2777
2789
عنوان

مذهبیها امام زمانی ها تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 47 پست
فقط تو رو خدا تو سایتت توهم و احادیث جعلی و رویا و اینا ننویس... قلان مرجع تقلید هر شب امام زمان رو ...

من به دیگر علما کاری ندارم ولی شخصا به آیت الله بهجت اعتقاد داشتم. حتی یادمه کسی هست توی اقوام که لائیکه و آیت الله بهجت رو مثل اینکه یه بار اتقاقی میبینه. از اون به بعد هر وقت میخاست پشت سر آخوندا حرف بزنه آیت الله بهجت رو استثنا میکرد.

راستش اینکه میگفتن ایشون طی العرض میکنه رو باور دارم.

من خیلی گناهکار بودم. اما از یه زمان به بعد مریض شدم و کلا رویه زندگی مو عوض کردم. تا یه مدت خیلی تو ...

منم الان ی ساله دقیقا حال تورو دارم ولی خواب خوب نمیبینم😑😑😑😑

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به دیگر علما کاری ندارم ولی شخصا به آیت الله بهجت اعتقاد داشتم. حتی یادمه کسی هست توی اقوام که لا ...

دوستان عزیزم من میگم امام زمان

چرا پای علما رو وسط میارین امام زمان فقط

۲۶ ام مجردم ینی جدا شدم مشهدم 

مشهد   عزیزم برو حرم آخ واسه منم دعا کن خواهر. دلتو صاف کن محاله حال دلت خوب نشه. من بعداز اینک عوض شدم. تا ی مدتی ظاهرم خوب بود اما تو دلم تشویش یود بعد ک تهشو درآوردم دیدم اره ی جای کار میلنگه. من طبقه بالا مادر شوهرم بودم و یه مشکل اساسی باهاشون داشتم پراز نفرت  بودم متاسفانه. خونمو مستقل کردم الان اون تشویش به کمتر از نصف رسیده. بنظرم محل زندگی آدمهای اطراف اینا خیلی تاثیر میزاره. ببین ناخالصی زندگیت کجاست 

مشهد    عزیزم برو حرم آخ واسه منم دعا کن خواهر. دلتو صاف کن محاله حال دلت خوب نشه. من بعد ...

دوستای بد ابجی دوستای بد همه چیمو ازم گرفتن😔😔😔

ولی گذاشتمشون کنار خیلی وقته مواظب رفتارمم ولی نمیدونم چرا نمیشه حالم عوض نمیشه 

واسه حرمم چشمممم ابجی رفتم حتما یادت میکنم 😍

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤
دوستای بد ابجی دوستای بد همه چیمو ازم گرفتن😔😔😔 ولی گذاشتمشون کنار خیلی وقته مواظب رفتارمم ولی نم ...

منم دوست بد خیلی چیزامو ازم گرفت. اما خدا بهم نظر کرد. مرسی که به یادم باشی حرم امام رضا. واسه نی نی سالم وصالح برام دعا کن   

در چ موردی راهنمایی میخوای توضیحم بده

اول از همه چطور  یه سایت بزنم

دوم احادیث درست در مورد امام زمان چه منابعی هستن

اصلا کسی ایده ای داره که چکاری امام زمان مارو به جهانیان بصورت درست معرفی کنه

چرا امام زمان غریبه چطور اونو از خودمون راضی کنه چه خدمتی میتونیم به ایشون میتونیم داشته باشیم و ...

من نمیتونم راهنمایی بکنم.اما آفرین بهتون.خدا قوت

ممنونم

والله هر چی بیشتر بگذره بیشتر سخت میشه بدون ایشون ما ازایشون انگار جداییم چرا ، درحالی که ایشون بین ماست و ما رو درک میکنه

پیامبر ص صل علیه و علی آله فرمودند اگر کسی بمیره و امام زمانشو درک نکرده باشه به مرگ جاهلیت مرده و ...

بله من هم همیشه این حدیث در خاطرم بود و شرمنده ام ک بگم درکی ندارم ؛ حدودا ۷ سال پیش همه چیم براه بود، صبح های جمعه دعای ندبه ؛ ظهر نماز جمعه ؛ عصرش دعای سمات ؛ و نماز امام زمان 

هفتگی برنامه داشتم 

شبهای شنبه زیارت وارث و یک حزب قرآن 

شبهای یکشنبه زیارت امین الله و ادامه قرآن 

شبهای دوشنبه  زیارت عاشورا و قرآن 

شبهای سه شنبه دعای توسل 

شبهای چهارشنبه دعای  ......یادم نمیاد متاسفانه 

شبهای پنج شنبه دعای کمیل 

شبهای جمعه مناجات حضرت امیر هر شب یک حزب قرآن ب همراه سوره واقعه.

شبها موقع خواب نماز شبم رو میخوندم چون میدونستم خواب می مونم اگر بمونه واسه صبح 

بعضی روزهانماز  قضای کامل یک روزو میخوندنم روزه مستحبی 

خواندن کتاب مربوط ب امام زمان و زندگینامه شهدا

اما الان افسوس خیلی پرت شدم نمیدونم یهو چی شد 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم