2777
2789
کی راست میگه؟کی واقعا حامی آدمه؟همممممه مردا از دم دروغگون

بحث من الان خوب وبدآدما نیست میگم پول صرفا باعث خوشبختی نیست شاید جلو بدبختیو بگیره اما دلیلی برخوشبختی نیست من آدم میشناسم براپول رفته یه زن مسن پولدار گرفته اما زندگیش چی کدوم خوشبختی آخه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون پول خوشبخت هم باشيم خوشبختيمون تكميل نيست مثل حال من خوشبختيم اما با پول خوشبخت تر بوديم 

اما به خودم ميگم اگر قراره پول باشه اما يكيمون سلامت نباشيم همون بهتر كه نيست اولويتم سلامتيه حاضرم هرچي دارم بدم تا آخر عمر نون و ماست بخورم اما بدونم هميشه خانوادم سالمن 

براي همتون آرزوي سلامتي و احساس خوشبختي دارم 

بحث من الان خوب وبدآدما نیست میگم پول صرفا باعث خوشبختی نیست شاید جلو بدبختیو بگیره اما دلیلی برخوشب ...

منم منظورم همینه،وقتی آدم خوب پیدا نمیشه،به کی دل ببندی و تکیه کنی؟؟من گول خوب بودن یه آدم رو خوردم و با همه چیش ساختم،ولی نه حامیم بود،نه تکیه گاه.تموم این حرفا کشکه.فقط پول،بدون مرد.تنها.

من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......