2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بدون خداحافظي رفتن 😐

5642 بازدید | 163 پست

شوهر من تك پسرهو بی نهایت مادرو پدرش براش اهمیت دارن از اولم همینطور بود . و كلا ما اگه جايي قرار باشه بريم 

قبل از من مادرشوهرو پدر شوهرم مطلع ميشن 😐يعني شوهرم هميشه به اونا زودتر ميكه تا من 

خلاصه جايي هم ميريم برا مسافرت چه ايران چه خارج از ايران بخدا هر روز یا خودشون زنك ميزنن يا شوهرم زنك ميزنه آمار همه روز رو ميزاره كف دستشون .

من هر روز باید زنگ بزنم حالشونو بپرسم و روزایی که زنگ نمیزنم اونا زنگ میزنن .خلاصه هر روز در ارتباطیم. 

من دیروز زنگ زدم خونه مادرشوهرم جواب ندادن زنگ زدم موبایلش دو تا زنگ خورد رد تماس داد .

امروز دخترم همش میگفت بریم خونه مامانی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم امروز همش از صبح  میگفت بریم خونه مامانی 

منم عصر زنگ زدم  خونشون بازم جواب ندادن.

زنگ زدم به کوروش ،گفتم مامانت اینا نیستن خونه؟دیروزم زنگ زدم نبودن (چون شوهرم با پدرش کار میکنن)همه چی رو خبر داره