2777
2789

بچه ها جز مراکز همسریابی راه حلی هست واسه پیدا کردن یک دخترخوب ومناسب واسه ازدواج چون به من سپردن منم دوستام از اون اقا پسر بزرگترن کسی راهم نمیشناسم چکار باید بکنم دوس دارم واسطه خیرباشم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

کدوم شهرید

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد حالم به هم گیخوره از پسری که تو این فضاهاپرسه میزنه اووووووق😷😷

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

نفهمیدم چی گفتی ولی بعضیا معتمدم میشه بهشون اعتماد کرد واسه معرفی ازدواج

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
وای چقد حالم به هم گیخوره از پسری که تو این فضاهاپرسه میزنه اووووووق😷😷

اون پسرکه تو نی نی سایت نیست

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
نفهمیدم چی گفتی ولی بعضیا معتمدم میشه بهشون اعتماد کرد واسه معرفی ازدواج

چقدم بده ادم تو رودربایستی گیر میکنه دوست هم نداره رو طرفو زمین بزنه

به نظرم یا نباش اگرم میخوای باشی تمام جیکو پوک طرفو اعم از اخلاق خانواده ثروت بدونیو متمئن باشی که راسته نه ظاهر سازی من هنوزم دختر عمه مو نفرین میکنم واسه این کار خیر که اورد دم خونه من

دخترم آنا همه زندگیمه😘

نصیحتم اینه که واسطه نباش.✋

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».