2777
2789
عنوان

مذهبیها امام زمانی ها تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 47 پست
بله من هم همیشه این حدیث در خاطرم بود و شرمنده ام ک بگم درکی ندارم ؛ حدودا ۷ سال پیش همه چیم براه بو ...

آبجی عزیزم الان هم میتونی دوباره انجام بدی 

حیف شما نیست؟

الان دوباره یک یکم شروع کن نذار بین تو خدا فاصله بیفته

بخدا که هیچی مثل خود خدا نمیشه

آبجی عزیزم الان هم میتونی دوباره انجام بدی  حیف شما نیست؟ الان دوباره یک یکم شروع کن نذار بی ...

آره میدونم ولی دچار ی حس معلق بودن بلاتکلیف بودن شایدم افسردگی گرفتم نمیدونم ؛ حال اونموقعا نمیاد سراغم خیلی خستم 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه چطور  یه سایت بزنم دوم احادیث درست در مورد امام زمان چه منابعی هستن اصلا کسی ایده ...

من خودم کار تولید محتوا برای سایت های مختلف انجام میدم... متاسفانه من با طراحی سایت آشنایی ندارم که کمکت کنم

اما در حد اطلاعات خودم میدونم که الان سایت وردپرس ساده ترین نوع طراحی هست... رو وردپرس بنویسی خیلی راحت تره

دیگه اینکه باید مطالب را سئو کنی تا گوگل مطلب را rate کنه و راحت تر تو مطلب crawl کنه

من خودم مطالب را سئو میکنم. این رو بلدم کامل... ولی راستش توضیحش سخت و وقت گیره... با تایپ نمیشه برات بگم... خودت برو یه کم بخون 

اگه کمکی بود بهم بگو در خدمتم

فقط اینو بهت بکم اگه مطلب رو بنویسی و بگذاری رو سایت اما سئو نشه، هیییچ فایده ای نداره

مخاطب با سرچ مطلب تو گوگل به سایت تو نمیرسه که بتونه بخونه... هر چی مطلب ها بهتر و اصولی تر سئو شده باشن، گوگل اون ها را تو صفحات اول پیشنهاد میده و بازدید سایتت بالا میره... الان همه سایت های من تو حوزه خودشون صفحه اول گوگل هستن و بازدید خوبی دارم

من خودم کار تولید محتوا برای سایت های مختلف انجام میدم... متاسفانه من با طراحی سایت آشنایی ندارم که ...

ممنونم عزیز دلم توضیحات رو حتما بکار میبرم

ان شاءالله همتون خوشبخت وموفق باشید و فقط خیر و خوشی ببینید

خدمت از ماست گلم

آره میدونم ولی دچار ی حس معلق بودن بلاتکلیف بودن شایدم افسردگی گرفتم نمیدونم ؛ حال اونموقعا نمیاد سر ...

عزیزم قرآن بهترین درمونه اگر نمیتونی بخونی خسته میشی گوش کن واقعا عالبه اگه گوش کنی معجزه میکنی

عزیزم افسردگی نیست بخاطر کمی از خدا فاصله گرفتی ، عزیزم ببخشید من میگم ا خدا فاصله گرفتی، روحت ناراحته روانت نیاز داره به هم صحبتی با الله

به خودت بیشتر برس و هوای خودتو داشته باشه الان هنوز وقت داری واقعا حیفه 

به به من یه بار خواب دیدم یک ثانیه چهره امام زمان و تو خواب دیدم برای همه تعریف کردم و دیگه ندیدم مت ...

ممنونم عزیز دلم

خوشبحالت که خوابشو دیدی

ان شاءالله که به زودی همه مون تو بیداری و از نزدیک ببینیمشون ان شاءالله

کاش یه کم توضیح میدادی  ببینم میتونم کمکی کنم یا نه

عزیزم اول از همه بلد نیستم سایت بزنم

دوم اینکه چه چیزهایی چه مطالبتی برای شناخت امام زمان و خدمت به ایشون لازمه

من الا تو دوران غیبت چه وظیفه ای در قبال ایشون داریم

الان در غرب خیلی فیلم ها میسازن که امام زمان ما رو نعوذبالله جور دیگه ای معرفی میکنن که من از گفتنش ابا دارن

دارن ذهن جهانیان رو نسبت به ایشون خراب میکنن البته خیلی وقته شروع کردم ما همینطور نشستیم انگار نه انگار امام زمانی داریم همش مشغول و سرگرم کارهایی دنیوی دشمنان با عقاید باطل چه پشتکاری میکنن ما حق (امام زمان عج )رو داریم چکار کردیم، من خودم رو عرض میکنم فقط دارم بظاهر زندگیم میکنم کار ندارم همین الان زمان غریب  منتظر ظهور و .. اما من بعنوان شیعه ی ایشون هیچ کدوم از وظایفم رو نسبت به ایشون انجام ندادم بمیرم هم مرگم مرگ جاهلی بوده چون امام زمانم رو درک نکردم در حالی که ایشون زندگی واقعی ما هستن نه این کارهای روزمره که فقط منو بمرگ نزدیکتر میکنه

مستند تولو ایمام (۱۲ امام) که ساخته خارجی هاست رو هم ببینید که در  امام زمان ما ساخته شده

کتاب موعود نامه مهدویت را بخون و حتما در مورد هر متنش تحقیق کن و با علم و ادله کافی هر مطلبی را نشر ...

چشم حتما عزیزم

بابت معرفی مطالب هم خیلی ممنونم

حتما توصیاتو در نظر میگیرم و ان شاءالله عمل کنم

موفق و سلامت باشی همچنین خوش و خرم و سعادتمند هر دو دنیا

فقط تو رو خدا تو سایتت توهم و احادیث جعلی و رویا و اینا ننویس... فلان مرجع تقلید هر شب امام زمان رو ...

چشم حتما عزیزم 

دقیقا حق باشماست روی جفت چشمام

ممنونم که یادآوری میکنید واقعا مهمه

موفق و سلامت باشید همتون خوشبخت و سعادتمند بشید ان شاءالله

من به دیگر علما کاری ندارم ولی شخصا به آیت الله بهجت اعتقاد داشتم. حتی یادمه کسی هست توی اقوام که لا ...

من اگر خدا توفیقم داد فقط در مورد امام زمان میگه و احادیث معتبر پیامبر ص و امامان ع 

خوبه

اگر بازهم نظری ایده ای دارین خوشحال میشم عزیزان باجون و دل میپذیرم

عزیزم قرآن بهترین درمونه اگر نمیتونی بخونی خسته میشی گوش کن واقعا عالبه اگه گوش کنی معجزه میکنی عزی ...

قرآن بله بلدم تو جلسات ماه رمضون من جزو قاری ها هستم ولی خب چی بگم

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم