2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808281 بازدید | 6396 پست
*تعریف پتی مال(Definition of Petitmal): شکلی از صرع با انحراف یا زوال خیلی مختصر و ناخودآگاه با بی خبر از هوشیاری است. تشنج پتی مال باعث از دست دادن کوتاه هوشیاری یا آگاهی که می تواند با چشمک زدن یا حرکات دهان مثل کشیدن, فشردن و پیچیدن دندانها توأم باشد.

تشنجهای پتی مال ظاهر یا الگوی مشخصه‌ای زیادی در نوار مغزی دارند. تشنجهای پتی مال (به زبان فرانسه بیماری کوچک) به عنوان تشنجهای غائب شناخته می شوند. تشنجهای پتی مال به شکل خیره شدن می باشد و به نظر می رسد که فرد به طور ناگهانی غائب (Absent) می باشد.
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
*تعریف سلام(Definition of Salaam): در زمینه پزشکی, تشنجی که به نظر, خم شدن شدید از کمر یا تعظیم کرد می رسد می باشد. تشنجهای سلام مشخصه اسپاسم های نوزادی هستند.
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی ممنون رزآبی عزیز
هیچ دکتری به ما نگفت تشنج پسرم در کجای مغزش اتفاق افتاده ....شاید همون بهتر که نگفت شاید باورم می شد تو فلان قسمت ضعیفه آخه من خیلی حساسم
دکتر اشرفی گفت تا دو سالگی نمی شه گفت چقدر آسیب دیده در اثر تشنجها
یک مادرعزیز
روحیه خودتو فقط حفظ کن پسرتم بسپار به همونی که بهت دادتش . جز صبر کاری نمیشه کرد . فقط خودتو نباز . اگه تو کم بیاری هیچکس نمیتونه جای تورو واسه پسرت پر کنه .پسر منم مشکل تاخیر داره . الان مشکلات بچه ها خیلی زیاد شده . هرکسی به نوعی درگیره بچشه . خدا را شکر که مشکل بچه های ما قابل حله. اما تابزرگ بشن ما پیر میشیم ...
ترا خدا تو اوج مشکلات بچه هاتون حواستون به خودتون باشه .از خودتون غافل نباشید.
امیر رضا جون عشقم ..نفسم ....دست مامانو بگیر...
*رز آبی*
1391/12/10 4:21 ب.ظ

*تعریف سلام(Definition of Salaam): در زمینه پزشکی, تشنجی که به نظر, خم شدن شدید از کمر یا تعظیم کرد می رسد می باشد. تشنجهای سلام مشخصه اسپاسم های نوزادی هستند.

رز ابی جون ممنون از اطلاعات کاملی که گذاشتی

هوراد من ظاهرا این مشکل رو داره...البته از کمر خم نمیشه فقط سر و گردنش میوفته پایین....

هوراد من هنوز راه نمیره...حرف هم نمیزنه...فقط گوشی رو برمیداره و ال...ال...میگه(همون الوی خودمون) مامان و بابا هم نمیگه.الان 11 ماه و 10 روزشه...حتما مشکل تاخیر داره اره؟ اخه خیلی زود چهاردست و پا شد از حدود 5 ماهگی...ولی الان پیشرفتش خیلی کند شده .البته با کمک دیوار راه میره ولی به تنهایی نه!
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
سه سال و هفت ماه.
از اول همه چیزش دیر بود 9 ماهگی نشست.11ماهگی چهار دست و پا و 14ماهگی راه رفت .حدود یکسال پیش تازه اولین جملات کوتاه و میگفت. الانم حدود یه 5-6 ماهه تازه حرف میزنه اونم بیشتر یکطرفه هست . زیاد متوجه منظورم نمیشه . وقتی چیزی رو واسش توضیح میدم نمیفهمه . خلاصه روال خودشو داره . نمیدونی چقدر اسباب بازی فکری گرفتم براش با ذوق و شوق آوردم باهاش بازی کنم . همکاری نکرد .
خیلی تنبله آزمایشها،نوار مغز و سی تی اسکن چیز خواصی نشون نداد . نمیدونم چرا اینطوریه . توجه و تمرکز هم جز به چیز هایی که دوست داره نداره.
خوشبختانه چون از 14ماهگی مهد می فرستادمش روابط اجتماعیش خوبه ....
کلا اینجوری بگم که نسبت به همسناش حدود یکسال عقب تره ....
ولی این پسملی من تودوتا چیز یه سر و گردن از همسناش بالاتره .یکی قد و هیکلش ما شاال... یکی هم ابراز محبت کردنش به من . شوخی هم زیاد با مامانش میکنه بلا.
من که بیخیال همه چی شدم و فقط دلمو خوش کردم به خنده هاش ...
راحله جان اویل تشنج پسرمنم فقط افتادن سرش بود بعد تغییر کرد حتما درمان دارویی رو جدی بگیر
رفیعای عزیز ممنون که برام گفتی از گل پسرت
ترس من اینه این تاخیر تا همیشه باهاشون باشه راستش من جنبشو ندارم جدا
پسر من هشت ماهگی نشست ده ماهگی چهاردست وپا الان یک سالشه با کمک وسایل می ایسته

توجه کم ...جدیدا اسمشو می گم برنمی گرده
هیچیو دستش نمی گیره بخوره باید حتما خودم دهنش بذارم
نمی ایسته مگر با کمک وسایل
ماشین بازی رو تا مرز خستگی مفرط ادامه می ده
خوابش خیلی بد بود با ملاتونین بهتر شده
از حموم رفتن در حد مرگ میترسه...قبلا اینطوری نبود
همه وسایلو به ماشین تبدیل می کنه و باهاشون بازی می کنه
جدیدا گاهی معنی توپ رو بیارو می فهمه و میاره
ارتباط چشمیش خوبه نسبتا اما از نظر همه بداخلاقه که اینم قبلا نبود قبلا به همه لبخند می زد
نکته مثبتش اینه که واسه بغل کردن دستشو دراز می کنه و غریبی هم می کنه
وقتایی که بدخواب بود گاهی نیمه شب که بیدار می شد خوابم می برد بعد از چند دقیقه میومد پیشم با دست آروم می زد بهم و لبخند می زد که گمونم نشونه خوبیه
یه دندون سایی وحشتناک داشت که بهتر شده
قبلا به غذا می گفت ham حالا دیگه نمی گه
با گوشیم می تونه آهنگ پلی کنه!
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه

...خدا از دکتر رونق نگذره هر بار این بچه تشنج می کرد می گفت مشکلی نیست ...با یک تشنج بچه رو پیشش بردیم حالا....
زیاد بغلش کن نوازشش کن خیلی خوبه من همین الانم خیلی امیر رضا رو بغل میکنم و میبوسم شاید ساعتی 10بار
وقتی ناراحت باشم میاد پیشم میگه چی شده ؟)شاید معنی این جمله رو هم نمیدونه( .الکی میخنده مسخره بازی در بیاره تا منم خندم بگیره خیالش راحت بشه دیگه ناراحت نیستم.
خیلی بهش محبت کن بزار هوش عاطفیش قوی بشه بقیه جنبه هارو هم بزار بزرگتر شد پیگیری کن . مطمءنم اینقدر که پیگیری اگه هم عقب موند تو چند سال قبل از دبستان میرسونیش به بچه های دیگه .
ممنون رفیعای مهربون خدا از دهنت بشنوه واقعا و جدا مشکلات من از توان و تحملم بیشتره و نمی تونم باور کنم بعد از این همه سال یه بچه ...اونم مریض ....دیگه هم قرار نیست بچه دیگه ای باشه
سلام مامانای مهربون
رز آبی جون مرسی از توضیحاتت .اما یه سوال من از کجا باید متوجه بشم بچم تشنج کرده ؟؟؟ ببخشید این نشونه هایی که بچه ها میگن مثل : (جدیدا به اسم خودش واکنش نشون نمی ده دیگه به حرفام توجه نم یکنه 1 سال و 2 ماهشه چند قدم میره بدون کمک اما اصلا حرف نم یزنه هیچی -هیچی رو نمی گیره مثل لیوان یا شیشه اما اسباب بازی ها خوب بازی میکنه دو تا مکعب راحت میچینه روی هم یا هرم هوش را داخل حلقه میکنه اما هر وقت خودش بخواهد :(
در 3 تا نوار مغز چیزی نشون ندان یکبار در 40 روزگی mri کرد هیچی نشون نداد .الان به دور سرش گیر داد
موقع تولد 37.5 الان 44.5 میگه کمه برو mri
من خیلی می ترسم اینقدر از بچگیش عذاب کشیدم دیگه طاقت ندارم
شبها یا برخی مواقع تو خواب جیغ مییکشه بیدار میشه اما چشاش بسته است یا برخی مواقع بیدار میشه آروم من فکر میکردم به خاطر ریفلاکسشه .البته الان که دارو می خوره کمتر شده اما بازم هست ؟
نگران این تشنج مخفیم چون اصلا درکش نمی کنم اگر خوبه تو نوار نشون ندادن باز هم ممکنه کشکل باشه الان 3 ماهه ئقرص نمی خوره ؟؟؟ اما بازمن متوجه چیزی نشدم ؟؟
تو رو خدا یکی به من کمک کنه :(
راستی هر وقت یکی میاد خونمون تا 10 دقیقیه یه بند گریه میکنه تا کم کم با هاش دوست بشه ؟؟ اینم یعنی مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟