2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بدون خداحافظي رفتن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5644 بازدید | 163 پست

ببخشید طولانی شد حرفام ولی اینم بگم خونه نخواستیم سهم ندادن و کلی امکانات رو بیخیال شدیم با حقوق دو تومنی و مستاجری زندگی میکنیم ولی مستقلیم و آزااااد.کاراشونو انجام میدیم.هواشونو داریم چون مادرشوهرم پیره ولی در کل راحتیم از ی سری مسائل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه مدت سرد برخورد كن 

اومدن  هم نرو ديدنشون 

لزومي نداره هر روز بريد اونجا

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

عزیزم رفت و امدت را باهاشون کم کن دخترت را ببر پارک تا عادت کنه کمتر بره اونجا بهش بگو اگه حرفی بزنی باهاتقهر میکنم تا یاد بگیره هم کمتر بره اونجا هم راض نگهدار باشه حرفاتون را نزنه.حالاهم اومدن اصلا تا سراغت را نگرفتن نرو خونشون بزار ونا بیان خونت

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
چرا انقدر براتون مهمه از اخبار زندگی دیگران مطلع باشید؟ به نظرم شما هم نگید اگر درز اخبار یکطرفه آزا ...

من نمیگم همسرم میگن 

منم خیلی کار کردم ولی بی نهایت علاقه دارن ب خانواده 

و من که نمیتونم زبونشو قیچی کنم 

من از دو رویی شون دلم شکست 

😢دلم برا خودم میسوزه که این مدت چقد دسشون داشتم 

من كه به اين نتيجه رسيدم كه انرژي و احساس صرف خانواده شوهر كردن اشتباه محضه. آخرش مي شه اين كه دلمون واسه خودمون مي سوزه. فقط احترام توي اين رابطه به درد مي خوره. همين. هرچند زبون بازي و ظاهرسازي خيلي جواب مي ده كه مثلا بنده عمرا اهلش نيستم. 

بهترین کار  انشالله همیشه شاد و موفق باشین ❤️

عزیزم شما هم میتونی راهشو پیدا کن

بنظر من زیاد سخت نگیر و از این ب بعد برو اینور اونور و نگو.میشه و بهتر که خودشون استارت استقلالتون رو زدن.همیشه از هر فرصتی ب بهترین نحو استفاده کن

😧😧 من خونم غذابپزن اوق ميزنم ميميرم

منم مثل تو ام دقییییقا یعنی وحشتناک تهوع دارم 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

من خودم دوست ندارم کسی بدونه کجا میرم کجا میام از کسی هم نمیپرسم شوهرمم خداروشکر امار به کسی نمیده ولی بالاخره ادم فوضول همه جا هست . به نظر من شما ناراحتیت رو بدون جنگ و دعوا با شوهرت در میون بذار بالاخره شما زن و شوهرید . 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

راستی حواست خیلی به بچت باشه من کوچیک بودم مامان بزرگم همینطوری بود امار مامانمو از من میگرفت وقتی بزرگتر شدم و عقلم رسید همش فکر میکردم با این حرکت ازم سواستفاده میکردن و حس خیلی بدی داشتم به دخترت یاد بده به کسی اسرار خونتون رو نگه حرفای خونه جاهایی که رفتید و ... 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
من خودم دوست ندارم کسی بدونه کجا میرم کجا میام از کسی هم نمیپرسم شوهرمم خداروشکر امار به کسی نمیده و ...

مساله دقیقا همینجاس که من حتی با همسرم نمیتونم درد و دل کنم چون شدیدا روشون حساسه من تا یه چی بگم میگه اه من از این خاله زنک بازیا بدم میتد از اولم مدلش همین بودنمیتونم اصلا در مورد خونوادش باهاش درد و دل کنم فقط رو خانوادش اینطوریه 

وگرنه من بخدا اصلا ناراحت مسافرت رفتن و خبر ندادن نیستم 

از این دلم شکسته که رو در رو خیلی با من خوبن میگن عین دخترمونی 

اما خلافشو عمل میکننن اخه جرا ادم باید اینقد عمل و حرفش متفاوت باشه ادمهای دو رو منو اذیت میکنن اگه منو دوس دارن چرا این رفتارها رو دارن