2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین خیلی حالم بده

284 بازدید | 42 پست

من تو یه شهر دور جدا از خانوادم زندگی میکنم بچه 11 ماهه هم دارم خیلی اذیتم میکنه... همش باید دنبالش باشم کارای خونم امروز مونده بود غروب شوهرم از سر کار اومد گفتم بچه رو بگیر تا کارامو انجام بدم نگرفتش منم کلی داد زدم... بخدا خسته شدم دیگه از این زندگی.... دعوای شدید داشتیم با هم الانم از خونه زد بیرون..... همش نگرانم بره خونه مادرش نمیخوام اونابفهمن مشکلی بینمونه 

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارهای قبلی شوهر شما چطوری بود؟ یعنی اصولا ادمی هست که بره خونه اونا؟ بابا به خودت انقدر استرس نده‌ همه زن و شوهرا دعوا میکنن اینو خانواده شوهرتم میدونن چون صد در صد خودشونم تا حالا دعواهایی داشتن این یه چیز طبیعیه عزیزم

عزیزم منم بچم کوچیک بود،یه لحظه هم آروم نمیشد که ازش جدا شم،مجبور بودم وقتی میخوابه کارامو انجام بدم،همش انرژی کم میاوردم،خسته میشدم،ولی نترس،یکم که بزرگ بشه،همش یادت میره و فقط یه خاطره میمونه از این روزا.از من که بچم شش سالشه به تو نصیحت(تجربه داشتم)فقط از شیرینی هاش لذت ببر،روی اعصابت کار کن و همش با خودت تکرار کن همه این روزا میگذره،بعد چه خاطره ای از کوچیکی‌های بچت داری؟خستگی و دعوا و اعصاب خوردی؟؟؟؟من که برام پیش اومده دارم بهت میگم،سخت نگیر و فقط از بچگی بچت لذت ببر،همچین زود میگذره که فکرشم نمیکنی

من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......  
رفتارهای قبلی شوهر شما چطوری بود؟ یعنی اصولا ادمی هست که بره خونه اونا؟ بابا به خودت انقدر استرس نده ...

اولین باره اینجوری شده آخه عزیزم.... خیلی استرس دارم.. آ من تو این شهر غریبم کسیو ندارم نکنه تا صبح نیاد 

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 

کاش ی کم فرصت میدادین استراحت کنه بعد بچه رو بهش میدادین تا بقیه کارارو انجام بدین 

البته شغل همسرتونو ک نمیدونم

ولی اگه جز مشاغل سختِ باید ی کم صبر میکردین خستگیش در بره 

نمیگم تنها به کارا برسین 

یا کلا بیخیال کارای خونه بشین ولی وقتی شرایطش فراهم نشد از کوره در نرین

نگهداری فرزند وظیفه پدر و مادر باهمِ

ولی گاهی واقعا نمیشه یا مرد همکاری نمیکنه 

اینجور مواقع خونسردیتون رو حفظ کنید و با پنه سر ببرید

با ملایمت نه با جیغ و داد

...

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
اولین باره اینجوری شده آخه عزیزم.... خیلی استرس دارم.. آ من تو این شهر غریبم کسیو ندارم نکنه تا صبح ...

نترس بابا میاد فوقش یه کم دیگه صبر کن اگه دیدی زیاد دیر کرد یه زنگ بهش بزن بگو مثلا فلان چیز بخر بیا منتظرم عزیزم. انگار نه انگار که اتفاقی افتاده

زیاد سخت نگیر

کاش ی کم فرصت میدادین استراحت کنه بعد بچه رو بهش میدادین تا بقیه کارارو انجام بدین  البته شغل ...

کاش میتونستم آروم باشم... فک میکنم مشکل اعصاب داشته باشم... حق رو به شوهرم میدم.... اما چه کنم.... کاش هیچ وقت بچه دار نمیشدم تمام زندگیم مختل شده 

💫🧡وزن شروع 👈(119 )