2777
2789
عنوان

قورمه سبزی مو چجوری درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عالی میشه اتفاقا قرمه سبزی عالی میشه 

لوبیاشو بزار نیم پز که شد سبزیشو بریز پیاز داغش درست کن با ادویش بریز گوشتم پیاز و رنده ریز کن ادو یک بزن قلقلی کن یه دونه یه دونه بنداز تو خورش دیگه هم نزن. خودشو گرفت یکم لیمو بزن دیگه بزار جا بیوفته و به روغن بیاد عااالی میشه شک نکن

سه گزینه اولو یاد ندارررررم چهارمی عاشقشم ولی لوبیا سبز نداریم

رولت گوشت خیلی ساده س چیز خاصی نیست

بادنجونم ک نداری😥

رشته هم نداری؟😯

عدس‌ پلویی چی؟😢

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

قلقلی تو قرمه سبزی اشتباه محضه واسه مهمون

یبار رفتیم یجا مهمونی تقریبا30نفر میشدیم 

هرچی تو کاسه بشقابا گشتیم ذره ایی گوشت نبود

الان بعد از 10سال حرفش بازم هست شده یه ضرب المثل فامیلی

یکی بهش گفت گوشت نداره خانم با پررویی تمام گفت چرخ کرده ریختم😕اخه لامصب مزه گوشت اصلا نداشت😢

من خودم گوشت تو خورشت اصلا واسم مهم نیست ولی نه اونجور دیگه

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

گوشت چرخ کرده تو با پیاز رنده شده بزرگ تفت بده با دو حبه  سیر ونمک و فلفل سیاه و قرمز بزار کناربعد سبزی خورشتی تو قشنگ سرخ کن بریز توش،،لوبیا تم جدا بپز با پیاز ،،بعد همه رو قاطی کن لیمو خشک م پوست بگیر مغزش بریز توش،،بعد اب جوش سه چهار لیوان اضافه کن بزار قل قل بجوشه بعد زیر ش کم کن بزار جا بیفته،،عالی عالی میشه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
قلقلی تو قرمه سبزی اشتباه محضه واسه مهمون یبار رفتیم یجا مهمونی تقریبا30نفر میشدیم  هرچی تو ک ...

بسته گوشت م بزرگه من قلقلی بزرگ ميندازم اتفاقا چکار کنیم خواهر مردم واقعا موندن دیگه چهارتا مهمون داره مياد ماست و نوشابه سالاد بیست تومن ميشه 

رولت گوشت چطوریه

گوشت رو با پیاز آب گرفته شده و زعفران و نمک خوب مخلوط میکنی و یه ساعت میذاری یخچال

حالا دو سه تا پیاز خلالی خلالی میکنی و کاراملی ک شد رب میزنی و خوب سرخ میکنی بعد ادویه هایی ک دوست داری مثل کاری و زردچوبه و فلفل سیاه میزنی

یه سینی تخت تخت یا یه دیس بیار روش کاغذ روغنی بنداز(من سلفون کشیدم کاغذ نداشتم)

بعد گوشت رو از یخچال بیار و بریز رو سینی و تخت تختش کن.قطور نباشه

حالا اون رب و پیاز ک سرخ کردی رو نصفشو بریز رو گوشت و پهنش کن روش کاملا

بعد چهارتاپنج تا گردو بشکن خورد کن اونم بریز روش

یه یکمم گشنیز جعفزی بپاش روش

حالا سلفون رو یکم بلند کن تا گوشت غلط بخوره و ب جلو حرکت کنه و رول شه

اون نصف رب و پیازه هم ک باقی موند مثل سس بکش رو رولت گوشتت

یا میتونی تو فر درستش کنی یا توی ماهی تابه با حرارت متوسط سرخش کنی

بعدپختش برشش بزن و رولت ها رو بچین تو دیس 😋

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂