2777
2789
عنوان

قورمه سبزی مو چجوری درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من با گوشت قلقلى، كشمش پلويى و سيب زمينى مكعبى سرخ شده لاى پلو غذاى خوشمزه اى درست مى ...

گوشت قلقلی با پیاز سرخ شده و آلبالو لابلای پلو بی نظیر میشه

استارتر آلبالو نداری ؟

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
وااااای گشنم شد ممنووووون عزیزم

خواهش😙

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
گوشت قلقلی با پیاز سرخ شده و آلبالو لابلای پلو بی نظیر میشه استارتر آلبالو نداری ؟

خخخخخخخ تو فصلش انقدر گرون بود خواهر نخريدم  فعلا که این دو قلوها شیر خشک و پوشک میگیریم به چیزی دیگه ننیرسه

بسته گوشت م بزرگه من قلقلی بزرگ ميندازم اتفاقا چکار کنیم خواهر مردم واقعا موندن دیگه چهارتا مهمون دا ...

حرفتون بجاس گلم 

ولی احترام به مهمون خیلی واجبه 

بنظرم ادم یه غذای معمولی بزاره ولی همچیش بجاش باشه

خوب اون خانم قلقلیم نکرده بود فقط اب و سبزی یه عروس بیشعور هستش

مواظب باید گوشت تو خورشت وا نره چون اصلا نشون نمیده

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
خخخخخخخ تو فصلش انقدر گرون بود خواهر نخريدم  فعلا که این دو قلوها شیر خشک و پوشک میگیریم به چیز ...

عززززیم خدا واسه تون حفظشون‌ کنه😊😍

عزیز اون خانم بلد نبوده درست بپزه وگرنه عالی میشه 

بلد بوده اتفاقا ولی اصلا گوشت نریخته بوده

تا حالا نخوردم با قلقلی شاید یبار امتحان کردم😊

حرفتون بجاس گلم  ولی احترام به مهمون خیلی واجبه  بنظرم ادم یه غذای معمولی بزاره ولی همچی ...

آره ولی این خانومه داره مياد زن دایی کوچیکمه یادمه یکبار به گفته بود من قورمه سبزی با قلیلی دوستدارم اصلا گوشت گوسفند نمیخوردن

حتما تو هم مثل من 23 سالته ؟؟؟؟؟؟؟؟

نه شدم 29گلم

چه بهتر که با قلقلی دوست داره

من تا حالا نخوردم

ان شاءالله همیشه سفرتون پر برکت باشه

روی خوش از هر چیزی واسه مهمون بهتره