت رو میخوره ببرش کار درمانی بعدش که شربتش قطع شد در عرص سه چهار ماه خودشو میرسونه به همسناش آره لیلی جان حتما کنترل مشه یروزی منم فکر میکردم کخ دیگه هیچوقت روزای بدون تشنج پسرمو نمیبینم ولی الان خداذوشکر هفت ماهه تشنح نکرده وبه امید خدا دیگه هم نمیکنه... لیل جان یعنی چی که به این زودی تشخیص نمیدن خرف بیربطی زدن اول از همه باید دنبال علت تشنج باشن بعد درمانش مثلا دخترت آز متابولیک داده؟ آز سی پی کی چی؟ همه لینا واجبه من نمیدونم این دکترا چرا اینقدر بیخیالن آخه....عزیزم شما میگی سونوی مغزی سالم بوده پس دیگه نگرانی نداره.....اینقدر فکر بد نکن بدتر میشه رو شیرت اثر میذاره،،، دکتر من میگفت برای بچه ای که تشنج داره در درحه اول هیچی مثل دیفن هیدرامین نیست برای سرفه بعدش داروهای دیگه آخه اگر تو عپارض داروهای دیگه نیکاه کنید نوشته تشنج...ماماسان حان بخور زیاد هم باعث میشه بدن دخترت یه منبع خوب برای رشد ویروس بشه خوب نیست...،،
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام بهمگی لیلی حان عزیزم من درکت میکنم حالتو...نگران نباش عزیزم پسر من همه جیش خوبه و خداروشکر تشنحا روش اثر نذاشته خیلبی باهوشه شیطونه فقط بخاطر شربت لیسکانتین که میخوره نمیتونه تعادل بگیره وهنوز کاری نمیکنه البته بخاطر شربتشه اینسری دکتر گفت نه بخاطر تشنجش گفت تا زمانی مه شربت رو میخوره ببرش کار درمانی بعدش که شربتش قطع شد در عرص سه چهار ماه خودشو میرسونه به همسناش آره لیلی جان حتما کنترل مشه یروزی منم فکر میکردم کخ دیگه هیچوقت روزای بدون تشنج پسرمو نمیبینم ولی الان خداذوشکر هفت ماهه تشنح نکرده وبه امید خدا دیگه هم نمیکنه... لیل جان یعنی چی که به این زودی تشخیص نمیدن خرف بیربطی زدن اول از همه باید دنبال علت تشنج باشن بعد درمانش مثلا دخترت آز متابولیک داده؟ آز سی پی کی چی؟ همه لینا واجبه من نمیدونم این دکترا چرا اینقدر بیخیالن آخه....عزیزم شما میگی سونوی مغزی سالم بوده پس دیگه نگرانی نداره.....اینقدر فکر بد نکن بدتر میشه رو شیرت اثر میذاره،،، دکتر من میگفت برای بچه ای که تشنج داره در درحه اول هیچی مثل دیفن هیدرامین نیست برای سرفه بعدش داروهای دیگه آخه اگر تو عپارض داروهای دیگه نیکاه کنید نوشته تشنج...ماماسان حان بخور زیاد هم باعث میشه بدن دخترت یه منبع خوب برای رشد ویروس بشه خوب نیست...،،
سلام معرفت جون قراره هفته اینده زنگ بزنم که برا هفته اول بهمن بین مریض بهم نوبت بده میگفت نوبتامون تا اخر اسفند پره.دخترم با سدیم والپرات هنوز تشنج داره.شما چطوری؟پسرات خوبن؟وضعیتشون با داروهای جدید بهتر نشده؟
سلام ممنون بن یو جون. راستش سی تی اسکن هم کردن و گفتن خوبه واقعا گیج شدم. ج واب همه چیزش خوبه ولی از روی فیلمها میگن احتمال تشنج زیاده. چون به فنوبارب جواب نداد نصفه شب مجبور شدیم بردیم بیمارستان. اونجا لیسکانتین دادنش. بعد م گفتن اگه دوباره جواب نداد سابریل باید بخوره. سابریل ولی خیلی به نظ م قوی هست. حالا فردا باید از اشرفی بپرسم. تو بیمارستان گفتن اسپاسم شیرخوارگیه ولی اخه تو این سن بعیده. ضمنا فقط از روی یکی از فیلم هاش گفتن که چون روی پاهام خابیده بود با پرش داشت می ابتا و اینجوری به نظر میاد که جمع شده. مامانایی که بچه هاشون اسپاسم دا ه میشه بگید از چند ماهگی شروع شد و مدل تشنجهاشون چجوریه ؟ ایا از کمر خم میشن؟ جواب نوار و .... چجوریه؟