aaaaaaaaabbbbbbba مدیر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 809 عنوان مذهبیها امام زمانی ها تشریف بیارین | مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 47 پست سلاممن میخوام یه سایت بزنم در مورد امام زمان عجاگر میتونید راهنماییم کنید یادم بدین لطف میکنیدهر کی هم جهت همکاری نظری ایده ای بخواد بامون باشه باعث افتخار و خوشحالیهاگر لازمه بیشتر توضیح بدم بفرمایید روی چشمم بیشتر توضیح میدم خدمتتون 1397/08/09 | 23:17 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanine_maryam عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 2226 من اگر خدا توفیقم داد فقط در مورد امام زمان میگه و احادیث معتبر پیامبر ص و امامان ع خوبه اگر ... میتونی آموزش خواندن قرآن ب زبان عربی هم بگذاری؛ من کمکتون میکنم و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸ من خودمو خیلیییی دوست دارم
aaaaaaaaabbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 809 قرآن بله بلدم تو جلسات ماه رمضون من جزو قاری ها هستم ولی خب چی بگم عزیزم حتی اگر بلد باشین ولی حال خودن ندارین یعنی مخصوصا وقتی شرؤع میکنی به قرآن خوندن کسل تر میشی منظورم اینه درسته ؟قرآن گوش کن تا بعد یه مدت این كسالت روحی ازتون بره .چون منم اینطور بودم شدیدا اما الحمدالله الان بهترممنظورم اینه ، نه اینکه بخوام جسارت کنم که قرآن خوندن بلد نباشی عزیزم
aaaaaaaaabbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 809 میتونی آموزش خواندن قرآن ب زبان عربی هم بگذاری؛ من کمکتون میکنم ممنوم لطف میکنی عزیزمفکر خوبیهحتما اگر ان شاءالله حتمی و روبه راه شد ان شاءالله در این زمینه خبرتون میکنمخداوند عمر طولانی و باعزت نصیبت کنه ان شاءالله