2777
2789
عنوان

همسرم خیلی با خانوادم لج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 78 پست
یا مثلا با مامانم میرم سیمونی بخریم.نظریات لهد بوقشو قالب میکنه بمن.نمیذاره چیزایی که دوس دارم بخرم. ...

کاش میشد منم با مادرم برم سیسمونی بخرم و اون نظره عهدبوق بده و من با عشق بخرم ولی نمیزاره که برم و خیلی ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلش با مادرتون چیه؟

اصلا میگم بیخود و بی جهت لج میکنه بعد از چن وقت مامانم اومده بود برام آش اورده بود و بهم سر بزنه 5 دیقه ام ننشست لج کرده بود که چرا اومده چرا دست از سره زندگیم برنمیدارن خونمو میبرم شهرستان از دسته اینا

عزیزم یکم سیاست داشته باش هی بگو مامانم تو رو مثل پسرش دوست داره مامانت کادو بخره بهش بده یا واسه بچه لباس بخره نظر شوهرتو بخواد کلا باهاش زیاد صحبت کنه کم کم دلش به رحم بیاد خلاصه یجوری دلش و بدست بیارین یجوری خرش کنین خلاصه

عزیزم یکم سیاست داشته باش هی بگو مامانم تو رو مثل پسرش دوست داره مامانت کادو بخره بهش بده یا واسه بچ ...

وقتی مامانت بیاد خونتون و شوهرت قهر کنه که چرا اومده و مامانت بلند شه بره بنظرت دلی براش میمونه که واسه شوهره من کادو بخره یا به مامانم اس ام اس میده که نمیزارم دخترت بیاد باهات خرید حسرت به دلت بمونه ب نظرت مامانه بیچارم چقد باید فکر و خیال کنه که من چی به سرم اومده سیاست ؟؟ هه آخه من به هردری زدم نشد از سیاستم کارش گذشته

همیشه میگم خدایا این سرنوشتی که برام نوشتی کی تموم میشه دیگه بسمه ....😢😢😢😢😢😢

سرنوشتمونو خودمون انتخاب کردیم

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
دوس داره فقط خانواده خودش بیان و برن و بخورن و بریزن و بپاشن و تو همه کاری دخالت کنن و زندگیم سیاه ش ...

تو هم به خانواده اونا رو نده ولی واقعا نميدونم چطور راهنماییت کنم با شوهرت حرف بزن