2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بدون خداحافظي رفتن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5644 بازدید | 163 پست
بعد کوروش گفت من کار دارم بعد زنگ بزن  کلا مکالمون دو دقیقه هم نشد  از اونورم دخترم گیرر ...

ماشالا چه پیگیرم بودی😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثرررر نداره از متوكلوپراميد تا ب٦خوردم نساخت بم😭

ببخشید استارتر.

به من فقط آمپول دمیترون اونم تو سرم اثر میکرد

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
مادرشوهر تو خیلی پیشرفته تره  مادرشوهر من مثلا دوروز به مشهد میگه ما پس فردا داریم میریم مشهد ...

مادرشوهر من تو راه زنگ‌میزنن خدافظی😃😃

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
مادرشوهر تو خیلی پیشرفته تره  مادرشوهر من مثلا دوروز به مشهد میگه ما پس فردا داریم میریم مشهد ...

مادر شوهر منکه میره مسافرت و میاد ما خبر دار نمیشیم😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
زنجبیل خوبه

زنجبیل زیادش خطر داره.سعی کنید استفاده نکنید

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

خلاصه زنگ زدم 

چنتا زنگ خورد پنجنتا اینا 

که جواب دادن مادرشوهرم 

گفتم سلام 

خوبین 

بچه خیلی گریه میکنه 

میخاد بیاد اونجا 

راستش دیروز و امروز زنگ زدم نبودین 

برا همین زنگ زدم موبایلتون خبری نبود ازتون 

بعد گفت اره نیستیم خونه 

حالا بعد برات میگم 

بعد دور و برش شلوغ بود خیلییی مثه پاساژ اینا بود 

و خدافزی کردیم زود قطع کرد اصن نگفت کجان 

خدایش این جریان ایقد مهمه که ما داریم دنبالش می کنیم  

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
دمیترون چی؟  ماه چندی؟

قبلا تو سرم ب كمپلكس ودميترون ميرختن اثرداشت اما الان اونم نداره الان١٤هغته و دو روزم

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت