2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول داشتن لزوما خوشبختی نمیاره اما نداشتنش حتما بدبختی میاره

پول داشتن حتما خوشبختی میاره،وقتی پول داشته باشی،هر لحظه اراده کنی،هر چی که بخوای رو داشته باشی،بده؟

من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......  

نه قبول ندارم ولی بعد از شوهر خوب و فهفهمیده کامل کننده خوشبختیه . منم تا چند روز پیش نظرم همین بود تا اینکه چند روز پیش بایک مرفه مولتی میلیاردر اشنا شدم که شوهرش یه حیووون بیش نبود . بهم گفت کاش جای تو بودم ماشین 400ملیونیم بخوره تو سرش مرتیکه هرزه و....

عزیزم نبودش بدبختی میاره اما نمیشه بقیه چیزاروهم فاکتور گرفت مثلا شمابایه هشتادساله میلیاردر ازدواج ...

آرررررره،کجاس؟؟؟خخخخ

من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......  

آرامش ،اعصاب راحت ،فقط با داشتن پول درست ميشه 

واقعا خوشبختي مياره البته بعد از سلامتي

اما بي پولي روح آدم و بيمار ميكنه

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
پول داشتن حتما خوشبختی میاره،وقتی پول داشته باشی،هر لحظه اراده کنی،هر چی که بخوای رو داشته باشی،بده؟

شرط داره

اینکه پولتو کجا خرج کنی

خب بعضیام شاید دیده باشی، پول رو برای رفاه شون خرج نمیکنن! مثلا هی زمین میخرن، طلا میخرن

اصلا همین امسال یه عده که دلار خریدن، وقتی کاهش شدید پیدا کرد،سکته کردن!